Dodaj do ulubionych

wera malarka MJM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:32
cześć, przyszłam cię namalować i - o ile nie masz nic przeciwko temu - odbyć z tobą stosunek
Obserwuj wątek
    • Gość: ess Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:52
      Myslalam, ze sie inaczej skonczy - "trzeba cwiczyc raczke"... ;-)
      • moniq_c Re: wera malarka MJM 23.02.05, 09:34
        w ogóle wczorajsze teksty w MJM powalające były ...
        najpierw mamuśka Ewie sygnały daje że wolną chatę zostawia i niech córuś
        wykorzysta i chłopa ściągnie , potem Rydż tej swojej małej każe rączkę ćwiczyć
        no a jak już pojechali po całości z pozowaniem to mało z łózka nie spadłam...
        rozwiązłości nam zafundowali hurtem chyba za następnych 100 odcinków :)
    • wieslawa-siemiankowska Re: wera malarka MJM 22.02.05, 20:55
      a Wera jakie miny stroiła w tej akcji, myslałam,że jej gębę na zawsze juz
      wykrzywi.
    • Gość: Agnieszka Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:57
      Wera ,powinna byc sprinterką.Szybko przelaciała sie do Pawła do knajpy:))
      • triss_merigold6 Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:01
        To się nazywa kuć żelazo póki gorące.D
        • Gość: Wieśka Re: wera malarka MJM IP: *.future-net.pl 22.02.05, 21:07
          Ludzie, co to za koszmarna dziewucha ta panna WR, toż to koszmar jak się na nią
          patrzy! Kilogramy kosmetyków, drewniany głos, nienaturalna gra! Może to ja
          jestem kopnięta, ale jak panna WR bdzie dalej występować w Mjm to ja kończę
          oglądanie!!!!!!!!
          • Gość: Agnieszka Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:12
            Wera sie myje ,bo jak Kamil ją sprawdził to nie padł trupem(marynarka Very).
          • Gość: kikka Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:14
            Mialam wrazenie, ze zaraz jej sie ta twarz pokruszy... Nie rozumiem po co tyle
            tego wszystkiego ma na twarzy??? Wiem, ze jako Wera R. ma takie upodobania, ale
            czemu charakteryzatorzy w serialu tez ja tak pacykuja? No i jakim cudem w wieku
            20 lat dorobila sie takich zmarszczek pod oczami?!
            Do tej pory staralam sie powstrzymac komentarze na jej temat, ale dzis juz sie
            sama o to prosila...
            • wieslawa-siemiankowska Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:19
              jakbyś codziennie kładła na twarz tonę tynku, też byś sie zmarch dorobiła :))
              Po jej dzisiejszym popisie gry aktorskiej, to naprawdę wierzę w plotkę,że Wera
              ponoć na filmówki sie dostała na tzw miejsce rektorskie .
              • lezka_z_posen Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:25
                tony tynku i specyficzny makijaż to jedno,ale się jej ostatnio dokładnie
                przyjrzałam tam,gdzie ją najczęściej widać, czyli w Mjm i w reklamie
                szamponu.dotychczas twierdziłam,że szpeci ja ten tapir,a to ładna
                dziewczyna.ale ona po prostu ma brzydkie rysy twarzy,jakieś takie ordynarne i
                męskie.

P.S.uprzedzam adwersarzy-nie twierdzę,że spełnaima wszelkie kanony piękna;)
                • wieslawa-siemiankowska Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:30
                  Ja ją kiedyś widziałam w Geancie na Ursynowie, była ze starymi- i o dziwo bez
                  tej tony make-upu i tapiru i wyglądala całkiem , całkiem. Jest malutka ( max
                  155 cm) , chudziutka i ma wielkie stopy. Natomiast zupełnie nie wiem dlaczego
                  oszpeca się tym kołtunem na głowie i tapetą na twarzy, no i jeszcze ma
                  tragiczny styl ubierania się- jakies falbaniaste kiece, jak dla ciotki klotki.
                • mag26nov Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:33
                  wedlug mnie to wyglada jak wyrobiona ciotka-klotka ;))) ale zauwazcie jaka jest
                  dobrze zorganizowana - jedno 'okienko', a ona zdazy zaliczyc bzykanko i drinka
                  w pubie.
                  • triss_merigold6 Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:35
                    Jedno okienko to półtorej godziny (nie wiem jak na ASP wprawdzie), licząc
                    dojście, malunek, pub, drinka: to musiało być bardzo krótkie bzykanie.:)))
                    • Gość: santa esmeralda jedno okienko na ASP, to (licząc maxymalnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:44
                      z godzinną przerwą między zajęciami przed- i popołudnowymi), aż 5 godzin.
                      Akt :> Ridża był na formacie A4, więc dużo czasu nie zajął :>
                      Na bzykanie mieli czas :>

Ale takich panienek jak Vera, z TAKIMI torebeczkami :>, to ja na ASP nie widziałam :>
                  • lezka_z_posen Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:35
                    mag26nov napisała:

> wedlug mnie to wyglada jak wyrobiona ciotka-klotka ;))) ale zauwazcie jaka
                    jest
                    >
                    > dobrze zorganizowana - jedno 'okienko', a ona zdazy zaliczyc bzykanko i
                    drinka
                    > w pubie.

i ta szykowna torebesia-wszystkie studentki ASP takie noszą,mieści się
                    fluid,puder i prezerwatywy Unimila XXL;)
                  • wieslawa-siemiankowska Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:38
                    Bo bzykanko było bez gry wstepnej to dlatego.
                    • mag26nov Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:51
                      a to w przedpokoju to nie byla gra wstepna? ;)))

tak wracajac do jej wygladu - sorry, ale ona zupelnie nie wyglada na studentke
                      ASP. by ja lepiej wrzucili na kurs sekretarek albo przyszlych ksiegowych (nie
                      ublizajac sekretarkom i ksiegowym oczywiscie) - jest zbyt wypindrzona
                      • lezka_z_posen Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:52
                        mag26nov napisała:

> a to w przedpokoju to nie byla gra wstepna? ;)))
                        >
                        > tak wracajac do jej wygladu - sorry, ale ona zupelnie nie wyglada na
                        studentke
                        > ASP. by ja lepiej wrzucili na kurs sekretarek albo przyszlych ksiegowych (nie
                        > ublizajac sekretarkom i ksiegowym oczywiscie) - jest zbyt wypindrzona

zrzućmy się na kurs hostess,nie uwłaczając hostessom;)
                        • bez_mapy Re: wera malarka MJM 22.02.05, 22:19
                          Ale jesteś prosty:D A czy wypindrzona dziewczyna nie może być studentką ASP?
                      • wieslawa-siemiankowska Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:52
                        No coś ty petent w sekretariacie by zwiał w try miga, jaby ujrzał sekretarkę z
                        kołtunem na głowie i makijażem a la Bitwa pod Grunwaldem.
                        • lezka_z_posen Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:53
                          wieslawa-siemiankowska napisała:

> No coś ty petent w sekretariacie by zwiał w try miga, jaby ujrzał sekretarkę
                          z
                          > kołtunem na głowie i makijażem a la Bitwa pod Grunwaldem.

może powinna stać na bramce??z tapirem raczej by nikt nie smiał polemizować:)
                          • mag26nov Re: wera malarka MJM 22.02.05, 22:00
                            juz widze pustki w lokalu hehe
                            albo moze na bramce-bramce - moze pilka by sie jej wystraszyla:))
                      • Gość: A Re: wera malarka MJM IP: *.aine.pl 22.02.05, 23:54
                        albo przyszlych ksiegowych

Wypraszam sobie!!!

Księgowe ubierają się z klasą a nie jak jakieś puszczalskie!!!
            • Gość: ZZZ Re: wera malarka MJM IP: *.aster.pl 24.02.05, 22:59
              to wpływ spermy na cerę
              co za dużo to nie zdrowo

bo podobno w małych ilościach można dzięki temu wyleczyć trądzik i wypryski, ale później to już się wżera w cerę i niszczy : )

to tak zwana wiedza lokalna : )
          • waran_z_komody Re: wera malarka MJM 23.02.05, 10:42
            ja to dziewcze zacząłem darzyć antypatią po jakimś programie przed referendum o
            UE, była tam ona, senior Rosati i jeszcze zgraja innych ludków. Już wtedy
            myślałem ze ta laska ma z 40-tkę, a tu niespodzianka ze tylko około 20-cia. Coś
            tam chrzaniła że po wstapienuiu Polski do UE każdy bedzie miał możliwość
            studiowania za granicą i że jedzie niedługo na szlifowanie języka. Tylko nie
            dodała że ma tatę sponsora. Po tym programie odniosłem wrazenie ze to taka
            curusia polityka, butna i zadufana w sobie :(
    • Gość: Grad Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:28
      Ale takiego tekstu tom jeszcze nie słyszał.
      "Dwunasta po południu do dla ciebie świt?"
      No to chyba północ to była....
    • bm_ka Veronka od maxagolonka! :-) 22.02.05, 21:40
      veronka jest nalepszym kąskiem w MjM! ten dzisiejszy epizodzik z nią w roli
      głównej był suuuuuuper! Jest szybka jak concord.. błyskawicznie po 'stosunku'
      koleżeńskim z moim ukochanym Rydżem pozbierała swoje manatki żeby gonić do
      Pavulona. Szkoda że nie udało się jej zaproponować portretu i sexu Pavulonowi,
      pewnie proporcje były lepsze na rysunku, co? ;-))
    • Gość: P-77 Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:43
      Dlaczego uważacie, że W. Rossati jest brzydka i pusta? Mnie się ona podoba,
      robi wrażenie miłej i inteligentnej dziewczyny.
      • lezka_z_posen Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:46
        już to mówiłeś,P-77.nie wiesz,że gdzie 2 polaków,tam 3 zdania?;)nie wypada mi
        za bardzo krytykować,bo tez babą jestem,ale mnie się nie podoba
        absolutnie.fatalny fryz,rysy twarzy ostre i dla koneserów,a
        o"talencie"aktorskim nie wspomneę,bo sie rozjuszę;)
        • Gość: P-77 Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:57
          Widziałem pannę W.R. w talk show Kuby Wojewódzkiego i zrobiła na mnie bardzo
          pozytywne wrażenie. Nie dałbym się oczywiście za nią pokroić, ale jest w niej
          coś budzącego pozytywne uczucia.
          • lezka_z_posen Re: wera malarka MJM 22.02.05, 21:58
            też ją widziałam w tym show,a wrażenia wręcz odwrotne.ale to pewnie dlatego,że
            jej zazdroszczę;)
            • Gość: jagna Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:06
              lezka_z_posen napisała:

a wrażenia wręcz odwrotne.ale to pewnie dlatego,że
              > jej zazdroszczę;)

Nie Ty jedna, nie Ty jedna ;))))) Ja najbardziej talentu do tapirowania. Mam
              dekadę więcej na koncie, ale w życiu nie udał mi się żaden tapir. Nie wiem, czy
              to kwestia techniki, czy przerzedzonego włosia...
              • lezka_z_posen Re: wera malarka MJM 22.02.05, 22:08
                Gość portalu: jagna napisał(a):

> lezka_z_posen napisała:
                >
                > a wrażenia wręcz odwrotne.ale to pewnie dlatego,że
                > > jej zazdroszczę;)
                >
                > Nie Ty jedna, nie Ty jedna ;))))) Ja najbardziej talentu do tapirowania. Mam
                > dekadę więcej na koncie, ale w życiu nie udał mi się żaden tapir. Nie wiem,
                czy
                > to kwestia techniki, czy przerzedzonego włosia...

myślę,że to kwestia braku wiary w siebie:)też to u siebie podejrzewam;)
                • Gość: jagna Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:16
                  > myślę,że to kwestia braku wiary w siebie:)też to u siebie podejrzewam;)
                  Lezko, ja bym tu w z niską samooceną nie wyjeżdżała... Przyszło mi do głowy, że
                  to o grzebień chodzi. Musi być fest gęsty, a ja takiego nie mam...
                  • lezka_z_posen Re: wera malarka MJM 22.02.05, 22:19
                    Gość portalu: jagna napisał(a):

> > myślę,że to kwestia braku wiary w siebie:)też to u siebie podejrzewam;)
                    > Lezko, ja bym tu w z niską samooceną nie wyjeżdżała... Przyszło mi do głowy,
                    że
                    > to o grzebień chodzi. Musi być fest gęsty, a ja takiego nie mam...

a lakier pewnie na zamówienie byc musi,przy tych obecnych na rynku,chyba czegos
                    takiego się nie da wyczarować;)ale się nie madrzę,bo nie używam:)
                    • pomme Re: wera malarka MJM 23.02.05, 11:15
                      No ja swojego czasu troche parałam sie rysunkei ze względu na profil szkoły do
                      której przyszło mi uczęszcz.. i powiem wam że WR najbardziej zadzroszcze stylu
                      i ciuchów. Kurde u nas nikt takich odjazdowych nie miał. normalnie gust
                      pierwsza klasa. z torebeczką na czele ( sic!)
        • Gość: Kejt Re: wera malarka MJM IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 22.02.05, 22:01
          Charakteryzacja tragiczna - szkoda gadać.
        • Gość: daro Re: wera malarka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:02
          uważam, że szkoda literek na opisywania "uroku" i "talentu" tej panienki. takie
          ciotki z drewna ruszają tylko wujaszków po pięcdziesiatce, też z drewna,
          oczywiście. powinna raczej studiowac coś co ma w tytule "cięzkie".
          Dobrze, że nie jestem sam w tym mysleniu
          pozdrawiam
          • wieslawa-siemiankowska Re: wera malarka MJM 22.02.05, 22:12
            Noo trafiłeś w seno, toż Wera w kazdym wywiadzie chwali,że
            a) Ma wielkie powodzenie na bankietach u starych dziadów , do tego w większości
            rozwodników, albo biseksów.
            b) Wszyscy jej zazdroszczą- urody, talentu i znajomosci językow
            c) Brakuje jej czasu dla znajomych- bo przeciez musi z mamunią zaliczać 55
            bankietów tygodniowo.
            d) Znajomi sie od niej odwrócili
            e) teraz jeszcze doszły historyjki o wspaniałej miłości z Maksiem i wschodzącym
            słońcu nad rzeką Hudson.
    • bez_mapy Re: wera malarka MJM 22.02.05, 22:23
      Ale jesteście zawistni, zatrujecie się niedługo własnym jadem. Z waszych postów
      wynika, że wszyscy jesteście bosko i nieskazitelnie piękni, a Rosati to
      najbrzydsza przedstawicielka polskiego narodu...Zresztą, taka jest już chyba
      wsza natura, opinie krytyczne zdecydowanie przeważają nad pozytywnymi. Wolicie
      innym dowalić niż pochawlić...
      • wieslawa-siemiankowska Re: wera malarka MJM 22.02.05, 22:32
        A ty jeszcze nie wyczułas klimatu jaki panuje tu na forum ?
        To wspólczuję braku poczucia humoru.
      • mag26nov Re: wera malarka MJM 22.02.05, 23:02
        bez_mapy napisała:

> Ale jesteście zawistni, zatrujecie się niedługo własnym jadem. Z waszych
        > wynika, że wszyscy jesteście bosko i nieskazitelnie piękni, a Rosati to
        > najbrzydsza przedstawicielka polskiego narodu...Zresztą, taka jest już chyba
        > wsza natura, opinie krytyczne zdecydowanie przeważają nad pozytywnymi.
        Wolicie
        > innym dowalić niż pochawlić...

no pewnie, ze jestesmy wszyscy piekni! co prawda do Najpiekniejszych Vivy sie
        nie dostalismy (jak np. Otylia), ale ba!-piekni i nieskazitelni;))
        ale dobra - powiem cos milszego - Weronika to ma naprawde piekne plecy...ktore
        ja tak lansuja;-P
      • reniaszka Re: wera malarka MJM 23.02.05, 09:48
        Ty masz problemy dziewczyno...Ty sie lecz!
    • black_currant a czy następny będzie akt Pavulona? 22.02.05, 22:42
      Bo jeśli tak, to powinni dać czerwone kółko ostrzegawcze...
    • Gość: toja Re: wera malarka MJM IP: 213.195.188.* 23.02.05, 10:40
      Słuchajcie, jak Wera może tak szybko łatwo i szybko rezygnować z tak fajnego
      chłopaka jak Rydż na korzyśc takiego drętwego chochoła. Czy ktos może mi to
      wytłumaczyć?
      • waran_z_komody Re: wera malarka MJM 23.02.05, 10:43
        ... chochola chemia a może drewniane feromony jakieś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka