blum10 24.12.13, 21:49 dla mnie masakra...nic nie poradzę dziewczyna mi nie pasuje a już na łożu śmierci, żegnająca się ze światem masakra. Dlaczego scenarzyści to mam robią ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: Mjm Mucha cierpiętnica 25.12.13, 10:04 i do tego, jak na umierającą na wadęs erca ma bardzo ładne koncówkii palców u dłoni, które normalnie w takich sytuacjch sinieją szkoda że w filmach tak szybko zapominają o "śmiertelnych" przypadłościach bohaterów. Córka pani byłej sędzi Marty jakby nigdu nic, ani słowa na temat guza i adań kontrolnych. Basia, co to już miała być na wózkui nwaldzkim z powodu kręgosłupa, biega, skaxze, pieczei i gotuje,już nigdu nawet jejkręgosłup nie zabolał... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Mjm Mucha cierpiętnica 25.12.13, 13:07 tipsy miała, pewnie w tym szpitalu robią wszystkim kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Mjm Mucha cierpiętnica 30.12.13, 12:59 Ba! Nawet wozi pełne kosze słoików pekaesem do Warszawy. A co się będzie szczypać! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
railly Kasia! 03.01.14, 14:25 Co tam Mucha. Mnie straszliwie irytuje Kasia, wiecznie naburmuszona i obrażona na Marcina. Chłopak ma do niej anielską cierpliwość, ale nic dziwnego że wpadła mu w oko inna, normalniejsza. Kasia to dziecko, niedojrzała smarkula. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_soft Re: Kasia! 07.01.14, 13:10 Owszem, KASIA jest glupia, ale tylko i wylacznie dlatego, ze rozpaczliwie walczy o Marcina. Faceta, ktory moim zdaniem jest idealnym przykladem jaki NIE powinien byc chlopak/ maz/ partner. Notorczny lowelas (brrrrr), lekkoduch, do niedawna utrzymanek straszych pan. Ideal po prostu. W sumie zamiast kolezanki Lukasza, ktora na bank zostanie dawczynia serca dla Muchy, mogliby sie pozbyc Roznerskiego z obsady. A jeszcze à propos Muchy - ja sama cierpie i cisnienie mi skacze, jak slysze ten watly szept z jej ust. A dramatyczna scena pawlowych oswiadczyn na lozu smierci tylko podkreca atmosfere kiczu. Odpowiedz Link Zgłoś