Dodaj do ulubionych

"Klan" - 2 pytania

16.02.06, 19:18
Dzisiaj ogladalem "Klan" (a zadko mi sie to niestety zdarza) i dziwilem sie, jak zobaczylem ze do Daniela przyszla ta jego Ewa(?) i zaczeli cos gadac, ze mu oddadza kase za jej leczenie itp. I tu pierwsze pytanie: dlaczego juz nie sa razem? Jak ogladalem kilka odcinkow temu to byli bardzo szczesliwi, prawie sielanka.

Drugie pytanie dotyczy Oli a raczej tego chlopaka, ktorego pobili przy okazji jak ja poturbowali. Czy to ten co z nia studiuje i zakochala sie w nim jakas tam ich kolezanka ze studiow, ktorej on niby robil nadzieje? Czy to jeszcze jakis inny?

Dziekuje i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr7777 Re: "Klan" - 2 pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:52
      > Dzisiaj ogladalem "Klan" (a zadko mi sie to niestety zdarza) i dziwilem sie,
      ja
      > k zobaczylem ze do Daniela przyszla ta jego Ewa(?) i zaczeli cos gadac, ze mu
      o
      > ddadza kase za jej leczenie itp. I tu pierwsze pytanie: dlaczego juz nie sa
      raz
      > em? Jak ogladalem kilka odcinkow temu to byli bardzo szczesliwi, prawie
      sielank
      > a.
      Nie są razem - ona kręci z sołtysem z Liskowa. Ten sołtys to jakiś kuzyn tej
      małolaty lecącej na Daniela. I to ona zresztą go namówiła, żeby zarwał Ewę, ale
      sytuacja wymknęła się spod kontroli.
      > Drugie pytanie dotyczy Oli a raczej tego chlopaka, ktorego pobili przy okazji
      j
      > ak ja poturbowali. Czy to ten co z nia studiuje i zakochala sie w nim jakas
      tam
      > ich kolezanka ze studiow, ktorej on niby robil nadzieje? Czy to jeszcze jakis
      > inny?
      Nie - to niejaki Piotrek z Liskowa, brat Majki (wymienionej wyżej młodej
      adoratorki Daniela). Również student, ale z innjego kierunku, innej uczelni.
      Powiedzmy, że łączy go z Olką coś w rodzaju przyjaźni.
      Pozdrawiam
      • matthias_88 Re: "Klan" - 2 pytania 16.02.06, 22:03
        dziekuje:)
        o tym soltysie z to faktycznie cos mi sie o uszy obilo... ale troche to dziwne, wszyscy sie tam znaja i na dodatek wszyscy z liskowa. za niedlugo sie okaze, ze rysiek tez jest z liskowa. i ze to lezy w kazachstanie i stamdat pochodzi tez pani stanislawa. i pani stenia przy okazji tez.
        • elutka_111 Jak w "Modzie na sukces" hehehe n/t 16.02.06, 22:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka