Dodaj do ulubionych

postaci drugoplanowe

19.08.05, 18:33
Cześć wszystkim!
Ciekawy jestem które z postaci pojawiających się w NE na tzw. drugim planie
lub wręcz sporadycznie lubicie, a za którymi nie przepadacie. Jest ich sporo i
napewno potraficie wymienić wiele z nich, ja dla przykładu podam: Dave -
kucharz, Adam, Ewa, Barbara Semanski, Bernard Stevens, Leonard, Ten Który
Czeka, Walt - traper.
Pozdrawiam serdecznie
Tomek.
Obserwuj wątek
    • nicia85 Re: postaci drugoplanowe 19.08.05, 18:51
      hmm... najbardziej chyba lubie Adama, ktory nie ma co-ma gadane!Ewe polubiłam od razu, kiedy to uwiezila Joela( biedny doktor Flaishman:)). Dave, ten ktory czeka i Walt sa mi obojetni. Bernard Stevens jest drugim Chrisem wiec go lubie choc wystarczyłby sam Chris. Nie lubie za to Barbary, jakos mi ona nie pasuje. Co do Leonarda to jest spoko gosc.
    • annie13 Re: postaci drugoplanowe 20.08.05, 12:58
      wkurza mnie ta pani burmistrz, która we wczorajszym odcinku, stresowała się z
      powodu karibu na drodze
      • xanya Re: postaci drugoplanowe 20.08.05, 14:05
        Ja lubie Bernarda,Dave i Adama oczywiście.Nie lubie Barbary Semansky i
        Edny,reszta jest mi obojętna.
    • chrisstevens Re: postaci drugoplanowe 20.08.05, 19:06
      Najbardziej lubię Bernarda Stevensa (jego rozmowa z Maurice'em na temat rasizmu
      była genialna [odcinek o sądzie nad Chrisem) i Leonarda (jego postać troszkę
      przypomina mi mistyków - wszystko, co mówi jest trafne, niewzruszony spokój i
      poczucie humoru zachowuje także w chwilach, w których inni ulegliby presji
      otoczenia... Widać, że to człowiek, który osiągnął równowagę duchową). Dużą
      sympatią dażę też Walta i Adama... Natomiast na Ednę i Barbarę Semanski mam małą
      alergię :D...
      • maalza Re: postaci drugoplanowe 24.08.05, 12:54
        Co wy mówicie, Barbara wymiata ;-) genialna jest!
        I oczywiście Adam, jego teksty trzeba gdzies spisac i na pamięc wkuć:) Za to
        jego żona w swoim podejściu do chorób przypomina mi mnie :-P Pozdrawiam!
    • ann_alaska Re: postaci drugoplanowe 24.08.05, 14:00
      Adam jest debeściak ;-) Nie lubię za to jego żony - jakaś taka kapryśna, nie w
      moim stylu. Bernard też jest spoko.
      northern-exposure.blog.onet.pl
    • cely Re: postaci drugoplanowe 25.08.05, 16:35
      A ja uwielbiam Ewę! Ona i Adam są w tym serialu świetni- jeden z najlepszych
      odcinków wdg. mnie to ten, w którym Ewa podrabia wino. No a poza Ewą jedną z
      lepszych postaci drugoplanowych jest Bernard Stevens.
    • oxycort Re: postaci drugoplanowe 25.08.05, 21:45
      Najlepszą drugoplanową kreację stworzył dla mnie... Rob Morrow wcielając się w
      postać swojego 'bliźniaczego' brata Julesa, obrazującego alegoryczną (trudne
      słowo), ciemniejszą stronę własnej natury, której doktorek nigdy nie dopuszcza
      do głosu.
      Joel w roli łotrzyka i bawidamka ze szczurzm, obleśnym uśmieszkiem? Takiego
      Fleishmana można zobaczyć tylko raz na sto odcinków. :)
      ~~
      ox
      • fifth_avenue Re: postaci drugoplanowe 26.08.05, 00:00
        Adam i Ewa sa kapitalni!! dziwie się że ta para w ogole dalej istnieje!! dwa
        silne charaktery, indywidualności!!ich wady są komiczne hipochondryczka Ewa i
        nieprzewidywalny, wybuchowy Adam to perełki tego serialu!!
        • wiesia1986 Rabin Shulmann 26.08.05, 17:31
          Nie wiem czy tak pisze sie jego nazwisko. Bardzo go lubie. Pojawia sie w
          najmniej oczekiwanych sytuacjach i zawsze udziela zaskakujacych rad. Ostatnio,
          kiedy wypłynął z jeziora, szalałam z radośći. Już nie moge doczekac sie jego
          kolejnych pojawień:D Pozdrawiam
    • misza59 Re: postaci drugoplanowe 12.09.05, 22:57
      Swietną osobą jest Ewa. Czytałem kiedyś artykuł, że Polacy lubią rozmawiać o
      swoich chorobach, potrafią wyliczac swoje dolegliwości (przynajmniej starsi).
      No cóż ich wszystkich przebija Ewa. Chorób, których miała i nie miała były
      dziesiątki. ze znajomością chorób i infekcji mogłaby spokojnie stawać z dr
      Fleischmanem w konkury :).
      Żałuje, że tak rzadko występowała funkcjonariusz Barbara Semansky. Trochę
      przeszkadzała mi jej misyjność w wypełnianiu pracy, ale była oczkiem w głowie
      Maurice'a. Szkoda mi się go zrobiło gdy odkryła, że lekko nagina prawo.
      Tworzyli taką siermiężną parkę, ale przyjemną.
    • martka24 Re: postaci drugoplanowe 14.09.05, 20:04
      Wlasnie bardzo intensywnie mysle i jakos nie moge przypomniec sobie takiej
      postaci drugiego planu ktora by mnie jakos szczegolnie irytowala nawet Semanski
      lubie.Acha juz wiem juz pisalam ta zonka doktora Capry jakos mi do gustu nie
      przypadla...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka