Dodaj do ulubionych

Zywe trupy

16.09.12, 09:35
to swiry czy zombie?
www.youtube.com/watch?v=R1v0uFms68U
Obserwuj wątek
    • salmaatache Re: Zywe trupy 16.09.12, 11:57
      szwampuch58 napisał:

> to swiry czy zombie?
      > www.youtube.com/watch?v=R1v0uFms68U

Zombie, zombie.

Niezły serial. Szkoda, że TVP wykupując prawa do niego zmarnowała jego potencjał wsadzając go na nocne godziny emisji. Ale to u nich już standard...
      • shatmach Re: Zywe trupy 16.09.12, 12:46
        Kiedy wg Ciebie mają to emitować? Owszem w piątki premiera jest ok 1-2 w nocy, ale powtórki w soboty pokazują wcześniej. Wczoraj na przykład 23:25, a za tydzień będzie 5 minut wcześniej. I absolutnie nie widzę tego serialu wcześniej. Oglądałem drugi odcinek w którym ćwiartowano zombie na kawałki i smarowano się jego wnętrznościami po całym ubraniu, na szyi przewieszano jelita. Serial jest dla niektórych jednak bardzo brutalny.
        • salmaatache Re: Zywe trupy 16.09.12, 19:16
          O 22.00.
          • shatmach Re: Zywe trupy 16.09.12, 21:36
            Treści dla dorosłych są dozwolone w naszym kraju z tego, co wiem od godziny 23:00. To jest serial zdecydowanie dla dorosłych.
            • szwampuch58 Re: Zywe trupy 22.09.12, 22:28
              spoko dorosli najbardziej brutalne sceny za wami ,zombie...o przepraszam swiry schodza na drugi plan
              • shatmach Re: Zywe trupy 23.09.12, 11:20
                W piątek oglądałem 3 odcinek, ale na FOX bo i tam rozpoczęli kolejną emisję od początku. Padło tam określenie "zimni" określające zombie. Tak tam określają zombie cały czas czy to tylko wyjątek? W tłumaczeniu TVP (w dwóch pierwszych odcinkach) tego nie słyszałem.
                • szwampuch58 Re: Zywe trupy 13.10.12, 19:24
                  Kapelusze z glow przed TVP,startuja z marszu II sezon...Wowwww
                  • szwampuch58 Re: Zywe trupy 07.09.13, 09:36
                    III sezon startuje, niesamowite i jak tu narzekac na TVP
                    • grek.greg Re: Zywe trupy 08.09.13, 17:57
                      Dokładnie tak! I jeszcze Homeland, naprawdę niezly Transporter w wersji serialowej i bardzo przyzwoity Volare /widzialem we Włoszech/
                • lonely-rider Re: Zywe trupy 07.01.15, 15:03
                  W serialu ani razu nie padło słowo "zombie" - ciągle sztywni, szwędacze itd. W komiksie nie mieli z tym problemów ;)
                  To nie kwestia złego tłumaczenia tylko słabego scenariusza
    • quba Re: Zywe trupy 13.09.13, 16:47
      Naprawdę ktoś to ogląda?
      Przecież to ohydztwo.
      Misją telewizji państwowej jest kształtowanie u widza dobrego smaku.
      A tu? Obrzydlistwo do entej potęgi!!!
      • szwampuch58 Re: Zywe trupy 14.09.13, 16:10
        Delikaty widzu o dobrym smaku,"obrzydlistwo" dopiero sie zaczyna w III sezonie na dobre, hehehe
        • moleslaw Re: Zywe trupy 24.09.13, 21:01
          Zastanawiam się czy istnieje obowiązek oglądania tego wstrętnego serialu , tym bardziej że żeby go obejrzeć trzeba czekać do jakiejś nieludzkiej godziny. I to wszystko po to by potem napisać złośliwy komentarz. Nie podoba się - nie oglądać!!! Ot i tyle.
          Pora emisji jak najbardoej w porządku nie wyobrażam sobie tego o 20 np.
          • moleslaw Re: Zywe trupy 17.10.13, 06:50
            Sama siebie właśnie wyśmiewam :-) to w związku z moi dzsiejszym komentarzem w innym wątku.
            Serial jest moim ulubionym , teraz zaczęła się 4 seria i istnieje podejrzenia że będzie i kanibalizm zatem delikatnym odradzam. Jakoś nie mogę uwierzyć że nikt tego nie ogląda, chyba wszyscy uciekli do strefy i na Filmweb :-)
            Tu przynajmniej ( w tym serialu) coś się dzieje w przeciwieństwie do scen w innych s. kiedy to przez dwa odcinki schodzi się po schodach by wpaść na pomysł na ostanim stopniu że czegos się zapomniał z sypialni ....
            • szwampuch58 Re: Zywe trupy 17.10.13, 14:36
              Jakiej strefy?
              • annajustyna Re: Zywe trupy 31.10.13, 13:25
                Ja ogladam, wlasnie koncze pierwszy sezon.
                • szwampuch58 Re: Zywe trupy 07.11.13, 22:28
                  jeszcze przed toba:
                  images2.wikia.nocookie.net/__cb20120824212302/thewalkingdeadtv/de/images/2/21/The-Walking-Dead-Michonne.jpg
                  • annajustyna Re: Zywe trupy 08.11.13, 11:55
                    Wczoraj zaliczylismy 10 odcinek drugiej serii, wiec jeszcze przede mna...I podoba nam sie coraz bardziej - glownie dlatego, ze najwazniejsza nie jest krwawa jatka i flaki na wierzchu, a ludzkie zachowania w obliczu niebezpieczenstwa i calkowitego przekreslenia dotychczasowych struktur spolecznych.
                    • szwampuch58 Re: Zywe trupy 08.11.13, 13:54
                      Motyw: walcz z trupami unikaj zywych dopiero nabiera tempa
              • lonely-rider Re: Zywe trupy 07.01.15, 15:03
                chodzi chyba o stronę: www.strefawalkingdead.pl
                • moleslaw Re: Zywe trupy 08.01.15, 07:55
                  Tak
    • szwampuch58 Re: Zywe trupy 14.10.14, 16:11
      Zombie są nie do zatrzymania: US-premiera piątego sezonu "The Walking Dead", zobaczylo ponad 17 milionów widzów, nowy rekord serii w histori amerykanskiej telewizji.Kiedy w TVP?
      www.youtube.com/watch?v=3PJgm8_ODuU
    • blanciak Re: Zywe trupy 29.01.15, 22:39
      Już nie mogę się doczekać dalszego ciągu w luty!

Zapraszam na www.chreess.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka