Dodaj do ulubionych

Nowa fryzura Marty Mostowiak

06.02.13, 09:58
Dawno nie oglądałam M jak Miłość, a wczoraj rzuciłam okiem i w to oko rzuciła mi się kolejna, tragiczna, ulizana i fryzura Marty Mostowiak. Czy Dominika Ostałowska jako aktorka jest zadowolona z siebie patrząc w lustro ?
Obserwuj wątek
    • railly Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 06.02.13, 11:10
      W lustrze patrzy głównie czy sutanny i bezkształtne spódnice do kostek dostatecznie szczelnie zasłaniają jej nogi, dlatego na fryzurę nie zwraca już uwagi. A już na pewno nie czyta naszego forum :D
    • eo_wina Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 06.02.13, 11:42
      Tak mi sie skojarzylo, ze ta upieta w mini-koczek fryzura powraca do poczatkow Mjm - wtedy miala wlasnie w ten sposob czesane wlosy.
    • justynabal Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 06.02.13, 12:38
      Wydaje mi się, że to peruka. Przyglądałam się temu wczoraj dokładnie i na naturalne włosy mi to nie wyglądało.
      • aga_ata Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 06.02.13, 13:34
        To już tak źle z jej własnymi, że perukę musi nosić?! ;p
    • adwarp Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 06.02.13, 13:54
      "Czy Dominika Ostałowska jako aktorka jest zadowolona z siebie patrząc w lustro ?"

myślę, że jak D.Ostałowska patrzy w lustro to wcale nie jest tak źle jak u Marty Mostowiak
      img252.imageshack.us/img252/2127/ostalowskafilm.jpg
      • lejdi35 Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 06.02.13, 20:39
        O co tu chodzi??Na ostatnin zalinkowanym zdjeciu ostałowska ma ładna fryzure,gęste włosy...w filmie fryzure ma ohydna,a juz w ostat odcinku ten MIKRO koczek pospinany wsuwkami,tragedia.To jest na pewno peruka w serialu.
        • jaginger Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 06.02.13, 21:46
          Też tego nie rozumiem.
          Dominika Ostałowska pojawia się w czymś co nazywa się "Tajemnice rezydencji".
          Można powiedzieć że tam kobieta pierwsza klasa:
          www.wprost.pl/G/cache/9/2/2/92212e83609b93a256463892abc3702522d63989.jpg
          ocdn.eu/images/pulscms/OGM7MDMsMjA4LDAsMCwx/343931bffc05747ad743a48ba4dddc08.jpg
          strefa-tv.orange.pl/Tajemnice-rezydencji/%5B36765%5D/tv_polecamy
          a w mjm jak kocmołuch pierwsza klasa.
          To było chyba w tym samym czasie realizowane.
          A może ona ma kocmołucha wpisanego w umowie mjm?
          • 0biecanka Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 06.02.13, 22:20
            Nie wiem czemu wiecznie czepiacie się Dominiki Ostałowskiej. Nie potraficie zrozumieć, że ona gra Martę Mostowiak, nie jest nią. Taką postać wymyślili realizatorzy serialu i tyle.
            Dobrze, że Ostałowska w każdej roli wygląda inaczej. Gdy gra wampa, wygląda jak wamp, gdy gra znerwicowaną kobietę po przejściach, chrumka i nosi bezkształtne ciuchy.
            Wszystko.
            • jaginger Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 06.02.13, 23:23
              To napisałam że w kontrakcie mjm ma chyba zapisany wygląd kocmołucha.
              Tylko ten wygląd nie przekłada się na postać jaką gra - sędzia.
              I czasami próbują Martę Mostowiak "wylaszczyć" to nie wiadomo czy płakać czy śmiać się...
              Szkoda.
              • railly Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 07.02.13, 09:07
                Już dawno stwierdzilismy na podstawie zdjęć z sytuacji życia prywatnego pani Ostałowskiej, że w życiu aktorka wcale nie wygląda lepiej niż jako Marta Mostowiak. Pamiętacie wątek ze zdjęciami prywatnych, codziennych kreacji aktorki? Sukienki do ziemi + za długie spodnie? To chyba nie jest kwestia roli w MjM, aktorzy grają tam we własnych ubraniach i mają duży wpływ na styl postaci - przecież Hance Mostowiak bliżej było w tych wszystkich eleganckich płaszczykach, kostiumikach i szpilkach do M.Kożuchowskiej niz do nauczycielki ze świetlicy. A pani Ostałowska ma po prostu, myślę że nie do końca uzasadniony, kompleks własnych nóg i ubiera swoją postać tak jak siebie na co dzień. Na tych zdjęciach z Rezydencji naprawdę wygląda świetnie, ale to już na pewno wymóg scenariusza. Nie wydaje mi się, żeby w MjM miała narzucona rolę koszmarnie straszydła-koszmaru stylisty, sama swoją postac tak wykreowała.
              • vandikia Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 11.02.13, 20:19
                jaginger napisała:
                > Tylko ten wygląd nie przekłada się na postać jaką gra - sędzia.

a dlaczego niby nie? wg moich obserwacji życiowych to nawet wyglądem wpisuje się w ten zawód :>
                • jaginger Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 11.02.13, 20:29
                  O kurka to kiepskie mam wyobrażenie o sędziach ;)
                  Miałam kilka razy z sędziami do czynienia ale wtedy byli w togach.

Aj! Znam panią sędzię ale to bardzo elegancja babka. Wyjątek?
                  • vandikia Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 11.02.13, 23:47
                    nie wiem czy wyjątek, widziałam powiedzmy 7-9 sędzin na żywo i że tak powiem fikcyjna Marta to przy nich miss świata :>
                    widywane w tv podczas ogłaszania wyroków też wyglądają zwykle przeciętnie, osobiście nie łączyłabym w tym przypadku pełnionej funkcji z dbaniem o urodę :)
          • lejdi35 Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 07.02.13, 06:09
            pieknie na tych zdjęciach wyglada,o co chodzi,czemu ja tak oszpecaja do MjM?
            • aneta-skarpeta Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 08.02.13, 00:18
              tez nie rozumiem, tymbardziej, że w mjm nie gra baby oderwanej granatem od pługa, ale kobietę sukcesu, przy której męski trup sciele się gęsto.

jakby miała taką fryzurę jak na kanapie ( zdjecie w czarnym komplecie) to bym rozumiała czemu te chłopy tak padają na jej widok
              • vandikia Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 11.02.13, 23:49
                nie wygląda na babę prosto z pola i nie wygląda na kobietę sukcesu, którą umówmy się w serialu wcale nie jest, już prędzej jej młodsza siostra w okresie bywania w tv mogła się ewentualnie tak tytułować

• railly Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 12.02.13, 08:36
                  Alez Marta miała byc w serialu kobietą sukcesu, wystarczy przypomnieć sobie wczesniejsze odcinki. Robiła wielką kariere w sądownictwie, była autorytetem, wydawała publikacje, prezes sadu przeszedł z nią na Ty, a do tego w zyciu była tak twarda, że nie chciała ugiąc się nawet dla miłości (vide Jacek Milecki, TVP2 puszcza stare odcinki, więc jestem na bieżaco).
                  Teraz zrobiła się chrzakającą, wiecznie zawstydzoną ciotką klotką w sutannach, wczesniej była świetną, silną babką.
    • justynabal Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 12.02.13, 09:55
      Wczoraj wyglądała po prostu okropnie. Szczególnie jak pokazano ją "od tyłu". Wydaje mi się, że ona się chętnie godzi na te stylizacje, bo nikt inny nie wyskakuje w takich- jak to ktoś już w tym wątku określił- sutannach. Aktorzy wyglądają tak, jakby byli ubrani- mniej więcej- w to, co im odpowiada na co dzień a konkretnie w życiu prywatnym- widocznie taki styl je właśnie pasuje.
      • railly Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 13.02.13, 11:10
        Umarłam ze śmiechu w scenie ławkowej w parku podczas joggingu Budzyna. Czy scenarzyści naprawde mają widzów za idiotów? Jakoś nie wierzę, że młody, w miarę atrakcyjny facet któremu Marta zwróciła uwagę na rozwiązaną sznurówkę, z miejsca weźmie sie do podrywu. I jeszcze ten zazdrosny Budzyn - po prostu przybiegł i siadł pomiędzy nimi, nawet słowem się nie odzywając, nie piorunując niedoszłego konkurenta wzrokiem, nie błyskając obrączką i w żaden inny sposób nie przejawiający przynależności do żony, a facet od razu zrywa się i ucieka. Nie widziałam, żeby Budzyn na czole miał wypisane: spadaj bracie, to moja kobieta. Ale to głupie. Do tego kto w to uwierzy? Gdyby chociaż na ławce siedziała Mysza, Kinga, Madzia, Mirka albo jakakolwiek inna atrakcyjna bohaterka, to co innego. Ale rozmemłana pani w średnim wieku odziana w pastelowe prześcieradła do ziemi, która mogłaby byc starszą siostra albo i nawet młoda ciocią wyrywającego ją faceta? Te męskie trupy ścielące się jej u stóp są po prostu śmieszne.
        • jaginger Re: Nowa fryzura Marty Mostowiak 13.02.13, 13:24
          Aaaaa!
          Też na to się załapałam...
          Kłaczory jakoś dziwnie pospiane.
          Dobra. Wiem że zapuszczanie włosów to mordęga
          Z tego tasiemca robi się tasiemcowy sitcom albo tasiemcowa farsa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka