Dodaj do ulubionych

Wataha, serial na HBO

27.10.14, 13:07
czy ktoś z was ogląda?
Za nami już 3 odcinki. Uważam, że serial jeden z lepszych jaki ostatnio powstał.
Mocny, konkretny, bez przedłużania fabuły. Szybkie zwroty akcji, bez owijania w bawełnę.
Takiego serialu było potrzeba dla odświeżenia polskiej telewizji.

--
[URL=http://smayliki.ru/smilie-52679943.html][IMG]http://s.rimg.info/2df9a6cf41ec57e142c75440cba9c9cc.gif[/IMG][/URL]
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Wataha, serial na HBO 27.10.14, 13:18
      Pierwszy odcinek tak mnie rozczarował, że więcej nie podchodzę. Miałam ogromne oczekiwania, a wyszła taka nuda... Smutno.
    • czarna_pumka Re: Wataha, serial na HBO 27.10.14, 13:31
      To zależy kto czego oczekiwał.
      ja dałam się wciągnąć jednak :)
      • lukaszyn Re: Wataha, serial na HBO 27.10.14, 14:24
        A kiedy to leci? Można zobaczyć to gdzieś jeszcze poza HBO?
        • maniusza Re: Wataha, serial na HBO 27.10.14, 14:43
          jak dla mnie genialny. mało oglądam tv, seriali praktycznie wcale, a tutaj przydreptuję już do następnego odcinka
          • angazetka Re: Wataha, serial na HBO 27.10.14, 16:26
            No widzisz. TV nie oglądam w ogóle, za to dużo seriali i może dlatego jestem rozczarowana tym, co proponuje nasze HBO.
      • angazetka Re: Wataha, serial na HBO 27.10.14, 16:28
        Oczekiwałam dobrego serialu z pełnokrwistymi bohaterami i dialogami, które nie szeleszczą papierem. Oczekiwałam też braku nudy.
    • kanna Re: Wataha, serial na HBO 28.10.14, 12:30
      Maż ogląda.

Ja podglądam. Plenery piękne.
    • roncia Re: Wataha, serial na HBO 31.10.14, 23:32
      Chyba zaletą serialu jest to, że jest krótki (tylko 6 odcinków) - dzięki temu fabuła nie jest rozciągana na siłę. Podoba mi się, że serial ma miejscami trochę nawet taki mroczny, ciężki klimat, który na pewno łatwiej uzyskać w Bieszczadach, które nie są tak mocno skomercjalizowane jak reszta turystycznych rejonów Polski. Serial polecam, bo według mnie chyba nie ma teraz rodzimych produkcji w telewizji, które mogłyby przebić Watahę. Fajne filmiki z kręcenia serialu i wywiady z aktorami można obejrzeć tutaj www.wataha-serial.pl/
      • f.l.y Re: Wataha, serial na HBO 08.11.14, 15:59
        też mnie wciągnął...

więcej takich poproszę...
    • misterni Pierwszy odcinek rozarował. Drugi dał nadzieję 11.11.14, 00:53
      Trzeci mocno wciągnął
      Po czwartym nie mogłam się doczekać piątego
      Piąty oglądaliśmy z mężem w takim napięciu, że aż boję się, co nam przyniesie szósty ;)

Jeden z lepszyh seriali, ktory w ostatnich latach oglądałam.
      • misterni Pierwszy odcinek rozczarował ;) ntxt 11.11.14, 00:54

• maniusza ja się tylko obawiam.. 11.11.14, 23:35
          że w szóstym odcinku wszystkich wątków nie rozwiążą i zostawią sobie furtkę na część drugą
          • asiak44 Re: ja się tylko obawiam.. 14.11.14, 02:03
            Czekam z niecierpliwością na ostatni odcinek.
            • maniusza Re: ja się tylko obawiam.. 16.11.14, 23:44
              no kurna tego się właśnie obawiałam... szóstka rozczarowała :(
    • czarna_pumka Re: Wataha, serial na HBO 18.11.14, 13:11
      Będzie drugi sezon ? :)
      • kas_ma Re: Wataha, serial na HBO 19.11.14, 12:07
        W tokfm był wywiad z reżyserem i producentem, powiedzieli, że jest pomysł na drugi sezon (wiedzą jak ta historia miałaby wyglądać), ale jeszcze nie zapadły decyzje. Na razie są zaangażowani w nowy serial "Prokurator" z Komanem i Zielińskim, według scenariusza braci Miłoszewskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka