Dodaj do ulubionych

rodzina Soprano

08.02.06, 20:46
widzialem pare odcinkow, zastanawiam sie nad kupnem calych serii - jak
oceniacie ten serial?
Obserwuj wątek
    • jk Re: rodzina Soprano 08.02.06, 21:49
      jak? bardzo dobrze - aktualna seria na tvn jest jak dotąd IMO najlepsza (bo jest
      Steve Buscemi! :))
    • d.blue Re: rodzina Soprano 08.02.06, 23:59
      mnie zaraził mąż- ok- polecam!
    • Gość: piotr Re: rodzina Soprano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:21
      mam czałośc ,mogę sprzedac, polskie napisy, mozna wyłączyc też
      • marekggg Re: rodzina Soprano 09.02.06, 08:55
        a jakie sa inne jezyki? mnie interesuja angielski i niemiecki, jezeli chodzi o
        napisy, to jakie tam sa? a po jakiej cenie sprzedasz?
        • Gość: piotr Re: rodzina Soprano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:50
          normalnie -angielski-super, mozna wiele zwrotów wyłapać. Napisy są po polsku,
          ale jak było wcześniej nie musisz ich oglądać( tzn. nie widać) jak dobrze
          rozumiesz ang-amerykański.Jest super.
          Mam na 5 płytach , każda seria 13 odcinków.
      • d.blue Re: rodzina Soprano 09.02.06, 14:23
        www.allegro.pl/show_item.php?item=85413142
        • Gość: piotr Re: rodzina Soprano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:07
          ale cena !
          • d.blue a ty za ile sprzedałbyś? 09.02.06, 16:30
            wyślij mi wiadomość na gazetowego
            • ewa9922 Re: a ty za ile sprzedałbyś? 10.02.06, 14:50
              wiadomośc wysłana
              • Gość: mmarcheff Re: sopranos IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 01:43
                Kto oglądał czwartkowy odcinek?
                Widziałem samą końcówkę niestety. Może ktoś streścić, bo się troszkę zgubiłem...
                • d.blue Re: sopranos czwartek 11.02.06, 17:21
                  chlopak corki soprano pracuje na budowie; powoli wchodzi w rzeczywistość
                  mafijna i delikatnie mowiac jest tym silnie zestresowany; niechcacy przylapuje
                  Vito w dwuznacznej sytuacji ze straznikiem pilnującym budowy...; ten zaprasza
                  go na mecz nastepnego dnia i nie przyjmuje odmowy; chlopak sie martwi ze ten
                  chce go zgwałcić nie daj boze i nie zjawia sie na meczu; zona Tonego nie moze
                  znalezc adwokata ktory moglby przeprowadzic jej rozwod- wiadomo- Tony maczal w
                  tym palce; Tony ma wyrzuty sumienia co do swojego kuzyna ktory siedzial w
                  wiezieniu za niego;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka