Gość: Aga IP: *.kosson.com 14.02.06, 14:43 Bardzo lubię oglądać ten serial. Zarówno nowe i stare odcinki. A wy co onim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łom Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.icpnet.pl 14.02.06, 16:51 To bardzo fajny serial ale szczeg`olnie I część bo druga już nie była taka!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 17.07.06, 10:07 serial bardzo dobry, a Maryla Rodowicz - REWELACYJNA! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:32 Bardzo lubię ten serial, przestawia realne problemy i nie jest nachalnie prokatolicki pomimo tego, że promuje wzorce rodzinne! Jak najbardziej jestem ZA! super serial! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:40 Moim zdaniem druga część tego serialu jest równie dobra, a nwet lepsza niż pierwsza. Oprócz rodziny Kwiatkowskich są cudowni sąsiedzi - Jędrula, kultowa Alutka no i posterunkowy. Jedyny serial na którym płaczę ze śmiechu, a do tego doskonały aktorsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.cable.satra.pl 14.02.06, 19:21 a dziadek to co, pies? :-) super serial. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 14.02.06, 21:12 kocham kocham kocham !!!!! chociaz 1 seria byla ciekawsza i smieszniejsza, 2 jest dobra pod wzgledem aktorskim, ale smieszna juz coraz mniej, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 16.02.06, 16:36 Swietny serial moim zdaniem, świetni aktorzy, a już Jadzia powinna dostać odkara:) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 17.02.06, 02:54 można pewnie zaryzykować tezę,że to obok 'kasi i tomka' jeden z najlepiej wyprodukowanych seriali współczesnych:))) bardzo lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 17.02.06, 13:20 bardzo lubie ogladac:) szczegolnie mi sie podobaja nowe odcinki. jakos dziwnie mi sie oglada stare, gdy te dzieciaki jeszcze takie male;) serial swietny:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:08 Fajny serial... Mimo, iż leci już kila lat, jeszcze mi się nie znudził! Bardzo lubię panią Gabrysię Kownacką, świetna z niej aktorka. Całe szczęście, że wygrała z rakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 20.02.06, 21:44 Świetny serial. rewelacyjne role- Jadzi, Jędruli, Alutki, no i oczywiście policjanta. Właśnie najbardziej lubie sceny rozgrywające się u Jędruli i Alutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 08:24 Znakomity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:23 Rewelacja! Zdrowe układy rodzinne, fajnie pokazane problemy! CUdo! UWIELBIAM ten serial! Odpowiedz Link Zgłoś
pilulka Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 21.02.06, 11:48 Mistrzostwo! Bardzo lubię oglądać, powiedziałabym że jest "fascynujący" !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koto Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:15 ja bym kciała Jędrulę za męża :) Obrotny taki aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 21.02.06, 12:16 Jedyny serial, od którego jestem uzależniona i wcale nie chcę iść na odwyk. Ten serial przywraca mi wiarę w to, że polski serial może być śmieszny, znakomicie zagrany, ze świetnymi dialogami. Oglądam kiedy mogę. Wszyscy są cudowni, a moim szczególnym faworytem jest Piotr Fronczewski. Niech to kręcą jak najdłużej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzałka--> Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:25 Super. Odkryłam rzecz niedawno, wcześniej nie oglądałam, żałuję. Posterunkowy to moja miłość. Matko, kochana! A jakie warunki! :) Trzepiecińska jako Alutka świetna, nie spodziewałam się po niej takiego zacięcia komediowego. Jędrula znakomity. No i rodzinka...Bomba. Fajne to to, pogodne, niewulgarne i zabawne. Jednak można bez prostactwa... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 22.02.06, 13:24 dopisuję się do fanów, mam nadzieję, że nie zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania:) Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:00 Matko kochana! Poprostu absolutnie fascynujący serial! ;) oglądam od początku i naprawdę nie schodzi poniżej swego bardzo wysokiego poziomu pod względem fabuły jak i poziomu humoru! co zadziwiające, ale to jedyna pozycja w tv o której mój antytelewizyjny tata powiedział że jest niezła i niegłupia - a nawet zdrowo się pośmiał, szczególnie z Alutki:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 28.02.06, 01:43 normalnie jakby wydali to na dvd to bym się skusiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: 62.233.202.* 13.07.06, 17:20 Ja tez chcę to wszystko jeszcze raz obejrzeć - proponuję, żeby powtarzali zamiast wakacyjnego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:05 przecież powtarzają,z czego bardzo sie cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adunia Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.eranet.pl 15.07.06, 00:15 Uwielbiam :) Jest facynujacy.Obsada aktorska swietna :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.polska Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 17.07.06, 01:01 Serial super,aktorzy tez ale czy wszyscy zapomnieli o cudownym SLINIAKU?! To dopiero mistrzostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.chello.pl 17.07.06, 08:21 dołączam się-jedyny serial który mi się nie nudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.chello.pl 17.07.06, 13:25 Swietny!Jadzia-mistrzostwo swiata.Denerwuje mnie jedynie Majka-wieczne pretensje i naburmuszona mina. Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 17.07.06, 16:14 jest super jedyny który mogę oglądac bez końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Rodzina zastępcza- rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 17:45 Rodzina zastępcza- rewelacja! jedyny normalny serial promujacy zycie rodzinne w pelnej jego krasie, nie ma tutaj przegięć katolickich ani jakiegoś zadęcia ... jest najlepszą lekcją tolerancji i zrozumienia! najchetniej kupiłabym cała serię na DVD wiecie moze coś na ten temat? moze w przyszłosci maja zamiar wydania tego serialu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.chello.pl 24.10.06, 00:57 Nie byłbym sobą gdybym nie nabazgrał tu słów uznania dla R. Z. Chociaż nie lubię seriali to ten uważam za ewenement.Obok Przystanku Alaska to jedyna propozycja TV(no może wraz z serwisami informacyjnymi) która nigdy mi się nie nudzi. No i ta piękna Majka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.10.06, 02:29 świetny serial ;) Jedynie Jadzie mogli by sobie darować i wątek w domu Majki z mężem ;) A tak to super Alutka Jędrula :D i Fronczewski poprostu rządzą ;) Ostatnio niesamowicie mi sie spodobał odcinek kiedy Alutka chciała zostać szlachcianką :x Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 27.10.06, 05:50 MATKO KOCHANA!! TOŻ TO ABSOLUTNIE FASCYNUJĄCY SERIAL!! Jeśliby wydali na DVD natychmiast kupuję!! Siłą tego serialu jest plejada najlepszych polskich aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 27.10.06, 09:32 kiedys lubilam, teraz juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gada Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: *.uznam.net.pl 27.10.06, 09:51 To chyba najlepszy wyswietlany teraz serial. Odpowiedz Link Zgłoś
wilga52 Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 27.10.06, 20:18 Bardzo lubię ten serial, jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
meme84 Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 21.11.06, 03:10 podpisuję się czterema kończynami, ubóstwiam Jędrulę jak dzielnie znosi wariactwa Alutki i narzekania Jacka! Odkąd uzależniłam się od rodzinki to panowie Fronczewski i Dedek są moimi ulubionymi aktorami. Jedynie wątki o Kubie i Majce są czasem trochę nużące, wolę jak akcja ma miejsce u Kwiatkowskich albo Jędrulów. Boski serial!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meme84 Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 21.11.06, 03:11 przeczytalam swojego posta i brzmi jakby Jędrula miał znosić narzekania Jacka, rzecz jasna chodzi mi o to że to ja je uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chipcia13 Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? 22.11.06, 22:55 Dla mnie rewelacja!!!! Nie ma idiotycznych smiechów w tle, świetni aktorzy niewydumane problemy. A połączenie Jacka z Jędrulą i policjantem są boskie!!! A jeszcze jak się Rodowicz trafi to już po prostu super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rodzina zastępcza, co sądzicie? IP: 217.97.129.* 23.11.06, 10:45 też uwielbiam ten serial!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Suuuper 08.03.07, 00:43 Oglądam wszystkie odcinki na wszystkich kanałach, na których serial pokazują Odpowiedz Link Zgłoś
mapril Re: Suuuper 10.03.07, 16:27 A czy ktoś z Was nagrywa może ten serial ? że też go jeszcze na DVD nie wydali.... Odpowiedz Link Zgłoś