Dodaj do ulubionych

Kamila Baar w NDiZ

13.12.13, 19:53
Bardzo lubię (lubiłam?) tę aktorkę i graną przez nią postać doktor Hany. Od pewnego czasu coś mi jednak nie pasuje. Wydaje mi się manieryczna, nudna w swojej przewidywalności. Nie bardzo też mi się podoba jej nowa twarz po operacji nosa. Jakaś taka pospolita się zrobiła. Czepiam się, przywidziało mi się?
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Kamila Baar w NDiZ 13.12.13, 19:58
      MNie jakos jej nowy nos w ogole sie nie rzucil w oczy, gdyby nie komentarze w sieci w ogole bym nie zauwazyla, ze jest ciut inny. Podoba mi sie jej taki zrownowazony sposob mowienia.
    • gazeta_mi_placi Re: Kamila Baar w NDiZ 14.12.13, 10:39
      Nie podoba mi się, choć serial oglądam bardzo sporadycznie.
    • jowita771 Re: Kamila Baar w NDiZ 14.12.13, 15:11
      Ja Hanę lubię bardzo, chodziłabym do takiego lekarza chętnie.
    • ls48 Re: Kamila Baar w NDiZ 14.12.13, 16:15

Mnie bardzo denerwuje jej manieryczn sposób mówienia.......

• rene8 Re: Kamila Baar w NDiZ 15.12.13, 23:01
      Bardzo ,bardzo podoba mi się Jej gra. Bardzo lubię jak mówi,nawet jak jest zdenerwowana.
      to jest serial,aktor gra rolę. Dostała rolę ,która jest dla niej.
      • nioma Re: Kamila Baar w NDiZ 16.12.13, 09:54
        mnie tylko zaskakuje w postaci serialowej to, że lekarka do pacjentek mowi na Ty jakby jej kolezankami były.
        • klawiatura88 Re: Kamila Baar w NDiZ 16.12.13, 13:04
          bo podobno haneczka ma taki sposób bycia np do Stefcia od razu waliła na TY.
          • jaginger Re: Kamila Baar w NDiZ 16.12.13, 18:51
            Do stażystki też na ty się zwraca a stażystka Ola proszę jaśnie szanownej pani dochtór ;P
            • annajustyna Re: Kamila Baar w NDiZ 17.12.13, 11:52
              To akurat nieladne. Inaczej brzmi to ze strony prof. Starzynskiego, w koncu facet starszy o cale pokolenie.
        • mmagi Re: Kamila Baar w NDiZ 19.12.13, 11:17
          nie zapominaj,ze ona jest z Izraela,już na samym poczatju mówiła,ze tam sie tak mówi.......nawet do Tertera mowiła po imieniu:)
          • annajustyna Re: Kamila Baar w NDiZ 19.12.13, 19:12
            Jak przyjezdza sie do Rzymu, to ... ;). Fajnie Mmagunia, ze zyjesz.
      • marta2818 Re: Kamila Baar w NDiZ 23.03.15, 22:21
        Moi kochani
        Razem z grupą pozytywnie zakręconych ludzi po raz kolejny angażujemy sie w pomoc potrzebującym a tym samym po raz kolejny wspomagamy akcję charytatywną dla Leosia Zuba, która za każdym razem przynosi olbrzymie korzyści finansowe dla Niego.
        W ostatnim czasie moja przyjaciółka napisała książkę pod tytułem ,,C'sta la vie,, -która pięknie opisuje jakże piękną a jednocześnie ciężką pracę aktorów. W książce znajduje się również opis wielu spektakli, które zobaczyła na scenach teatrów w Warszawie i w Bydgoszczy a także jak wygląda praca aktora na planie filmowym. Porusza w niej szereg problemów nie tylko społecznych ale i problemów dnia codziennego. To książka także o Was- o fanach. Znajdziecie w niej wiele opisów dotyczących Klaudii Miller, Leny Starskiej czy Hany Goldberg. Książka jest już dostępna w sprzedaży internetowej a duża część pieniędzy z jej sprzedaży będzie przeznaczona na leczenie Leosia ale także na wsparcie dwóch innych podopiecznych z Mogilna oraz Ostródy.
        Chciałabym Was bardzo serdecznie zaprosić do udziału w Dniu Dziecka organizowanym
        16 maja 2015r. w Warszawie godz 10:00-18:00 i żebyście poświęcając tym samym swój cenny czas dołączyli do wspólnej akcji charytatywnej dla chłopca. Przyjedźcie i zobaczcie sami czym się zajmujemy.
        Podczas akcji odbędą się licytacje gadżetów, które przekazali nam znani i lubiani aktorzy i dziennikarze. Oni również zaszczycą nas swoją obecnością więc będziecie mogli sobie zrobić także pamiątkowe zdjęcie, otrzymać autograf czy zamienić z nimi kilka słów. Nawet nie wiecie ile radości daje nam fanom taki kontakt z aktorami czy celebrytami. Tak niewiele możecie dać od siebie bo tu liczą się chęci i czas. Jeśli ktoś z Was jest niepełnoletni po proście o przybycie wraz z Wami brata czy siostrę, tatę lub mamę, starszą koleżankę czy kolegę. Pomieścić się pomieścimy, u nas miejsca pod dostatkiem będzie. Jeśli Wasi Idole pomagają innym i Wy widzicie że Oni włączają sie w akcje takie jak nasza i pomagają- czerpcie z nich wzorce bo to naprawdę dla rodziców i tego małego bohatera znaczy tak wiele a dla nas czytelników, fanów czasem to 25zl będzie oznaczało stratę bluzki, błyszczyka do ust, słodyczy. My bez tego możemy się obejść na co dzień lub ewentualnie odłożymy, przemęczymy się miesiąc i to kupimy a Leoś może nie mieć kolejnej szansy dlatego tak bardzo chcemy mu pomóc zebrać pieniądze na leczenie, na jego lepsze życie z mamą, z tatą z przyjaciółmi. A tymi nowymi dla Leosia staniecie się i wy dokonując zakupu i wspierając tym samym akcje charytatywną.

Zakup książki o teatrze aktorach przyjaźniach podróżach to taka Wasza własna ?cegiełka,, którą dołożycie na rehabilitację dla Leosia zakupując 1 egzemplarz książki za symboliczne 24,99zł ta promocja jest tylko dla Fanów Kamilli Baar ale też ludzi, którzy kibicują serialowi Ndinz. A więc korzystajcie jeśli możecie. Wszelkie informacje dotyczące zakupu książki znajdują się na stronie facebooka ? Antonina Schultz ? autor.
        Wpłaty na zakup książki można dokonywać na Nr konta 22 9585 0007 3013 0208 1810 0001.
        Ta niewielka kwota może w znaczny sposób przyczynić się do zebrania pieniążków na rehabilitację dla chłopca. Miesięczny koszt rehabilitacji to kwota 4 tysięcy złotych.
        Za każdą pomoc będziemy zarówno my ? organizatorzy jak i rodzice chłopca niezmiernie wdzięczni.
        Osoby, które wezmą czynny udział w akcji otrzymają od nas dyplom oraz podziękowania za okazane serce i wsparcie finansowe dla Leosia.
    • eekonomista Re: Kamila Baar w NDiZ 18.12.13, 12:01
      Ja nie muszę jej słuchać, ale jest zdecydowanie najładniejszą panią doktor z całej Leśnej Góry.
    • anna451 Re: Kamila Baar w NDiZ 19.12.13, 10:09
      CZEPIACIE SIĘ?
    • kazia62.52 Re: Kamila Baar w NDiZ 20.12.13, 18:51
      na jej nos nie zwróciłam uwagi ,ale podoba mi się jej rola . Takiej osobie mogłabym zaufać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka