Gość: klusia Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: 195.20.110.* 29.04.05, 14:48 zmiennicy-jako reprezentacja rodzimego wytwórstwa allo, allo- bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIACHO Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.04.05, 20:41 "Co ludzie powiedzą"<boska Hiacynta>,"Allo,allo"<wszyscy boscy a w szczególności Rene,Herr Flik, Gruber i angielski lotnik>...ogólnie seriale angielskie są klasyką "zabójczego humoru","RÓŻOWE Lata 70-TE"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnakawa Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 13:48 "Allo Allo", "Przystanek Alaska", "Seks w wielkim mieście", "Co ludzie powiedzą", "Hotel >>Zacisze<<", "Twin Peaks", "Ally McBeal", "Cudowne lata", "Życie jak sen" - wszystko razem i każde z osobna jest dla mnie No.1 ! Z rodzimej twórczości : stareńka, ale znakomita "Wojna domowa". Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia36 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 04.05.05, 22:55 1. Ja, Klaudiusz 2. Królowie przeklęci 3. Czarna Żmija 4. Allo, allo 5. Monty Pathon (wszystko) 6. Seks w wielkim mieście 7. Wojna domowa 8. Podróż za jeden uśmiech 9. Wakacje z duchami 10. Pogoda dla bogaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicior Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:10 ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To najśmieszniejszy serial komediowy wszech czasów. I wcale nie jest głupi! Świetna odtrutka na szmirę w stylu M jak miłość czy Na dobre i jeszcze gorsze! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bajdocja Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 08.05.05, 15:44 "Dom" "Przystanek Alaska" Odpowiedz Link Zgłoś
tgosia44 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 10.05.05, 00:27 polski: Wojna domowa zachodni: Friends/ Latający cyrk MP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.udn.pl 07.06.05, 14:08 Na jeden trudno się zdecydować. Cudowne Lata Przystanek Alaska Friends a z tych obecnych jeszcze kręconych ER podoba mi się jeszcze Bez śladu (Without a Trace) Dowody Zbrodni (Cold Case) no ale trudno je nazwać jeszcze serialami wszechczasów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.udn.pl 07.06.05, 14:12 Zapomniałam dodać X files jeśli chodzi o mój ulubiony subiektywny typ to JAG (W Polsce puszczonych 7 sezonów, W Stanach własnie zakończono definitywnie na 10 )ten serial to taki mój bzik :) Odpowiedz Link Zgłoś
pl_cebo Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 08.06.05, 09:20 no nieźle! dzięki, że się przyłączyliście do tworzenia rankingu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Bonanza !!! IP: *.broker.com.pl 08.06.05, 12:31 Ostry dyzur, Przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika1 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:12 Co ludzie powiedzą Beverly Hills Przyjaciele Twean Peaks Dynastia Alternatywy 4 Klan M jak miłośc Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 09.06.05, 23:55 Ale czy te wpisy są na serio czy dla jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.core.lanet.net.pl 10.06.05, 00:38 Polskie Drogi !!!!!!!!! Stawka Wieksza Niż Zycie Dom Czterdziestolatek Alternatywy 07 zgłoś sie Glina ********* MASH !!!!!!!!!!!!! Pogoda dla bogaczy Ptaki ciernistych krzewów Korzenie Twin Peaks Przystanek Alaska Wszystkie zwierzęta małe i duże Odpowiedz Link Zgłoś
olaf_17 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 26.07.05, 20:35 Pełna chata, Doktor Quine , Doktor z Alpelskiej wioski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.76.classcom.pl 29.07.05, 17:15 Biorąc pod uwagę popularność to "Świat wg Bundych", "M jak miłość", "Zbuntowany anioł", "Dynastia" . A wg mnie "ER" , "Frasier" , "07 zgłoś się" i az wstyd się przyznać "Jezioro marzeń" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.05, 19:16 LOST, LOST i raz jeszcze LOST. Kto obejrzał, ten wie, że żaden serial sie do niego nie umywa. A ze starszych Siedem Życzeń ( dziecięce wspomnienia ), Alternatywy 4, Zmiennicy i oczywiście Dom. Odpowiedz Link Zgłoś
olaf_17 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 29.07.05, 19:28 Oczywiście wojna domowa, ekstradycja wszystkie części, Czterdziestolatek,a z tych zagranicznych to siódme niebo ,Pełna chata, Dr. Queen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijany rumcajs Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:51 1."Allo, allo" 2."Dr Quinn" 3."Szpital na peryferiach" 4."Swiat wedlug Kiepskich" 5."W11"- oto moje typy, a czemu nie ma na najgorszy serial wszechczasow?;) Odpowiedz Link Zgłoś
air30 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 05.08.05, 18:39 to ja tez zabiore glos - poza konkurencją: Latajacy Cyrk Monthy Pytona i Alternatywy 4 1. Świat wedlug Bundych 2. Przyjaciele 3. 07 zglos sie 4. Kroniki Sainfielda 5. Wojna domowa 6. Arabella 7. Przystanek Alaska 8. Cudowane lata 9. Zycie jak sen 10. Ally McBeal Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 06.08.05, 13:50 FRIENDS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anat Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:25 Zmiennicy, Alternatywy 4, Dom, Allo allo, Glina, Friends Odpowiedz Link Zgłoś
aniazsk Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 07.08.05, 14:26 zagraniczne:J.A.G. - Wojskowe Biuro Śledcze (kiedy w końcu pokażą 8., 9. i 10. serię!?) polskie: Czterej pancerni i pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.promax.media.pl 11.08.05, 22:07 z polskich: Dom Alternatywy 4 z nowszych Glina Z zagranicznych MASH Szpital na peryferiach Cudowne lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia147 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 18:43 hmm z polskich to "W labiryncie" a z importu: Przyjaciele, Boston Public, Ally McBeal, Ostry Dyżur, Chirurdzy no i to chyba wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorfip Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 18.08.05, 14:08 polskie: Alternatywy 4, Czterej Pancerni, Czarne chmury, zagraniczne: M.A.S.H., Allo,allo, Przystanek Alaska, Skrzydła Odpowiedz Link Zgłoś
justka7 Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! 07.09.05, 17:36 moda na sukces :) może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: "Te, które mogłabym zawsze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:02 Nasze: - Daleko od szosy -Czterdziestolatek -07 zgłoś się -Noce i dnie -Chłopi -Alternatywy 4 Nie nasze: -Wszystkie stworzenia małe i duże -Allo allo -Alf -Shogun -Północ-Południe -Columbo (!!!!) -Panie na Mogadorze (francuski, pamieta ktoś?) -Saga rodu Forsythów -Saga rodu Paliserów Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: "Te, które mogłabym zawsze... 17.09.05, 10:31 Z polskich: "Kariera Nikodema Dyzmy","Czterdziestolatek","Alternatywy 4","Zmiennicy" Z zagranicznych: "Przystanek Alaska","Z Archiwum X","Allo allo","Świat wg Bundych" Odpowiedz Link Zgłoś
meduza86 Re: "Te, które mogłabym zawsze... 20.09.05, 16:45 Przyjaciele, Detektyw Monk, Cudowne lata, Colombo, Druzyna A, Czterej pancerni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigra Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:31 Z polskich-Alternatywy 4 Z zagranicznych-"kryminalne zagadki Las Vegas" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: wybieramy SERIAL WSZECHCZASÓW...ranking!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:08 z polskich: brak z zagranicznych: MacGyver, Nieustraszony, Straznik z Teksasu Odpowiedz Link Zgłoś