anik_11 19.10.12, 15:19 czy mi sie wydaje, czy ten chłopak ma jedną jedyną koszulkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: BSz - Hubert 19.10.12, 16:19 Ma więcej, ale najczęściej ubiera taką fioletową w czarne literki porozrzucane w kształcie jakby piramidy, bardzo mi się ta koszulka nawiasem mówiąc podoba, wiecie może jaka to marka i gdzie taką można kupić? Za to Patrycja ma zdaje się tylko jedną parę spodni i jeden sweter (różowe rurki i beżowy sweter jakby robiony na szydełku). Odpowiedz Link Zgłoś
majka_forum Re: BSz - Hubert 20.10.12, 11:02 Dla mnie koszulka jest ok, denerwuje mnie ta skóra i trampki. Hubert jest dość niski i ostatnio przybrał też chyba na wadze i ta pogrubiająca go skóra nie wygląda na nim korzystnie, no chyba że próbują go upodobnić do ojca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: BSz - Hubert 21.10.12, 13:10 jeszcze nadają to Gówno o malowaniu mieszkania ??? niemożliwe... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: BSz - Hubert 20.10.12, 21:24 A po Kaśce widać, że straciła po ciąży (realnej, nie serialowej) figurę, kiedyś to w co drugim odcinku odsłaniała brzuszek, teraz go maskuje, he he.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.doris Re: BSz - Hubert 21.10.12, 08:15 Hubert nie był w ciąży, a też figurę stracił;) Pasztet się z niego straszny zrobił. Klara też się wyokrągliła...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: BSz - Hubert 21.10.12, 08:50 Hubert nadwagę chyba po tatusiu odziedziczył. Swoją drogą odnośnie jego ojca to dziwiłam się, że ktoś z taką otyłością może uprawiać zawód ratownika medycznego gdzie wszak liczy się sprawność i szybkość. A Klara faktycznie, strasznie się upasła, młoda dziewczyna a już zaczyna wyglądać jak tuczona maciora. Jak się teraz nie weźmie za siebie będzie robić konkurencję Grycankom. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: BSz - Hubert 21.10.12, 09:14 Bardzo bym chciała, żeby oboje znowu byli razem...Hubert był strasznie przytloczony przez Patrycję...w ogóle nie wiem co to za pomysł, żeby życiowa partnerka była jednoczesnie menagerem muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: BSz - Hubert 21.10.12, 19:48 ja pamiętam, że ma jeszcze czerwone rurki:) ale szafy też nie ma imponującej. Już nie chodzi o ilość ubrań, ale nie może kupić normalnej szafy tylko używa takiego wieszaka? Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: BSz - Hubert 23.10.12, 06:16 Najważniejsze, że dużo nie śpiewa, bo te jego "piosenki" to koszmar- głównie jeśli chodzi o głos, który do śpiewu się raczej nie nadaje. Słuchałam dodatkowo w sieci i- niestety. Odpowiedz Link Zgłoś