jedrzej_80 20.11.14, 23:08 Już myślałem, że po Archiwum X i Herosach już nic mnie nie porwie, ale Falliong skies daje radę! Oglądacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasandramajk_30 Re: seriale science fiction na Sci Fi universal 22.11.14, 00:00 haha Falling skies, inaczej Wrogie niebo ;) Właśnie mam zamiar oglądać tylko nikt z moich znajomych tego nie widział, stąd nie miałam skąd zasięgnąć opinii, więc dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kaskooo Re: seriale science fiction na Sci Fi universal 24.11.14, 18:32 wrogie niebo ja teraz oglądam na scifi. W miedzyczasie nadrabiam poprzednie sezony, bo nie spodziewałam się, że tak się wkręcę :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasandramajk_30 Re: seriale science fiction na Sci Fi universal 26.11.14, 02:40 no ja właśnie też oglądam na sci fi :D Poza tym jak miło zobaczyć tam jednego z fajniejszych serialowych doktorów z ostrego dyżuru w zupełnie innej odsłonie! Noah Wyle jako Tom rządzi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzej_80 Re: seriale science fiction na Sci Fi universal 26.11.14, 02:47 Sci fi jest pełne takich seriali i za to dla nich propsy! I za powtórki też :D Co do aktorów to ja tam wolę Margaret ;) ale nie powiem Toma i Pope'a w walce też się przyjemnie ogląda :) Odpowiedz Link Zgłoś