Dodaj do ulubionych

Marta Mostowiak to nie papuga

14.06.05, 18:55
Dlaczego na tym forum tak ją się nazywa ? Skąd ta ksywa ?
Czy to ze zględu na ton głosu ? Byłabym wdzięczna za odpowiedż .
A tak na marginesku to ja ją akcepują . Jest o niebo fajniejsza od swojej
siostry "idealnej" Marii . Pozatym ma twarzowy fryz i jest miła . Ma fajne
losy i ładnie się ubiera .
Obserwuj wątek
    • begietka Re: Marta Mostowiak to nie papuga 14.06.05, 19:10
      Zazwyczaj papugą nazywa się adwokata, więc prawnika...ponieważ Marta jako
      sędzina również musi być absolwentką prawa,stąd jej przydomek- tak mi się
      przynajmniej wydaje:)
    • stephen_s Re: Marta Mostowiak to nie papuga 14.06.05, 19:14
      Typowy dialog Marty Mostowiak:

"- Norbert, muszę Ci coś powiedzieć!!!
      - No.. to mów...
      - Nie mogę..!"

Z dwojga złego wolałbym mieć za partnerkę "idealną" Marię :)
      • skynet_00 Tania prowokacja autorki tematu. 14.06.05, 19:51
        Nie bede komentował.
    • Gość: Misiu_Pysiu Re: Marta Mostowiak to nie papuga IP: *.dami.pl / *.dami.pl 14.06.05, 21:02
      Jakimi słowami mam wyrazić zdziwienie? oooooooooooooooooooooooooooooooo??? Fryz
      ala Zaczarowany Ołówek, miła do spazmatycznych odruchów wymiotnych, głos jak
      skrzypienie starej szafy, ubiór - kwestia gustu... Jednym słowem frustrująca
      tandeta! Co scenarzyści i reżyserzy mogą zrobić z dobrej aktorki?! ZGROZA!!!
      Mam nadzieję, że potwierdzą się plotki o zgonie postaci - oby jak
      najszybciej!!! DLA DOBRA DOMINIKI OSTAŁOWSKIEJ - aktorki wybitnej!!!! Niech po
      wakacjach spełni się moje życzenie!!!!!!
      • iza232 Re: Marta Mostowiak to nie papuga 14.06.05, 21:51
        O nie, nie zgadzam się do końca z przedmówcą. Fryzura Papugi jest a'la wiejskie
        pacholę, głos jak kwękająca kaczka ( podobny do Hanczynego), miła tak bardzo,ze
        mozna dostać nerwowej wysypki: jej chrząkania, skrzywienia, westchnięcia i
        pocieranie ręką twarzyczki. Ubiera się fatalnie, bo musi zamaskować obałkowate
        konczyny dolne. No i biust, ktory pozycza sobie nawzajem z siostrą Magoszą. I
        ostatni hit - ciąża, której nie widać a która ma juz płeć i kopie.
        • Gość: afi Re: Marta Mostowiak to nie papuga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:07
          Iza, zapomnialas o nerwowym zagryzaniu usteczek:))))))
    • mmst Re: Marta Mostowiak to nie papuga 14.06.05, 22:20
      Sztuczna to ona trochę jest, ta Dominika w roli Marty. Ostałowska w teatrze
      jest INNA, lepsza...
      Powyższe zdanie nie zmienia faktu, że chciałabym wiedzieć co było w dzisiejszym
      odcinku M jak M. Jeśli ktoś oglądał, to niech uratuje zapracowaną!
      • iza232 Re: Marta Mostowiak to nie papuga 15.06.05, 10:58
        No kochana, żałuj,ze nie widziałaś. Ostatni odcinek był nawet do przełknięcia a
        to dlategóż,że nie było w nim Janiny z Odorkiem. Bo wyjechali na Kanary. Miejmy
        nadzieję,że już na stały pobyt. Do Chochoła przyszła Olka blondi i rzucała mu
        niedwuznaczne ( czytaj: łóżkowe) propozycje. Ale się oparł:( Iza opieprzyła
        Magoszę,ze ta zazdrości jej szczęścia w miłości i że jest wredna. Bo Maciuś -
        anioł a Magosza ma omamy, bo widuje go z laskami. Pogniewały się:( Wiejski
        Zaczes opierniczył Elkę,ze mu podrywa szwagra i zagroził,ze będzie ich
        pilnował. Sztefan urżnął sobie palec w pubie i Elka odwiozła go na pogotowie a
        potem karmiła kanapkami, na to wchodzi Magosza krzycząc "suprise!" i ma głupią
        minę.
        To wieeeeeeeeelki skrót.
        • mmst Re: Marta Mostowiak to nie papuga 15.06.05, 19:41
          Wielkie dzięki! Ksywki bohaterów - bomba, zwłaszcza "Wiejski zaczes".
          A ja przez cały czas zastanawiałam się co jest z tym gościem od pubu nie tak.
          No i jest, olśnienie - fryz!
          P.S. Ostatnio przeczytałam w jakimś szmatławcu, że Iza "Głęboki alt" w końcu
          uwierzy Magoszy "Przepraszam, że żyję" (albo zobaczy na własne oczy), że jej
          wybranek nie jest aż takim niewiniątkiem... tragedia będzie...oj będzie...
          No a zaraz kolejna dawka m-miłosnych emocji. Na razie.
        • Gość: mi Re: Marta Mostowiak to nie papuga IP: *.acn.waw.pl 18.06.05, 08:47
          swoja droga to dlaczego nie wywalą z pracy Elki zamiast jej morały prawić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka