Dodaj do ulubionych

Magda i Kamil

IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 13.03.06, 21:52
Ciekawa jestem czy Magda i Kamil wrócą do siebie , trochę bym chciała aby tak
było, bo ciągnie sie już ten wątek zadługo i powoli trace nadzieję.
Obserwuj wątek
    • Gość: noc kairu Re: Magda i Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:00
      jesli to prawda ,że Mucha jest w ciąży,to najpewniej gdzieś wyjedzie w
      najbliższym czasie.
      • Gość: o Re: Magda i Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:42
        Z tego co mi wiadomo to Kamil odchodzi z mjm i rozegra się to tak że on nagle
        zniknie i nikt nie będzie wiedział co się z nim dzieje...
        • galaxian1 Re: Magda i Kamil 14.03.06, 12:02
          Zapewne zostanie porwany przez UFO, ktore wykona na nim szereg experymentow :D
      • monia515 Re: Magda i Kamil 14.03.06, 08:46
        Mucha jest w ciąży? Chyba nie- przecież reklamowała środki antykoncepcyjne.
        Skąd taka wiadomość?
        • zazulka.1 Re: Magda i Kamil 14.03.06, 15:40
          Wojewódzki się chwalił, w swoim programie ,że będzie ojcem.A oni chyba są cały
          czas ze sobą,więc jeśli nie wygadywał głupot, to będzie dzidzuś.
          • Gość: kinja Re: Magda i Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:06
            taaaa...to była powtórka programu i p.Wojewódzki mówił to w innym kontekście.
    • Gość: kaktus Re: Magda i Kamil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:35
      Ja słyszałam,że Cichopek w ciąży
      • nikita696 Re: Magda i Kamil 14.03.06, 15:28
        A ja słyszałam, że Cichopek jest w ciąży razem z Muchą :)A Św. Maria zamieni
        się w niebiański pył i odleci do nieba :)
    • icanchange Re: Magda i Kamil 16.03.06, 10:41
      nieeee... błagam... niech ta Magda zniknie. nie trawię. i ten rozpaczliwy płacz
      po Jerzym :\ blee.
      • elutka_111 Re: Magda i Kamil 16.03.06, 10:46
        Właśnie ... o ile się nie mylę Jerzy zerwał z Madzią mniej więcej w dniu, kiedy
        umarł Krzysztof ... a rozpacz Madzi jest 100 razy większa od rozpaczy Marysi,
        albo ja czegos nie abla, albo ... hmmm Madzie zakochała sie w Jerzym aż tak
        bardzo, że nawet ponad miesiąc od rozstania biedna oczy sobie wypłakuje ...
        moim zdaniem jest to przekolorowane na maxa!! już patrzeć na to nie można!!!! :[
        • Gość: Kiki Re: Magda i Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:50
          No bez przesady, rozpacz Madzi wcale nie jest większa. Madzia po prostu TEŻ
          rozpacza. I wcale nie przesadnie, młode dziewczyny tak przezywają niepowodzenia
          miłosne. Co prwada trochę trudno uwierzyc, że AŻ TAK się zabujała w starym
          Szejbalu, no ale serce nie sługa, w końcu prawdziwa Mucha też sie zakochała w
          paskudnym i starym Wojewódzkim buhahaha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka