Dodaj do ulubionych

Sędzina z MM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:15
Och jak ja tej baby nie lubię.
Obserwuj wątek
    • Gość: oj tam Re: Sędzina z MM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:31
      ja tez.
      i ta fryzura.
      istny koszmar.
      • Gość: Dorotka Re: Sędzina z MM IP: *.future-net.pl 26.03.05, 11:11
        Słuchajcie Kochani, jak to jest! Marta Mostowiak - ani ładna, ani elegancka,
        ani efektowna, ani nie mająca w sobie tego "coś" co kobieta powinna mieć i jest
        obskakiwana i kochana przez najprzystojniejszych mężczyzn w serialu! Norbert,
        Jacek, Rafał - każdy z nich gotów jej nieba przychylić, walczył czy walczy o
        jej względy! Czy nie wydaje się wam to trochę sztuczne i nieprawdziwe? Wg mnie
        pani scenarzystka trochę za bardzo idealizuje postać Marty i jest to już za
        bardzo naciągane! A prywatnie - nie mam nic do pani Ostałowskiej jako aktorki
        teatralnej, bo widziałam ją już w kilku sztukach w Teatrze Powszechnym i była
        super!
        • Gość: nowa jedna Re: Sędzina z MM IP: 82.139.26.* 28.03.05, 23:09
          Idealizuje postać marty? Eee, przecież ona ma takie niepoukładane życie
          uczuciowe. Co z tego że ma naokoło siebie tylu facetów skoro z żadnym z nich
          nie może sobie ułożyć życia. Myśle że bardziej idealizowany jest inny wątek -
          wizyta ciotki Wandy. Przyjechała obca baba, dla wszystkich niemiła, narzekała
          non stop, a teraz chce wyjechać, a cała rodzina jest taaaka zmartwiona, taaak
          bedzie im jej brakowało, "teraz tu jest twój dom" itp. Nie wierze że naprawde
          ludzie mogą być tacy gościnni.
    • Gość: alina Re: Sędzina z MM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:25
      Koand, ohydny prowokatorze. Nie licz na nic. P77 piecze babę, a Wolakowa po
      kontaktach z niedoukami na forum ma załamanie nerwowe i mieszka teraz w jednym
      pokoju z Renatą. Nie wiadomo, czy zreszta Marta jest jeszcze sędziną, a taka
      znakomitościa wydawała sie byc młoda, bezkompromisowa sędzia Mostowiak.
      Szkoda...Chyba wszystko przez tych facetow, na nic nie zostawiają jej czasu.
      • Gość: koand Re: Sędzina z MM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:40
        alina nie przypominaj mi o P77 bo dostaję skurczów żołądka i do rana nie
        dociągnę.2 razy widziałem sędzinę na oczy taką prawdziwą była to kobieta
        zdecydowana pewna tego co mówi o mocnym głosie absolutne zaprzeczenie Marty.
        • Gość: alina Re: Sędzina z MM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:54
          Ja tam widywałam glownie sedziny kynologiczne oraz /w tv / łyzwiarskie, hehe
      • wolakowa Re: Sędzina z MM 28.03.05, 13:34
        czy ja mam zalamanie nerwowe po pseudo kontaktach z takimi nieudacznikami jak
        ty alino i tobie podobnym niedouczonym malolatom na tym forum??? chyba napewno
        tak i juz spiesze pisac listy intencyjne do wszystkich szkol w polsce aby
        zaczeto was wkoncu czegos uczys w tych szkolach, bo poziom zapytywan i
        odpowiedzi na nie jest zenujaco prymitywny, poziom na miare albanii sprzed
        rewolucjii pazdziernikowej, zycze dobrej kontynuacji, a mlodziez polska urosnie
        na neurostenikow
        • Gość: Do Wolakowej Re: Sędzina z MM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:15
          Jak się chce kogoś pouczać a szczególnie publicznie to samemu trzeba być
          idealnym : nazwy własne np. państw piszemy wielką literą, w języku polskim są
          takie litery jak ą, ę, ż itd. Tekst po napisaniu należy przeczytać i skorygować
          błędy. Oj Wolakowa chyba też miałaś pod górkę do szkoły...
          • wolakowa Re: Sędzina z MM 28.03.05, 21:46
            drogi moj bladzacy jeszcze wedrowcze! w uzytkowym jezyku internetowym nie
            uzywa sie zadnych znakow, ktore moglyby "zbladzic" jak to sie potocznie mowi
            czy nazywa, piszemy wszystko z malej litery i tak to obowiazuje na calym
            swiecie, moje ty dwunastoletnie i pryszczate nieszczescie, bo lat chyba wiecej
            nie masz, sadzac po twoich wpisach i postach o zgrozo ty twoja.
            nie mam tez polskich liter, co dla bardziej pojetnego jest od razu widocznym
            ale nie dla takich kwiatkow i burakow jak ty

pojetnego byloby zrozumiale, ale dla
            • Gość: Do Wolakowej Re: Sędzina z MM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:22
              Droga Wolakowa to pryszczate dziecię wg. Ciebie to 43 letni osobnik z wyższym
              wykształceniem i pracujący w edukacji. Tak się czepiasz szczegółów a nie
              potrafisz zadbać o czystość własnego języka. Brak polskiej czcionki to już
              zaszłość, ale niech tam... jak chcesz pouczać tych młodych, pryszczatych
              buraków jak się "grzecznie" wyraziłaś to daj przykład zaczynając od siebie i
              swojej poprawnej pisowni - nawet na kompie. Nie dorabiaj ideologii do swojego
              braku profesjonalizmu / delikatnie mówiąc/
    • Gość: koand Re: Sędzina z MM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:10
      Zauważyliście że mój ulbieniec P77 nic się nie odzywa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka