Gość: ja IP: *.acn.waw.pl 25.02.05, 11:44 w połowie kwietnia zamiana, dzieki bogu myślałam że dadzą jakąś dulce marie huanitę a tu taka mił niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: Przystanek alaska zamiast ER 25.02.05, 11:44 czas start (ile ten watek tu jeszcze pobędzie...) Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: Przystanek alaska zamiast ER 25.02.05, 11:47 To skandal! Po raz kolejny ktoś łamie regulamin i na forum o TELEWIZJI pisze o serialu który wyswietlany bedzie w Telewizji. To już przechodzi ludzkie pojęcie. Ottek musisz coś z tym zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przystanek alaska zamiast ER IP: *.acn.waw.pl 25.02.05, 11:53 ja mam pewną propozycję wydzielmy forum programy informacyjne, teleplotki, końcówki filmów itd. tylko po cholerę wtedy będzie forum telewizja?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Przystanek alaska zamiast ER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:08 Jak to po co? Zeby zamieszczac linki do tych innych forow ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Przystanek alaska zamiast ER 25.02.05, 12:10 No to jump na forum Seriale. :))) Fajne zajęcie mają moderatorzy. Muszą przesunąć 99% wątków z tego forum na forum Seriale. Ciekawe, czy im za to płacą! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Przystanek alaska zamiast ER 25.02.05, 12:13 Panie Ottek, larum graja a Ty spisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Przystanek alaska zamiast ER IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 12:18 No już dzieci, koniec zabawy. Idźcie na swoje forum. Jest tam już nowy wątek o tym jak Rysio puścił bąka w ostatnim odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: Przystanek alaska zamiast ER 25.02.05, 12:19 Stasiu dlaczeo piszesz nie na temat? Obawiam się, że to złamanie regulaminu, a wiadomo po co jest regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: Przystanek alaska zamiast ER 25.02.05, 12:38 sugerujesz, że ottek to ja? wypraszam to sobie, chyba że masz ochote na proces Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Przystanek alaska zamiast ER 25.02.05, 12:39 ja?????? w zyciu! choc proces to tez... serial? Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: Przystanek alaska zamiast ER 25.02.05, 12:43 Widziałem kiedys film Proces na podstawie Kafki ma się rozumiec, więc proponuje przenieść ten wątek na odpowiednie forum Odpowiedz Link Zgłoś