married 22.06.05, 13:13 była niezła. Uśmiałam się jak nigdy dotąd. A widzieliście minę Luckowej? Uwielbiam Simone. Wraz z nią pojawia się zawsze jakiś komediowy wątek w tym serialu. Dobrze, że chociaż czasem można się pośmiać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: Akcja Simone-Lucek-szachy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:57 Ja też się uśmiałam:-))) Dobre to było! Odpowiedz Link Zgłoś
kot961 Re: Akcja Simone-Lucek-szachy... 22.06.05, 14:06 Noooooo! Szczególnie szczęśliwa minka Simone. Ach, to radosne zaskoczene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Dlaczego Fitkau nie nosi stanika? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 22.06.05, 16:24 Aktorka niezła, ale jak widzę brak biustonosza u 50 letniej baby to chce mi się wymiotować! Pewnie te lata spedzone w Australii namieszały jej troche w głowie... Więcej powagi kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vachovsky Re: Dlaczego Fitkau nie nosi stanika? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:29 Bez przesady, dobrze jest! Odpowiedz Link Zgłoś