Gość: Kawa z mlekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:12 No właśnie .. bedzie białe, czy czarne? I czy ktoś wie jak się potoczą losy płaczliwej Kimberli?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kawa ... Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:16 Aha ... i czy Rik w końcu się dowie o tym, ze ona z tym muzykiem poszła do łóżka ??? Jak zareaguje na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukier do tej kawy Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:20 Bądzie kawowe,jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 23:07 urodzi martwe dziecko... w mięczyczasie "podloży" obce dziecko takze rik sie nie zorientuje Pamiętam cos tam z odcinkow na pro7 w niemieckiej tv, ale to bylo wieki temu wiec moglam cos pokrecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.06, 19:12 a Foresterowie nie będą namawiać Ricka żeby zrobił badania genetyczne? bo to, że dziecko jest białe nie znaczy ze jego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 08:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=36159840 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 08:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=36159840&a=36704629 Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 06.04.06, 09:43 i zbabaliscie mi caly serial :)))) ja obstawialm na czarne ! cholera ale pogmatwali z tymi narodzinami dziecka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa ... Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 10:44 Heh ... dzięki, w 3567 odcinku pewnie okaże się, że dziecko Amber jednak zyje, jest mulatem i powie do Ricka 'padre" Hahaha :-) Albo kuzynka Amber upomni się o dziecko ... wszystko możliwe :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:07 żeby nie było tak prosto, kuzynka Amber umrze na białaczkę, ale o dziecko upomni się jego biologiczny ojciec - niejaki Deacon Sharpe. Odpowiedz Link Zgłoś
ellewina Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 06.04.06, 12:52 ktory bedzie mezem Bridget a potem ojcem dziecka Brooke:) w tym serialu wszystko jest mozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 13:34 które to dziecko adoptuje przyrodni brat Ridge'a - Dominick :) Moda rulez... Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 06.04.06, 14:46 Gość portalu: mjr_nemo napisał(a): > które to dziecko adoptuje przyrodni brat Ridge'a - Dominick :) > Rozumiem, ze masz na mysli dziecko Deacona i Brooke.....bo Deacon bedzie wychowywal Malego Ricka z Macy... D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 08.04.06, 18:40 > Rozumiem, ze masz na mysli dziecko Deacona i Brooke.....bo Deacon bedzie > wychowywal Malego Ricka z Macy... dopóki na Macy nie spadnie żyrandol :) ale zanim Deacon się zejdzie z Macy, przez ładnych parę lat Rick i Amber będą się zajmować Małym Erickiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 08.04.06, 19:28 Gość portalu: ki napisał(a): > dopóki na Macy nie spadnie żyrandol :) Ja wiem, ze w tym serialu wszystko jest mozliwe, ale akurat to zdanie wywolalo u mnie dziki napad smiechu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardi Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 19:30 A czy Macy przezyje ten żyrandol, czy odda życie w wyniku obraże?? Nie no, to by już było przegięcie - śmierć pod żyrandolem:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 09.04.06, 11:13 oczywiście, że żyrandol zabije macy na amen (po raz któryś z resztą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 09.04.06, 12:34 Hahaha jaka masakra!! Zabije na amen po raz ktorys!! Bo sie posikam! :)))) To jest mozliwe tylko w Modzie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
katka84 Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 09.04.06, 20:07 Ej no ja już nic nie rozumiem. Skąd się weźmie przyrodni brat ridża?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 09.04.06, 22:05 Bo Ridz nie jest synem Erica tylko Massimo Marone. Massimo zaplodnil Stefcie i uciekl (sytuacja podobna do Amber i Raymonda, no nie?) :P Pozniej Massimo ozenil sie z Jackie (w tej roli sliczna Lesley Ann Down) z ktora mial syna Nicka (Jack Wagner znany z Melrose Place) I to wlasnie przyrodni brat Ridza.. Wszystko jasne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
katka84 Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 10.04.06, 09:41 Oki to jeszcze 2 pytania:) Czy Pl mieliśmy okazję oglądnąć zapłodnienie Stefci? I kiedy okaze sie że Ridż jest z nieprawego łoża? numer odcinka mniej więcej:) A skąd się weźmie Dżeki? Odpowiedz Link Zgłoś
marmoladka1 Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 10.04.06, 12:38 a w ogóle to ile sztuk powiła Stefa? Ridza,Thorna,co dalej?I jak jest jakies dziecię inne to gdzie ono jest i co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:46 jejku! ile pytań rodzi Moda :) Stefa powiła Rydża i Torna, z dziewcząt: Kristen, Felicję i niepełnosprawną Andżelę... Kristen i Felicja będą się pojawiać od czasu do czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 10.04.06, 14:16 To ze Ridz jest bekartem okaze sie w 2001 roku (czyli za jakies 500 odcinkow w stosunku do tego co daje teraz TVP). A Jackie i Nick przyjechali do LA razem z Massimo. Teraz Jackie i Eryk sa zareczeni, chociaz Eryk po raz 3 zostal mezem Stefy. :P Ale niedlugo sie ma z nia rozwiesc, bo ten slub byl spelnieniem ostatniego zyczenia ich umierajacej corki Felicii, ktora umarla u Stefy w ramionach, po czym ozyla w karetce i obecnie ma sie coraz lepiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:29 Felicii, ktora umarla u Stefy w ramionach, po czym ozyla w karetce i obecnie ma sie coraz lepiej. :) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agma Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.chello.pl 10.04.06, 15:17 Dzięki serdeczne za ten wątek, dawno sie tak nie uśmiałam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 15:37 istny hardkor, zapowiada się ostra jazda - jak z Bednarskim, co go zabili i uciekł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:35 A co z Andzelą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:05 z tą Andżelą to był dopiero hardkor, ale to wszystko się działo na początku, pierwsze tysiąc odcinków :))))) Andżela była córką Stefy i Eryka. Urodziła się chora i całe życie przebywała w śpiączce... Kiedy Andżela się urodziła, Stefa powiedziała Erykowi, że Andżela umarła, bo nie chciała martwić Eryka chorobą Andżeli :))))) Andżelę latami ukrywała w jakimś sekretnym domku, gdzie wreszcie AAndżela umarła... Lekarz, który się nią zajmował, zatrudnił aktorkę do udawania chorej Andżeli, bo za to dostawał kasę od Stefy... Stefa, po jakimś czasie, odkryła spisek... no i lekarz uciekł z tą "fałszywą" Andżelą... Kiedy uciekali, wpadli w poślizg i rozwalili się samochodem. Zginęli na miejscu... Chyba po 200 odcinkach "fałszywa" Andżela zmartwychwsttała i skumplowała się z Sali, aby zemścić się na Forresterach za odkrycie spisku... Nie wiem, jak historia się dalej potoczyła, bo miałem przerwę w oglądaniu... Angela was the daughter of Eric and Stephanie Forrester. Born microcephalic and in a coma her entire life, Angela's existance had been hidden from Eric, who was told his daughter died at birth. Stephanie kept Angela in a special care home for many years. Angela inevitably died of her condition, but the dishonest director of the home care facility hired an actress to play Angela so that he could still get the money for Angela's care off of Stephanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 16:23 moj komentarz: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha (turlam się po podłodze) Odpowiedz Link Zgłoś
marmoladka1 Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 10.04.06, 16:26 Hardkor na całego..w życiu nie miałam pojęcia o tylu dziecięciach Stefy. Czy teraz ją,że tak zapytam,bzyka ŁorŁik? jak to się dzieje,że bachory się starzeją a taka Bruk na przykład nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 16:27 Bruk kupiła sobie Photoshopa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:32 TWÓRCY serialu przeszli samych siebie. Andżela po zmartwychwstaniu rzeczywiście wyglądała jak po wyjściu z grobu: members.tripod.com/~llwyd/disfigured/bandb.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 30.06.06, 11:12 qurcze, pamiętam to! pamietam ta fałszywa Andżelę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga potem będzie totalny odjazd! IP: 217.197.74.* 10.04.06, 18:25 Czytam ten wątek i tak myślę, ze większej głupoty scenarzyści już wymyślić nie mogli. A jednak! Weszłam w przeglądarkę i znalazłam coś o tym tasiemcu. Coś, co się zdarzy w przyszłości - to dopiero jest odjazd! (Nie chcę nikomu psuć przyjemności oglądania, więc jak ktoś chce śledzić serial na bieżąco i nie jest ciekawy co zdarzy sie w przyszłości - niech nie czyta): www.mns.friko.pl/wkr/brookei.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: potem będzie totalny odjazd! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 20:10 "A co do Brooke to w 2002 roku wydarzy się coś, co wstrząśnie całym klanem Forresterów. Brooke nawiąże gorący romans ze swoim zięciem DEACONEM SHARPEM, mężem Bridget. Owocem tego porywu miłosnego będzie córeczko Hope." faktycznie z Bruk to zdzira pełną gebą (dlatego tak Amber niecierpi, bo jej przypomina ją samą).. im więcej czytam o losach bohaterów MnS tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że trudno to wszystko zdzierżyć na trzeźwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: potem będzie totalny odjazd! 10.04.06, 20:13 ???Przeczytałam powyższe i normalnie opadła mi szczęka. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 10.04.06, 20:28 A ja z rozrzewnieniem wspominam początek "Mody na sukces" i odcinki, w których Brooke chciała rozstać się z Ridżem (po raz pierwszy byli parą), bo ten ani nie razu nie wyznał jej miłości. :))) A zapamiętałem to dzięki błędowi tłumacza, który zamiast "Chcę usłyszeć te dwa słowa!" (kocham cię) uparcie wkładał w usta Brooke dosłowne tłumaczenie "Chcę usłyszeć te trzy słowa!" (I love you), co po polsku nie miału sensu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: 80.54.27.* 15.04.06, 20:34 a żeby rozjaśnić mroki pojawienia się massimo, nicka i dżeki to dodam, że ta trójka nie przyjechała razem jak ktoś napisał - massimo pojawia się wcześniej i okazuje się być ojcem ridża za jakiś czas rozbija się statek, ratuje się kapitan ( to jest nick) i okazuje się, że na palcu ma pierścień rodu marone (tak się nazywa massimo), jak się telefonicznie mamusia nicka-dżeki dowiaduje gdzie synek wylądował, to pojawia się w los angeles, robi się standardowy kogel-mogel i po jakims czasie wychodzi, że dżeki miała niegdyś tam romans z masimo, zaciążyła, ale mu nie powiedziała i sama wychowywała nicka, wszyscy się dowiadują kto jest kim, a za jakiś czas dżeki wychodzi za masimo (ale już się zdążyli rozwieść)... miłego oglądania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: 80.54.27.* 15.04.06, 20:38 a co do felicii, to jak ktoś słusznie zauważył umarła na raka (którego nikt wcześniej nie umiał wyleczyć i nie dawano jej szans) i po drodze do kostnicy wyczuto u niej puls, więc zawieźli ją do szpitala, młody nowy lekarz dał jej chemię, przeszczepili wątrobę i po mniej więcej tygodniu felicia wyszła do domu :) nie tak łatwo w modzie się dać zabić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 15.04.06, 20:54 A doktorek zaczyna sie w Felicji juz zakochiwac.. :) Z kolei Massimo wlasnie zalatwil Jackie aresztowanie przez FBI, zeby sie zemscic za romans ktorego sie kiedys dopuscila, a przy okazji zmusic Nicka do rozstania z Bruk. Wychodzi na to, ze z tego Massimo wiekszy intrygant niz Stefa i Sally Spectra razem wziete. P.S. Sally jezdzi na wozku inwalidzkim i jest sekretarka w firmie Foresterow. Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 16.04.06, 18:22 Gość portalu: deil napisał(a): > P.S. Sally jezdzi na wozku inwalidzkim i jest sekretarka w firmie Foresterow. Ci Foresterownie to jednak ludzcy panstwo... A coz takiego sie stalo Sally? Probowala Mejsi spod zyrandola ratowac? Moze ktos wie, jak sie dalej potocza losy Kiblerli-puchaty-sweterek-i-perly i jej porazajacewgo urokiem i sila ojca Majlsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.chello.pl 24.04.06, 16:30 mam nadzieje ze urodzi dzis tego bachora wreszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:57 Ja też miałam taką nadzieję :| Widzieliście świętojebliwą kimberli - jak anioł wyglądała:] Myślałam, że z kanapy spadne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.chello.pl 24.04.06, 17:12 hehe, biała dama :)) mnie najbardziej rozbawiły pretensje mamuśki Amber o to że przez przespanie się z Raymondem może zniszczyć cale swoje życie i jak mogła sobie na to pozwolić akurat gdy Amber zwijała sie z bólu ze skurczów :) wcześniej nie mogla jej robić wyrzutów? tylko akurat w momencie jak córeczka zaczyna rodzić? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:39 Mnie również powaliła "biała dama" i te ciągle zapłakane oczęta...jeŻŻŻŻuuu tragedia;) i to ich ciągle przytulanie sie...i to "mozesz na mnie zawsze liczy".... hehe ale dzis było niezle:) ubawiłam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 24.04.06, 19:02 Przynoszę złą wiadomość - urodzi dopiero w środę. Co wy myślicie, że tak łatwo urodzić (zwłaszcza w Modzie)? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.chello.pl 24.04.06, 19:49 uff... to mnie uspokoiłaś/-eś :) jutro cały dzien siedze w szkole wiec nie moglbym obejrzeć, a w srode dam radę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.chello.pl 24.04.06, 19:50 i jeszcze jedno. Deil, czemu Massimo tak bardzo zależy na tym żeby Brooke rozstała się z Nickiem i wróciła do Ridge'a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:37 Jeeezu ... nie wybiegajcie tak w przód, bo teraźniejszość z przyszłością mi się poknoci ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 25.04.06, 17:30 Gość portalu: deil napisał(a): > Przynoszę złą wiadomość - urodzi dopiero w środę. Co wy myślicie, że tak łatwo > urodzić (zwłaszcza w Modzie)? :D E, zepsulas mi zabawe - wlasnie w chacie robilismy zaklady, czy akcja porodowa zakonczy sie w tym tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:33 dzis juz bylo widac glowke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Oscar dla Amber! :D IP: *.chello.pl 26.04.06, 16:24 Amber powinna dostać Oscara za swoją rolę, huehue :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: Oscar dla Amber! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:58 Bardzo dobrze zagrała tą rozpacz. W przeciwieństwie do Panny "Perły i różowy sweterek" nie starała sie wyglądać anielsko podczas płaczu ... nawet o rozmazany tusz się postarali. Poza tym ... czy Wy też zauważyłyście, że Kimberli cały czas tak trzyma głowe, jakby się bała, że jej 2 broda się pokaże ... tak jakby napinała szyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniatko Re: Oscar dla Amber! :D 26.04.06, 19:47 Rewela...zwłaszcza jak po porodzie Amber zaczęła biegać po tym ciemnym pokoju z dzieciakiem. Kurcze patrząc na to nie boję się porodu. Może jeszcze tego samego dnia pójdę na jakiś spacer? Poza tym nieźle jej to wyszło (pomijając kwestię zejścia dziecka z tego pięknego świata) - nawet łóżka nie wybrudziła...Luks.. Ten film jest porąbany jak mało co.Dlaczego ja się jeszcze bawię w oglądanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: Oscar dla Amber! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:39 Właśnie dlatego, że jest porąbany :D Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Oscar dla Amber! :D 26.04.06, 20:43 no tego to się nie spodziewalam....jak mogli no a ciekawe ze miala sile wstać w ogole po porodzie,chyba jakies nieziemskie sily na nią wstąpily.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: Oscar dla Amber! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:45 No wiesz, kobieta w sytuacji ekstremanlej podobno ciężarówkę zatrzyma :DD Zwłaszcza a MNS :P Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Oscar dla Amber! :D 27.04.06, 14:19 Jestem załamana(((( Zmienili mi godziny pracy i nie mogę oglądać tego wspanialego serialu. Co teraz?Dobrze,że jesteście wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Oscar dla Amber! :D IP: *.chello.pl 27.04.06, 14:41 możesz oglądac powtórki o 5:00 nad ranem :] moi dziadkowie tak robią jak są u nich goście o 16 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Oscar dla Amber! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:57 a jakiego koloru skóre ma dziecko? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Oscar dla Amber! :D IP: *.icpnet.pl 27.04.06, 17:45 Biale ale umarlo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Oscar dla Amber! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:52 no ale w końcu od czego jest dziecko Beki. wczoraj pokazali - bielusieńkie :) aż matka Amber z wrażenia tak wspaniale przewróciła oczami... chyba ma lepsze przewrotki oczne od bruk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: Oscar dla Amber! :D IP: 195.85.199.* 28.04.06, 15:11 Strasznie to wszystko ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Talent aktorki grającej Amber ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:49 ... był przeze mnie niedoceniany :D hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Talent aktorki grającej Amber ... 29.04.06, 12:16 Ja odpadłam, jak nad małą trumienką, na jakimś dziwnym rozkopanym placyku, łkając zaczęła śpiewać "Amazing Grace" :DDD Szlochy i pociąganie nosem tak bardzo zniekształciły jej "śpiew", że nie wiedziałabym, co to jest, gdyby lektor nie tłumaczył słów zza ekranu :DDDDDD Wątek jest boski, aż się cieszę, że mam urlop, to sobie parę odcinków obejrzę - a dialogi Ricka z Amber przez telefon powalają na kolana i wciskają wykładzinę do ust :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Rik i Kimberly 28.04.06, 18:14 Dialogi Rika i Kimberli doprowadzaja mnie do szalu - ciagle gadaja to samo, ta ciagle ryczy, albo ma chociaz lzy w oczasch, nic do akcji nie wnosza i sa nuuuuuuudni jak podrecznik do matematyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan MnS odc. 284756256 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:36 co dzis bylo w "modzie.."? bo nie ogladałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: odc. 284756256 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:07 dziś po raz pierwszy zrobiło mi się żal Amber.Pochowała swoje dziecko, matka ją namawiała,żeby wzięła tego drugiego noworodka jako swoje. Nie chciała sie zgodzić, ale zadzwonił Rick i powiedziała w końcu ,że urodziła i ,ze dziecko jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: odc. 284756256 IP: *.icpnet.pl 28.04.06, 19:36 Mnie tez zal Amber od paru dni. Biedactwo tak przekonujaco zagralo rozpacz ze az trudno jej nie wspolczuc. :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan MnS Re: odc. 284756256 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:43 biedna amper :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: odc. 284756256 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:54 Mnie się aż łzy pojawiły :( Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_nemo Re: odc. 284756256 29.04.06, 09:09 otrzyjcie łzy niewiasty płaczące :))) wszyscy będą tacy szczęśliwi, kiedy Amber przybędzie do Rika z bielusieńkim dzieckiem Beki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: odc. 284756256 IP: *.icpnet.pl 29.04.06, 09:46 Ta mamuska Amber to istny diabel wcielony. :> Toz to szatanski pomysl. :PPP Swoja droga - mozliwe tylko w Modzie na sukces. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: odc. 284756256 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 11:43 Zwłaszcza Beruk będzie szczęśliwa :] I Kimberli - ta to dopiero niewiasta płacząca ... ja na jej miejscu bym tyle nie ryczała, bo jeszcze jej tak zostanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: odc. 284756256 IP: *.chello.pl 29.04.06, 12:10 bo jeszcze się dziewczyna odwodni, hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inna32 Re: odc. 284756256 03.05.06, 10:25 W następnych odcinkach,/za jakiś czas.../ Becky występowała z dzieckiem tak,że wydaje mi się,że to właśnie z tym ,co oznaczało by,że Amber nie zgodzi się na szalony pomysł matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: odc. 284756256 IP: *.icpnet.pl 03.05.06, 10:45 Zgodzi sie, ale oczywiscie po jakims czasie (znajac Mode jakies 540 odcinkow) wszystko sie wyda. :P Odpowiedz Link Zgłoś
inna32 Re: odc. 284756256 03.05.06, 10:54 Gość portalu: deil napisał(a): > Zgodzi sie, ale oczywiscie po jakims czasie (znajac Mode jakies 540 odcinkow) > wszystko sie wyda. :P Ano zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: odc. 284756256 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:01 fenomenalne sa pomysły w tym filmie . 2 kuzynki rodzą w tym samym czasie ,w tym samym miejscu, dziecko tej samej płci i jeszcze jak jeno niby umiera to druga matka akurat swojego nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: odc. 284756256 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:04 to się nazywa planowa robota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 19:18 no i jakie w koncu bylo to dziecko? bo przegapilam kilka odcinkow:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 04.05.06, 19:24 biale i martwe :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.06, 19:27 Amber urodziła martwego synka Ricka, więc matka namówiła ją aby wzieła dziecko kuzyki Beki (aby ratować małżenstwo - takie cuda to tylko w Modzie się zdarzają!), która rodziła niemal równocześnie i postanowiła oddać swego synka do adopcji.. no i teraz Amber i jej matka jadą do domu Forresterów z dzieckiem Beki, wszyscy już wiedzą, że na pewno nie jest to owoc wspołzycia z Raymondem.. a jak zachowa się Amber która b. przezywa smierc dziecka i niezbyt chce kłamać oraz jak zareaguje rodzinka Forresterów na widok "potomka" Ricka dowiemy się niebawem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:01 to dziecko jest owocem współżycia ale Beki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.06, 23:22 o co innego mi chodziło - że Forresterowie teraz myślą, iż to dziecko Amber i Ricka (ojcostwo Raymonda już wykluczono bo dziecko jest białe), a tak naprawdę urodziła je Beki (ale o tym wie tylko Amber, jej matka i położna) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:40 wiem, ale tekst "owoc współżycia" był spoko wyczesany :) mega szacunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.magma-net.pl 05.05.06, 13:46 Ja piernicze nie macie lepszych tematów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy dziś 8.05 IP: *.chello.pl 08.05.06, 16:24 dzisiejszy odcinek - po prostu przeszli samych siebie. "śpiewający" Rick i scenka z Kim na plaży po prostu zabójcza. a text mamuśki Amber "twoja podła, stara babcia Brooke" rewelacyjny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia# Re: dziś 8.05 IP: *.kol.tke.pl 08.05.06, 19:15 Też mi się to podobało ale bez przesdy zonaty i mysli cały czas o Kim to mnie wkurzyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia# Re: dziś 8.05 IP: *.kol.tke.pl 08.05.06, 19:19 najlepsze będzie w środe jak amber będzie chciała mu powiedzieć prawdę ale jej mama mu pzrszkodzi rick będzie się martwiło o dziecko tewne powie ricowi że amber ma depresje po porodową i nie możę karmić piersią a ric mówi żę wszystko będzie dobrze i amber będzie wzruszon..........Heeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Co dziś było ?? Tzn. 08.05.2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:10 Musiałam jechać do Poznania i nie wiem co było :'( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Co dziś było ?? Tzn. 08.05.2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:21 Nie oglądałam calości ale wbiła mnie w fotel piosenka , którą spiewał Rick dla swej Kimberlyyyy i do tego był mega wypasiony teledysk... a głos Ricka przypominał mi głos Tracy Chapman - poważnie!:) ja nie mogę Ci amerykanie to potrafią coś zrobić z niczego;))) myslę, ze ta piosenka była 100 razy ambitniejsza niż nie jeden utwór naszych pseudo gwiazd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: Co dziś było ?? Tzn. 08.05.2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:23 Jeeeee to on jeszcze do tej Kimberli wyje jak wilk do księżyca?? Myślałam, ze jak Amber przywiezie dziecko, to mu przejdzie, w końcu po cholere się żenił z Amber??? Wolę amber niż Kimberli :P Mimo, ze z niej jest niezły przekręt, kimberli to taka damunia, bleeeh Odpowiedz Link Zgłoś
trinkino Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 08.05.06, 22:10 Piosenka Ricka dzisiaj mnie doprowadziła do łez (bynajmniej nie ze wzruszenia;))) Najlepszy był tekst sally, kiedy rozmawiała z kimś przez telefon, a w drzwiach staneła Stefcia z kwiatami od Sally dla Amber i ricka: sory, muszę kończyć, bo przyszedł posłaniec z kwiatami i na pewno nie odejdzie bez napiwku;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:20 a późniejsze pierdyknięcie kwiatami o glebę Stefy było jeszcze lepsze. no i na końcu wparowawanie Adama i jego tekst do Stefy: "Jak pani śmie?!"... scena śpiewającego Rika rozbawiła mnie do łez. od razu wyobraziłem sobie, jak bohater jakiegoś polskiego serialu gra na gitarze i śpiewa... W tym serialu wszyscy śpiewają: kiedyś Mejsi i to nawet z Tornem - jeździli na koncerty do Holandii, Amber śpiewała w klubie, a teraz Ric... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.06, 13:34 Pierce też śpiewał (dla Tejlor) - niestety nie widziałam tego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:23 fakt :) i jeszcze kiedyś rydż dla bruk, ale coś mu nie wyszło, bo już nigdy więcej nie zaśpiewał :) i dobrze, bo śpiewa jeszcze gorzej niż mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.06, 15:06 jeszcze Lauren Fenmore zadedykowała Erykowi piosenkę ale uznała, że wykonanie lepiej zlecić profesjonalistce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:14 hesus! no tak; to jest serial, w którym na każdego coś się znajdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.06, 15:30 wniosek sie nasuwa jeden: jakoś mało oryginalni ci bohaterowie MNS (podbierają sobie pomysły), już nie wspomnę o najbardziej popularnym tekscie serialowym, który słyszy się w co drugim odcinku, a mianowicie: "musimy porozmawiać" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.medical / *.crowley.pl 09.05.06, 15:41 zaraz padne, zawsze mowilam, ze Moda to najbardziej surrealistyczny serial pod sloncem, sory, ze tak zmieniam wątek, ale co sie stało z Doktorem Łorikiem, nagle mi zniknął, miałam przerwe w Modzie, muszę sie poprawić. Łorik miał kiedyś żonę Megi z którą walczył o córkę z Szilą, potem były niezłe jazdy, Szila spadła z dachu wieżowca, ale przeżyła ofkors, a potem nagle Łorik wyparował. Moze ktos wie co z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.06, 16:09 Łorik teraz "chodzi" ze Stefką - wreszcie się ustatkował :D a ponieważ w jego zyciu nieobecne są w tej chwili zadne skandale, odstwiono go chwilowo na II plan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.06, 15:39 a co niebawem w sprawie dziecka się będzie działo: Rick chce, żeby Amber przebadała siebie i dziecko na obecność wirusa HIV. Informuje ją, że jest już umówione spotkanie z lekarzem. Amber jest przerażona, co bardzo dziwi Ricka. Mimo jej protestów jadą do szpitala. Amber nie zgadza się na pobranie krwi małemu Erykowi. Lekarz zaczyna coś podejrzewać i postanawia porozmawiać z nią na osobności. Amber mówi lekarzowi, że chce oszczędzić dziecku cierpienia. On jednak nie wierzy młodej matce. Krew zostaje pobrana i niebawem Rick i Amber otrzymują wyniki. Amber i dziecko nie są zarażeni wirusem HIV, jednak mały Eryk ma inną grupę krwi niż jego rodzice, co wydaje się lekarzowi bardzo dziwne. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:17 Ulala ... na pewno wymyślą jakąś nową chorobą np. Choroba Amper :PPP - objawy: płód/dziecko ma inną krew niz rodzice :P hihi Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 10.05.06, 14:35 > mały Eryk ma inną grupę krwi niż jego rodzice, co > wydaje się lekarzowi bardzo dziwne. Nie. Umarłam :D "Wydaje się lekarzowi bardzo dziwne"? Każdy inny lekarz w tym momencie by sie nie dziwił, ale jeszcze raz zrobił badanie, żeby wykluczyć pomyłke, po czym powiedziałby po prostu, że to nie jest dziecko tych rodziców :DDDDDDD Ale lekarz Forresterów tylko myśli, że "to dziwne" :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:28 ja wiem, że scenarzyści MnS są na bakier z intelektem :) i na pewno nikt jest w stanie tego wyjaśnić, ale wczoraj coś mnie znowu zastanowiło :))) ten serial przynosi tak wiele rozterek :D Wczoraj na zebraniu u Forresterów przy stole prezydialnym siedział Klarkuś Garrison, który pracuje teraz dla Forresterów. Klarkuś jest ojcem Sidżeja. Jak po jakiejś tam przerwie wrócił, to zapewniał wszystkich, że nadrobi te wszystkie lata stracone z Sidżejem. No właśnie widać jak mu to świetnie wychodzi. Sidżej zajmuje się problemami Rika, Rajmonda, spędza czas tylko z matką i siostrą, a z ojcem to się nawet nie widuje... Co tam widuje, on nawet o nim nie wspomni... To pewnie nagroda za te wszystkie stracone lata :) Czy scenarzyści zapomnieli, że to ojciec i syn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Nasz wątek cieszy się popularnością :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:42 ... a niby nikt tego nie ogląda, nikt się nie chce przyznać w rozmowie w 4 oczy :] Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 23.06.06, 19:49 czy ktoś może wie w jakich okolicznościach Beki dowie się, że mały Eryk jest jej dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika_rzeka Uwaga - Spoiler IP: 80.50.253.* 24.06.06, 12:38 Ja wiem, bo przeczytalam streszczenia pół roku do przodu ;) (btw - strona cbs.com/daytime/bb nie działa tylko u mnie, czy ją zamknięto?) Otóż, w dużym skrócie, Becky zostanie sama z Erykiem III i weźmie się do przewijania. Oczywiście, odkryje znamię w kształcie serca na jego niemowlęcej pupce i dozna objawienia. Potem PORWIE dziecko i zaszyje się z nim w motelu. Wszyscy oszaleją i z 7 odcinków będą o tym dyskutować i poszukiwać. Bekcy okaże się lekko niepełnosprytna, gdyż pod jej opieką w ukryciu dziecko zakrztusi się kapslem lub czymś podobnym i znajdzie się na granicy śmierci. Beki je odratuje (lub ktoś jej w tym pomoże, nie pamiętam) i wtedy zdecyduje się jednak dziecko oddać Forresterom. Jednak po tym wszystkim tajemnica Amber wyjdzie na jaw i wszyscy znów oszaleją. Parędziesiąt odcinków później...Becky wyjdzie za mąż za...CJ ;)) Ale to już inna historia (której nie pamiętam, bo też chętnie bym ją opowiedziała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Uwaga - Spoiler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 12:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=36159840&a=36524362 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Uwaga - Spoiler IP: *.chello.pl 24.06.06, 12:59 wow! a ile trzeba czekać na odcinek w ktorym Becky dowie się prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Uwaga - Spoiler 24.06.06, 14:25 Jesli publiczn bedzie puszczać nadal 2 odcinki dziennie przez wakacje, włacznie z sobotami, to myslę, że gdzieś w połowie lipca ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Uwaga - Spoiler IP: *.chello.pl 24.06.06, 14:46 o, to za miesiąc. całkiem szybko :] Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: Uwaga - Spoiler 30.06.06, 18:26 thx, już się nie mogę doczekać tego momentu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... 04.07.06, 01:37 przeczytałam spoilery na ten tydzien i prawdopodobnie jutro (lub pojutrze) Beki zobaczy znamię i dowie się, że mały Eryk jest jej synkiem.. będzie się działo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 04.07.06, 09:30 I pozniej porwie swojego synka, a wszyscy Forresterowie dowiedza sie co naprawde wydarzylo sie w Furnace Creek. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 09:48 czas najwyższy ,bo zaczyna to juz mnie powoli męczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.chello.pl 04.07.06, 10:03 masz racje. wszystkie odcinki od starcia Brooke-Stefa są tak nudne że nie da sie tego oglądać. a wątek Tejlor to już wogóle makabra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Dziecko Amber w Modzie na sukces ... IP: *.icpnet.pl 04.07.06, 10:33 Juz wkrotce czeka nas wiele emocji. Kilka malych spoilerow: - wylew Stefci - rozwod Ricka i Amber (zmiana aktora grajacego Ricka) - misterny plan Eryka w celu rozdzielenia Brooke i Thorne'a - przyjazd do LA Morgan DeVitt (w tej roli Sarah Buxton - niezapomniana Annie z Sunset Beach) odkryje ciemny rozdzial z przeszlosci Stefy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy czemu Beki jest tak oporna??? IP: *.chello.pl 14.08.06, 16:30 Może mi ktoś wyjasnić jakie motywy kierują Beki że nie chce powiedzieć Kimberly prawdy o dziecku? Przecież to nie ma sensu. Wydawać by sie mogło że Kimberly jest doskonałym sposobem na odzyskanie przez Beki dziecka, natomiast ta z jakiegoś glupiego powodu nie chce puścić pary z ust. O co tu chodzi? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: czemu Beki jest tak oporna??? IP: *.icpnet.pl 14.08.06, 17:39 Być może boi się odpowiedzialności? Wie, że wtedy opieka nad dzieckiem spadła by na nią. Straciłaby też pracę - być może. Ona chyba naprawdę wierzy, że Forresterowie zapewnią dziecku lepsze życie. Ale jaka matka myśli takimi kategoriami? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: czemu Beki jest tak oporna??? IP: *.cnb.com.pl 15.08.06, 00:41 Po to, by ten wątek się posnuł jeszcze ze dwa lata :) Logicznego uzasadnienia nie widzę, ale w tym serialu to mało dziwne - dlaczego Rydż i Eryk każą Tornowi teraz żenić się z Mejsi? A cholera wie. I tu tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś