Gość: gośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:00 Czy wie ktoś co bedzie się działo w najbliższych odcinkach?? ciekawi mnie jak długo ten tasiemiec będzie trwał i co się będzie działo ?? :))))) Wie ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oj bedzie Re: Moda Na sukces IP: *.icpnet.pl 02.01.06, 18:01 Od 2 stycznia TVP bedzie nadawala po 2 odcinki Mody dziennie, co daje az 10 epizodow tygodniowo. :) Fani powinni byc zadowoleni, bo bedzie sie dzialo sporo. Z ciekawszych rzeczy wyliczyc mozna: - znikniecie Sheili - smierc Granta - nawrot alkoholizmu Macy - pojawienie sie ojca Macy ktory na dluzej zagosci w serialu - nieudane proby rozdzielenia Ridge'a i Taylor (przez Brooke i Pierce'a) - poronienie przez Amber i podlozenie innego dziecka Szczegolowo wszystko opisane jest po angielsku na stronie: ourworld.compuserve.com/homepages/Scott_Novick/bb_home.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portia Re: Moda Na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:22 A ja mam pytanie z innej beczki. Ponieważ nie oglądam tego fenomenalnego (:P) serialu systematycznie, czy ktoś może mi wyjaśnić kto to jest Scott i Scottie (czy jakoś tak) i co im zrobiła Sheila? Bo już któryś raz to słyszę, a nie kojarzę tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Moda Na sukces IP: *.icpnet.pl 02.01.06, 20:32 Scott Grainger to mąż Lauren Fenmore. Był on lekarzem w klinice w Genoa City, a Sheila Carter pracowała z nim na oddziale. Doktor się jej spodobał i go uwiodła. Zaszła z nim w ciążę. W tym samym czasie w ciążę ze Scottem zaszła też Lauren. Sheila poroniła, a gdy Lauren urodziła małego Scottiego podmieniła go w szpitalu na inne dziecko, a sama porwała Scottiego. Po jakimś czasie dziecko, które wychowywała Lauren zmarło. Na skutek tego jej małżeństwo ze Scottem się rozpadło. Dopiero później prawda wyszła na jaw i Lauren odzyskała swojego prawdziwego synka. Ona i Scott próbowali ratować swoje małżeństwo, ale on niedługo później zmarł. Wtedy Lauren przeniosła się do Los Angeles i odkryła, że Sheila zaczęła tu nowe życie i została żoną Erica Forrestera. Mam nadzieję, że nic nie zostało przeze mnie przekręcone. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portia Re: Moda Na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:00 Dzięki wielkie:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamcie Re: Moda Na sukces IP: 195.136.47.* 03.01.06, 07:52 Ale nalezy tez dodac, ze to wszystko wydarzylo sie w innym serialu - Żar młodości (The Young and the Restless). Polaczyli dwa seriale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Moda Na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:48 a gdzie teraz jest to dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Moda Na sukces IP: *.icpnet.pl 03.01.06, 11:56 To jest właśnie suchar.. Dziecko jest w Genoa City, a Lauren w Los Angeles. Tak na marginesie, w odcinkach emitowanych obecnie w USA Lauren już nie pojawia się w Modzie na sukces. Za to wróciła do obsady Żaru młodości. Występuje tam także jej syn - Scott - teraz już dorosły facet (a Lauren nadal młoda i seksowna - ach ta Ameryka. :P) Odpowiedz Link Zgłoś
titu_titu Re: Moda Na sukces 03.01.06, 11:33 Serial ma swoje prężnie działające forum: www.mns.boo.pl/Forum/ Wejdź tam a dowiesz się wszystkiego. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś