biged25 20.09.12, 23:48 pierwsze cztery odcinki są już na Vod.pl. kolorowo, słodko - ale jak na telenowelę - bardzo przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: wszystko przed nami 23.09.12, 12:06 Obejrzałam na vod. Wydaje mi się, że kolejny serial obsadzając "młode nieopatrzone twarze" zaliczy wtopę. No chyba, że po powrocie bohaterów do Lublina akcja się rozrusza. W co wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
kas_ma Re: wszystko przed nami 23.09.12, 20:10 Aga_ata napisała: "Wydaje mi się, że kolejny serial obsadzając "młode nieopatrzone twarze" zaliczy wtopę." Ano właśnie... Na tyle głównych postaci troje to studenci szkół filmowych/teatralnych. Inni to "tacy co nie wyskakują z lodówki". I po obejrzeniu 4 odcinków na vod moje uszy są porażone brakiem dykcji i poprawnej wymowy (szczególnie przepiękny Aleksy Komorowski!). Po za tym drewno, drewno, drewno... Mam wrażenie, że realizatorzy postawili na wygląd - czworo głównych postaci jest bez zarzutu, naprawdę ładni, dziewczyny bardzo zgrabne, chłopcy też o wyglądzie modeli, ale... gdzie tu talent??? Co w tym robi Pazura i Jeżewska? Bonaszewski? To się na razie nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: wszystko przed nami 23.09.12, 21:33 Nie oglądałem VoD, ale widzialem kulisy zaprezentowane w piątek. Niestety mam wrażenie, że znów realizatorzy postawili sobie za cel, że wszyscy muszą wygladać jak z Mody na Sukces, warstwa pudru na twarzach aktorów (niezależnie od płci) zaczyna przekraczać 10 cm. Oni wszyscy są PIĘKNI i faktycznie miło się na nich patrzy, ale nie o to chyba chodzi? Swoją drogą, zaczyna się kolejny sezon 'Galerii' - przecież mieli to zakonczyć, bo oglądalnosć była katastrofalna, nie mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: wszystko przed nami 24.09.12, 18:42 jzu reklamy skutecznie znichecily mnie do tego serialu ilosc pedałkowatych do maximum przegiecia chłopaczków w zgrabnych biodrowkach oraz wytrzeszczających gały slodkich dziewcząt przekracza granice wytrzymałości Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: wszystko przed nami 24.09.12, 19:00 Rzyg, rzyg i jeszcze raz rzyg. Chryste kto ich wybierał? I te dialogi, i ta akcja, wszystko poniżej dna i mułu. Kto to w ogóle zaakceptował do realizacji? Niestety Nosferatu polskich seriali p. Ł straszy dalej.... - mądrośc przychodzi z wiekiem, jak najbardziej. Tylko u niektórych jest to wieko od trumny......... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: wszystko przed nami 24.09.12, 20:46 mozambique napisała: > ilosc pedałkowatych do maximum przegiecia chłopaczków w zgrabnych biodrowkach Gdzieś usłyszałam, że głównie takich przyjmują teraz do szkół teatralnych;) Chociaż mieliśmy w Hotelu 52 "kosmitów" i też było źle. Niestety żaden z tych obiektywnie ładnych chłopaczków(trochę jak ze sztancy) nie chwycił za serce jak kiedyś, też młody, Kula;) Żałuję tylko, że akcja już po 1 odcinku przenosi się do Polski (to już chyba było w Teraz albo nigdy), posłuchałabym jeszcze trochę włoskiej muzyki w tle. Patrząc na grę pana Bonaszewskiego, duża przyjemność, widać ile jeszcze pracy przed młodymi. Na Galerię cierpliwości już mi nie wystarczyło;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: wszystko przed nami 30.09.12, 10:01 Jak podaje presserwis pierwszy odcinek serialu tylko 1,5 mln widzów. Hitem to to nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: wszystko przed nami 30.09.12, 10:05 shatmach napisał: > Jak podaje presserwis pierwszy odcinek serialu tylko 1,5 mln widzów. Hitem to t > o nie będzie. Co zapewne nie zaszkodzi, żeby zrobić kilka sezonów;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: wszystko przed nami 30.09.12, 14:55 Całkiem możliwe. Galeria miała zostać skasowana bo oglądalność niska. Wywalili Plebanie która notowała lepsze wyniki, a jednak w ostatniej chwili Galerię postanowili kontynuować, a gromadzi ona w tej chwili tylko 1,8 mln widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: wszystko przed nami 01.10.12, 07:02 Włosi, którzy nie potrafią mówić po włosku, za to po polsku zaiwaniają lepiej niż włoscy studenci polonistyki są żenujący... Odpowiedz Link Zgłoś
mastrangelo1122 Re: wszystko przed nami 01.10.12, 08:32 Myślałem, że to jest coś lepszego no ale niestety się pomyliłem. Zobaczymy może później się bardziej serial rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: wszystko przed nami 01.10.12, 10:11 mastrangelo1122 napisał(a): > Zobaczymy może > później się bardziej serial rozwinie. Myślę, że rozwinie się tak jak np. "Julia", bedzie się tak "rozwijał" przez 200 odcinków ;) Na szczęście są seriale, które nie muszą się "rozwijać", są świetne od początku, tak jak "Paradoks". Odpowiedz Link Zgłoś
saimirka Re: wszystko przed nami 01.10.12, 22:57 Jeden z odcinków kręcili u mnie pod domem (Warszawa-Stara Miłosna). Chciałam oglądać ten film żeby tą scenę chociaż zobaczyć. Ale chyba nie dam rady. Beznadzieja totalna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: wszystko przed nami 01.10.12, 23:48 > Włosi, którzy nie potrafią mówić po włosku Hehe, jak w "Bękartach wojny", tylko nauczyciela brak. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wszystko przed nami 03.10.12, 12:44 Byłam ciekawa tego serialu,bo kręca go w moim Lublinie.Ale to nie na moje nerwy niestety;) Odpowiedz Link Zgłoś
wk-45 Re: wszystko przed nami 25.02.13, 00:41 ogladam wlasnie ten serial i jest b.dobry, mlodzi ludzie, pelni zapalu zycia. Jezeli ktos z Was tutaj na forum potrafi nakrecic lepszy film, chetnie popatrze i na to. Nie sztuka jest krytykowac i zazdroscic pieknej mlodziezy, jezeli samemu w zyciu nic sie nie osiagnelo i jest sie brzydula. Zastanowcie sie najpierw nad soba, aby zle osadzac innych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kas_ma Re: wszystko przed nami 25.02.13, 07:02 wk-45 napisała: > ogladam wlasnie ten serial i jest b.dobry, mlodzi ludzie, pelni zapalu zycia. J > ezeli ktos z Was tutaj na forum potrafi nakrecic lepszy film, chetnie popatrze > i na to. Nie sztuka jest krytykowac i zazdroscic pieknej mlodziezy, jezeli same > mu w zyciu nic sie nie osiagnelo i jest sie brzydula. > Zastanowcie sie najpierw nad soba, aby zle osadzac innych !!! Nie zazdroszczę tej pięknej młodzieży, bo nie mam czego. Krytykuję, bo oglądam dużo rzeczy i mam porównanie. Coś nie coś w życiu osiągnęłam, a może i jestem brzydulą ;) - to kwestia gustu. Bawią mnie takie teksty na poziomie nastolatków, którzy nienawidzą tych, którym nie podobają się ich idole. A o tym, czy ten serial rzeczywiście jest taki świetny świadczy m.in. oglądalność (kiepska) i żałosna próba upchania tego w ramówce, żeby wypełnić (jak domniemuję) warunki wygranej w konkursie. Po za tym zastanów się, czy on jest oryginalny w swoim pomyśle, świeży, ma dobrą grę aktorską i ciekawą historię? Nie, to wszystko już było, po sto razy! Ile razy można oglądać faceta, który zdradza żonę ( z wieloma kobietami); chłopaka, który zakochuje się w dziewczynie nie z "jego półki" i nie akceptuje go ojciec tejże ukochanej; innego, który kocha mężatkę... A do tego wrzucają przemoc w rodzinie, która dla mnie totalnym zgrzytem na tle tego całego piękna i bogactwa, które pokazują scenarzyści. Jest to niewiarygodne psychologicznie. Serial jest niespójny. PS. To moja opinia, możesz ją uznać za prywatną :) Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: wszystko przed nami 27.02.13, 13:24 Moim zdaniem- jest kiepski. Naprawdę nic się tam nie dzieje a postacie nie są wiarygodne, czyli nie wzbudzają żadnych emocji. Nie widzę uczucia między Olą i ( zapomniałam imienia) tym chłopakiem. Pozostali też są raczej sztuczni. Oglądam co prawda jednym okiem, bo robię w tym czasie jakieś tam rzeczy a tv sobie gra, ale bardzoooo trudno się w to wciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: wszystko przed nami 27.02.13, 23:53 justynabal napisała: > Moim zdaniem- jest kiepski. Naprawdę nic się tam nie dzieje a postacie nie są w > iarygodne, czyli nie wzbudzają żadnych emocji. > , ale bardzoooo trudno się w to wciągnąć. Dokładnie tak jest z tym serialem. Obejrzałam pierwsze 3 odcinki i ostatnio może dwa, po prostu nie chce się tego oglądać. Zastanawiam się czy większa w tym "wina" Łepkowskiej czy aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: wszystko przed nami 27.02.13, 16:23 > Jezeli ktos z Was tutaj na forum potrafi nakrecic lepszy film, Pewnie nikt nie potrafi, bo nie sądzę, żeby to forum czytali reżyserzy seriali. Ale wyrazić swoje zdania może każdy, bo po to jest to forum. A serial jest po prostu nudny - beznadziejne aktorstwo, mało przekonujące wątki. Widziałam kilka odcinków, ale dłużej się nie dało. A przy okazji: czy używanie polskich znaków diakrytycznych boli? Odpowiedz Link Zgłoś
wk-45 Re: wszystko przed nami 14.03.13, 23:40 biged25 napisał(a): > pierwsze cztery odcinki są już na Vod.pl. kolorowo, słodko - ale jak na telenow > elę - bardzo przyzwoicie. DZIEKUJE i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś