sylwia_zimowska 26.01.06, 15:24 Czy ktoś pamięta bajkę wuzzle? Tak chciałabym je zobaczyć. Kojarzą mi sie z czymś przyjemnym , ale nie moge sobie przypokmnieć tej bajjki dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariola Re: Pamiętacie Wuzle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:47 ja ja pamiętam:)))super była!!hipka i te klimaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Pamiętacie Wuzle? IP: *.nest.gliwice.pl 26.01.06, 17:37 takie ładne kolorowe stworki super były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia_zimowska Re: Pamiętacie Wuzle? IP: *.icpnet.pl 26.01.06, 19:58 chcialabym zobaczyć te bajkę, ale nigdzie jej nie ma:( ja pamietam coś jakby tygryska:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzykacz polny Re: Pamiętacie Wuzle? IP: 217.149.242.* 26.01.06, 20:00 Ja byłam wtedy w szóstej czy w siódmej klasie, więc oglądałam tylko okazjonalnie, ale pamiętam, że te stwory to były jak gdyb y krzyzówki różnych zwierząt. I były tam takie małe agresywne potworki, atakujące masowo, jakieś wombelki czy wrombelki? Odpowiedz Link Zgłoś