Gość: Influenz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:30 Dla mnie to byla jedyna wyrazista, ciekawa i nieprzesłodzona postac. Nie wiem czy ten serial bez niego bedzie tak fajny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: influenz Re: Kamil odchodzi ;-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:31 mam na mysli tego z MjM ma sie rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka18 Re: Kamil odchodzi ;-((( 08.02.06, 20:53 "Świat seriali": " Chłopak nie zamierza rywalizować z ojcem o względy ukochanej. Na domiar złego, w pracy dowiaduje się od Karoliny, że szefowa nigdy nie traktowała go poważnie. To kropla, która przepełnia czarę goryczy. Kamil wraca do domu, pakuje się i wyjeżdża... Kinga jest zaskoczona decyzja współlokatora. Stara się go zatrzymać, jednak Kamil wie, że nikt po nim nie będzie płakał. Madzia go nie kocha, szefowa potraktowała go jak materac, a ze Zduńskimi nie może się porozumieć" Odpowiedz Link Zgłoś
margotkaaa Re: Kamil odchodzi ;-((( 12.02.06, 15:04 szkoda:( ja go lubie, jest na perawde fajna postacia która urozmaica ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Kamil odchodzi ;-((( 12.02.06, 19:19 smutno bedzie bez Kamila, ech ----- nie oglądam telewizji rządowej Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 A. Mucha tez podobno ma zniknąć, 13.02.06, 11:14 a ma zastąpić ja Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
marcia_a Re: A. Mucha tez podobno ma zniknąć, 14.02.06, 17:53 Fatalnie:/ Kamil to jest najbarwniejsza postać tego serialu, i odcinek bez niego jest dla mnie odcinkiem straconym:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: Kamil zostań! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.06, 17:10 plisssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś