Dodaj do ulubionych

BSz - Hubert

19.10.12, 15:19
czy mi sie wydaje, czy ten chłopak ma jedną jedyną koszulkę?
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: BSz - Hubert 19.10.12, 16:19
      Ma więcej, ale najczęściej ubiera taką fioletową w czarne literki porozrzucane w kształcie jakby piramidy, bardzo mi się ta koszulka nawiasem mówiąc podoba, wiecie może jaka to marka i gdzie taką można kupić?
      Za to Patrycja ma zdaje się tylko jedną parę spodni i jeden sweter (różowe rurki i beżowy sweter jakby robiony na szydełku).
      • majka_forum Re: BSz - Hubert 20.10.12, 11:02
        Dla mnie koszulka jest ok, denerwuje mnie ta skóra i trampki.
        Hubert jest dość niski i ostatnio przybrał też chyba na wadze i ta pogrubiająca go skóra nie wygląda na nim korzystnie, no chyba że próbują go upodobnić do ojca ;)
        • greges58 Re: BSz - Hubert 20.10.12, 16:06
          CO TO JEST BSz ???
          nie kojarzę...
          • gazeta_mi_placi Re: BSz - Hubert 20.10.12, 21:23
            "Barwy szczęścia".
            • greges58 Re: BSz - Hubert 21.10.12, 13:10
              jeszcze nadają to Gówno o malowaniu mieszkania ???
              niemożliwe...

;)
        • gazeta_mi_placi Re: BSz - Hubert 20.10.12, 21:24
          A po Kaśce widać, że straciła po ciąży (realnej, nie serialowej) figurę, kiedyś to w co drugim odcinku odsłaniała brzuszek, teraz go maskuje, he he....
          • aga.doris Re: BSz - Hubert 21.10.12, 08:15
            Hubert nie był w ciąży, a też figurę stracił;) Pasztet się z niego straszny zrobił. Klara też się wyokrągliła...;)
            • gazeta_mi_placi Re: BSz - Hubert 21.10.12, 08:50
              Hubert nadwagę chyba po tatusiu odziedziczył. Swoją drogą odnośnie jego ojca to dziwiłam się, że ktoś z taką otyłością może uprawiać zawód ratownika medycznego gdzie wszak liczy się sprawność i szybkość.
              A Klara faktycznie, strasznie się upasła, młoda dziewczyna a już zaczyna wyglądać jak tuczona maciora.
              Jak się teraz nie weźmie za siebie będzie robić konkurencję Grycankom.
              • myszka1969 Re: BSz - Hubert 21.10.12, 09:14
                Bardzo bym chciała, żeby oboje znowu byli razem...Hubert był strasznie przytloczony przez Patrycję...w ogóle nie wiem co to za pomysł, żeby życiowa partnerka była jednoczesnie menagerem muzyka...
      • renatka_1 Re: BSz - Hubert 21.10.12, 19:48
        ja pamiętam, że ma jeszcze czerwone rurki:) ale szafy też nie ma imponującej. Już nie chodzi o ilość ubrań, ale nie może kupić normalnej szafy tylko używa takiego wieszaka?
    • justynabal Re: BSz - Hubert 23.10.12, 06:16
      Najważniejsze, że dużo nie śpiewa, bo te jego "piosenki" to koszmar- głównie jeśli chodzi o głos, który do śpiewu się raczej nie nadaje. Słuchałam dodatkowo w sieci i- niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka