Dodaj do ulubionych

Moda Na sukces

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:00
Czy wie ktoś co bedzie się działo w najbliższych odcinkach?? ciekawi mnie jak
długo ten tasiemiec będzie trwał i co się będzie działo ?? :)))))
Wie ktoś??
Obserwuj wątek
    • Gość: oj bedzie Re: Moda Na sukces IP: *.icpnet.pl 02.01.06, 18:01
      Od 2 stycznia TVP bedzie nadawala po 2 odcinki Mody dziennie, co daje az 10
      epizodow tygodniowo. :) Fani powinni byc zadowoleni, bo bedzie sie dzialo
      sporo. Z ciekawszych rzeczy wyliczyc mozna:
      - znikniecie Sheili
      - smierc Granta
      - nawrot alkoholizmu Macy
      - pojawienie sie ojca Macy ktory na dluzej zagosci w serialu
      - nieudane proby rozdzielenia Ridge'a i Taylor (przez Brooke i Pierce'a)
      - poronienie przez Amber i podlozenie innego dziecka

Szczegolowo wszystko opisane jest po angielsku na stronie:
      ourworld.compuserve.com/homepages/Scott_Novick/bb_home.htm
      • Gość: portia Re: Moda Na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:22
        A ja mam pytanie z innej beczki. Ponieważ nie oglądam tego fenomenalnego (:P)
        serialu systematycznie, czy ktoś może mi wyjaśnić kto to jest Scott i Scottie
        (czy jakoś tak) i co im zrobiła Sheila? Bo już któryś raz to słyszę, a nie
        kojarzę tego wątku.
        • Gość: l Re: Moda Na sukces IP: *.icpnet.pl 02.01.06, 20:32
          Scott Grainger to mąż Lauren Fenmore. Był on lekarzem w klinice w Genoa City, a
          Sheila Carter pracowała z nim na oddziale. Doktor się jej spodobał i go
          uwiodła. Zaszła z nim w ciążę. W tym samym czasie w ciążę ze Scottem zaszła też
          Lauren. Sheila poroniła, a gdy Lauren urodziła małego Scottiego podmieniła go w
          szpitalu na inne dziecko, a sama porwała Scottiego. Po jakimś czasie dziecko,
          które wychowywała Lauren zmarło. Na skutek tego jej małżeństwo ze Scottem się
          rozpadło. Dopiero później prawda wyszła na jaw i Lauren odzyskała swojego
          prawdziwego synka. Ona i Scott próbowali ratować swoje małżeństwo, ale on
          niedługo później zmarł. Wtedy Lauren przeniosła się do Los Angeles i odkryła,
          że Sheila zaczęła tu nowe życie i została żoną Erica Forrestera.

Mam nadzieję, że nic nie zostało przeze mnie przekręcone. :P
          • Gość: portia Re: Moda Na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:00
            Dzięki wielkie:)
            Pozdrawiam!
          • Gość: kochamcie Re: Moda Na sukces IP: 195.136.47.* 03.01.06, 07:52
            Ale nalezy tez dodac, ze to wszystko wydarzylo sie w innym serialu - Żar
            młodości (The Young and the Restless). Polaczyli dwa seriale...
          • Gość: ? Re: Moda Na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:48
            a gdzie teraz jest to dziecko?
            • Gość: l Re: Moda Na sukces IP: *.icpnet.pl 03.01.06, 11:56
              To jest właśnie suchar.. Dziecko jest w Genoa City, a Lauren w Los Angeles. Tak
              na marginesie, w odcinkach emitowanych obecnie w USA Lauren już nie pojawia się
              w Modzie na sukces. Za to wróciła do obsady Żaru młodości. Występuje tam także
              jej syn - Scott - teraz już dorosły facet (a Lauren nadal młoda i seksowna -
              ach ta Ameryka. :P)
    • titu_titu Re: Moda Na sukces 03.01.06, 11:33
      Serial ma swoje prężnie działające forum: www.mns.boo.pl/Forum/ Wejdź
      tam a dowiesz się wszystkiego. :) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka