Dodaj do ulubionych

Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:52
codziennie ogladam, ciekawe tematy, goscie. Najbardziej jednak (mówię
szzcerze) podobają mi się wpadki prowadzących. Najśmieszniejsza jest Agata
Młyanrska i jej minki. Po prostu jak ją oglądam to boki zrywam!!Nie
wspominając o tym jej partnerze (taki zawasze poważny) czy też Dorotce Welman!
Obserwuj wątek
    • kasiadove Re: Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie" 16.03.06, 14:55
      Hmm, ale to chyba nie serial :P
      • Gość: kinia9 Re: Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie" IP: *.chello.pl 05.05.06, 23:54
        tak to rano nadają a jednak oglądam. I pamiętam swoje zdziwienie kiedy pierwszy
        raz dotarło do mnie ile ludzi razem ze mną to ogląda! Myślałam, że o tej porze
        to wszystko tylko nie telewizja!:)
    • michal_82 Re: Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie" 16.03.06, 14:58
      Dziś było m. in. o biciu dzieci, filmie "Pręgi" itd. a Iwona Kubicz spytała się
      Żebrowskiego jakie metody wychowawcze stosuje wobec swoich dzieci. :)
    • gothica666 Re: Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie" 16.03.06, 22:27
      Aga! Też uwielbiam! Zwłaszcza duet Wellman - Prokop!
      • reniatoja Re: Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie" 17.03.06, 16:26
        Wellman/Prokop wyglądają tak, że zawsze gdy stoja obok siebie, to mam wrażenie,
        ze Wellman siedzi, a potem się okazuje, żo oboje stali.
        • Gość: Belzebub Re: Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:50
          a ja czasem mam wrażenie, że Wellman i Prokop, to się kiedyś pobiją na antenie..
    • redudek Re: Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie" 17.03.06, 09:35
      Ja też bardzo lubię pytanie na sniadanie.
      Najbardziej z prowadzących lubię Młynarską,Welman,Popek.
      Nie znoszę Prokopa i Kubicz.
    • Gość: buba wpadka w "Pytanie na śniadanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:01
      a propo wpadek to specjaliskta robila kiedys makijaz dwom paniom, niekoniecznie
      modelkom, a potem byla prezentacja. najpierw byl skomentowany makijaz pierwszej
      pani, a potem przechodzac do drugiej prowadzący (szaranowicz) powiedzial: "o,
      tu była prostsza sprawa bo ładna buzia"....
      • redudek Re: wpadka w "Pytanie na śniadanie" 17.03.06, 11:09
        albo kiedyś Młynarska strzeliła gafę ,jak rozmawiała z Beatą Kozidrak o tym jak
        to Beata zawsze pieknie wygląda,czy ma jakieś swoje ulubione sklepy,gdzie
        kupuje ubrania,bo zawsze tak pieknie ,inaczej niż inne gwiazdy,Kozidrak stała
        taka zadowolona,pełno komplementów,Beacie usmiech z twarzy nie schodził do
        momentu jak Młynarska nie dodała do tych swoich wychwalań,że tak pięknie Beatko
        wyglądasz,gdzie się ubierasz,ble,ble,ble,bo ona zna niektóre osoby co właśnie
        ubieraja sie w sklepach z używaną odzieżą !,Beatę widać zatkało,uśmiech jej
        zniknął i widać było poczuła sie niezrecznie gdy Młynarska jej tak wyjechała z
        tym lumpeksem.:)
        • misiek12311 Re: wpadka w "Pytanie na śniadanie" 18.03.06, 22:25
          Młynarska kiedyś - już dawno ubrała się w jakąś szmatę i chwaliła się, że
          kupiła ją w lumpeksie - nawet podała dokładne namiary na sklep i cenę ubrania.
          Toteż te osoby są jej znane osobiście.
          JA z kolei nie lubię tej wytapirowanej pani, która prowadzi program z
          Szarnowiczem, ale nie wiem jak się nazywa.
          • Gość: dona Re: wpadka w "Pytanie na śniadanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 00:10
            Katarzyna Nazarewicz
            • michal_82 Re: wpadka w "Pytanie na śniadanie" 19.03.06, 00:15
              Też jej nie lubię, ale ja akurat z prezenterek "Pytania na śniadanie" nie lubię
              chyba żadnej. Kubicz, Popek... zgroza! A Nazarewicz nie prowadzi już z
              Szaranowiczem, a z Cezarym Morawskim.
              • Gość: Lolek Re: wpadka w "Pytanie na śniadanie" IP: *.crowley.pl 19.03.06, 14:50
                IMO najgorsza jest Popek, nie trawię tej baby. Niby jak się zastanowić, to
                niebrzydka, ale ma taki sposób bycia/mówienia/ubierania/fryzurę, ze wydaje się
                paskudna. widać, że wredna, a stara się być miła, takie nieszczere osoby
                fatalnie wyglądają na wizji! I te doklejone kudly, zgroza.
                • Gość: dona Re: wpadka w "Pytanie na śniadanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:57
                  dla mnie Popek to raczej typ takiej ciotki klotki
    • Gość: a Re: Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie" IP: *.icpnet.pl 05.05.06, 16:15
      Ja niestety prawie nigdy nie mam czasu a żałuje..
      • Gość: Młoda Re: Uwielbiam program "Pytanie na śniadanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:52
        Ja o tej godzinie zawsze śpie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka