Dodaj do ulubionych

Bogdan i jego dzieci

22.05.13, 22:18
Niech odejdą z Na Wspólnej, niech wreszcie wyjadą z Warszawy i niech wiemy o nich tylko tyle, co Maria nam powie na podstawie telefonu! Wątek beznadziejny, trójka upierdliwych bachorów, które nie chodzą do szkoły,nie mają żadnych kolegów, tylko łażą po ulicach i melinach, a wcześniej odnajdują babcię na podstawie zdjęcia w kalendarzu (dołączony był tam jej adres ?).
Niestety, na wyjazd chyba się nie zanosi, bo z zapowiedzi wynika, że piękna Helena dotrze do Warszawy i pewnie jej się spodoba, i zostaną wszyscy w serialu.
Obserwuj wątek
    • nickname22 Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 09:14
      faktycznie glupi watek, nic nie wnoszacy do serialu
      • nioma Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 10:18
        nie bardzo rozumiem krytykę: banda bachorów?
        całe życie spędzili w warszawie, w swoim mieszkaniu z matką. Ojciec był w ich życiu nieobecny. Przeżyli tragedię - zmarła im mama - i teraz pojawia się ich tatuś roku i tak po prostu dokonuje zmiany całego ich zycia mając totalnie w dupie ich potrzeby, pragnienia etc. Traktuej swoje dzieci przedmiotowo, zgarnia kase za mieszkania i decyduje.
        ja się tym dzieciom nie dziwię
    • wiotka_trzpiotka Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 13:18
      popieram- wątek nudny niemiłosiernie
      a najstarszy dodatkowo wygląda jak ze "Stawiam na Tolka Banana..."
    • serialowka Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 14:52
      a ja mam nadzieję, że NIE ODEJDĄ i wątek będzie kontynuowany, wnoszą do serialu dużo świezości, a najmłodszy jest wręcz boski :)
    • gazeta_mi_placi Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 15:28
      A powiedzcie mi o co chodzi tym tatusiem dziecka Emilki? Dawno nie oglądałam, ale on chyba nie chciał (jak każdy rozsądny mężczyzna na jego miejscu) dziecka jak Emilka była w ciąży, czemu nagle mu się odmieniło?
      • serialowka Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 15:31
        bo to jego jedyne dziecko
        adwokatowi powiedział, że przeszedł niedawno jakąś chorobę, która spowodowała, że jest teraz bezpłodny
        • aga_wer Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 16:59
          Świnkę pewnie miał ;-)
        • gazeta_mi_placi Re: Bogdan i jego dzieci 24.05.13, 16:48
          Dzięki.
    • mabingo Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 18:00
      IMO bez porównania głupszy jest wątek Emilko- Błażejowo - Jasiowy. Po 2 latach odzywa się pan dawca nasienia i żąda wyłączności praw rodzicielskich. Sprawa nawet trafia do sądu! Toż dopiero paranoja! Typowo polska. Gdyby jeszcze wygrał sprawę to bym się nieziemsko zdziwiła.
      A młodych Ziębów mi żal. I ciekawa jestem jak scenarzyści zamierzają zakończyć ten wątek.Natomiast cieszy mnie chwilowe nawet zniknięcie Żanetki. Działa mi ona zdecydowanie na nerwy swoim tonem, mimiką, sposobem wypowiedzi i traktowaniem wszystkich z góry. A sceny miłosne w jej wykonaniu to była prawdziwa groteska.
      • kanna Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 21:37
        Tak sobie liczę .. ile lat miała Emilka, jak zaciążyła, pamiętacie?
        • lilith76 Re: Bogdan i jego dzieci 23.05.13, 23:25
          Początek liceum, jakieś 16 lat.
          Teraz maturę zdaje, albo - ze stresu - nie zdaje.
    • argentea Re: Bogdan i jego dzieci 24.05.13, 13:16
      I jak Wam się pdobała Helena w krowiej skórze?
      • sashka75 Re: Bogdan i jego dzieci 24.05.13, 13:44
        Szalu nie ma, dupy nie urywa ;)

No a krowia skora - bez komentarza!
    • 1deodyma Re: Bogdan i jego dzieci 24.05.13, 13:37
      rzeczywiscie watek o Bodziu i jego pociechach, bez sensu...
      • roks30 Re: Bogdan i jego dzieci 24.05.13, 17:01
        Nie bez sensu tylko musieli kogoś nowego wprowadzić, żeby się coś działo. Tak było swego czasu z Zimińskimi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka