Dodaj do ulubionych

Następny dzidziuś w Klanie.

IP: *.icpnet.pl 01.05.06, 18:16
Tym razem Agnieszka Lubicz. Ale co się dziwić, dawała na lewo i prawo już od
wielu lat...............
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasica Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.crowley.pl 01.05.06, 18:50
      No i chyba trafiła w najgorszy zcas i najgorszego dawcę spermy - alfons, pffff.
      • deczko Re: Następny dzidziuś w Klanie. 01.05.06, 19:33
        Gość portalu: Kasica napisał(a):

> No i chyba trafiła w najgorszy zcas i najgorszego dawcę spermy - alfons, pffff.
        >

Pewnnie sie porzyga, jak odkryja prawde...
        • Gość: Maja Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 23:07
          Będą wspólnie z mamą wychowywać swoje maluchy! ;-)
        • inna32 Re: Następny dzidziuś w Klanie. 04.05.06, 19:29

A mnie się rzygać chce jak to czytam !P.S. nie jestem w ciąży!
    • kasiorek79 Re: Następny dzidziuś w Klanie. 02.05.06, 10:04
      Normalnie przez te ciążę Agnieszka zapomniała, że powinna opłakiwać swojego
      narzeczonego, bo chyba 1 maja była jego rocznica śmierci (czy coś mi się pomyliło?)
      • Gość: kasica Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.crowley.pl 02.05.06, 10:52
        na dodatek chyba nikt ze scenarzystów nie był w ciąży/nie miał kontaktu z
        ciężarną, bo przecież nudności nie ma się nonstop! nie mówiąc już o tym, że
        wiele kobiet nie ma ich wcale. a aga wciąz zgięta w pół i rzygajaca.
        • Gość: tina Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.tvtom.pl 05.05.06, 08:37
          no jaaasne, że są kobiety żygające non-stop w ciąży. wiem z doświadczenia.
    • Gość: zgredek Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 11:41
      W klanie zawsze idą na całość.
      • Gość: Sunday Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 12:21
        oj niektóre kobiety maja uciążliwe dolegliwości ciążowe przez cały dzień ,
        czasem nawet nocą, zatem tu scenarzysci nie pomylili sie
    • Gość: jojo --------- to dzidzius z kalendarzyka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:53
      ale nie wiem czy zauwazyliscie ale Agnieszka wpadła na.... kalendarzyku ;))
      zatem nie jest to skuteczna metoda antykoncepcji jak widac. dziewczyny, łapcie
      za pigułki!! ;)))
      • Gość: Majka Szkoda mi Agi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:33
        Szkoda mi się dzisiaj zrobiło tej biednej Agnieszki... Zresztą Krystyny i Pawła
        też! :) Jak nie Olka, to Aga coś wymyśli. Paweł już osiwiał, Krystynie też
        niewiele brakuje! :)
        • Gość: kasica Re: Szkoda mi Agi... IP: *.crowley.pl 03.05.06, 12:41
          ja tam nie znam kobiety, która by rzygała nonstop caly dzień, a sama w ogóle nie
          mialam nudności, bogu dzięki. aga w takiej sytuacji pewnie by się zorientwoała,
          że jest w ciąży, jakby zaczęła rodzić. a w ogóle jak córki lekarza mogą być tak
          ciemne w sprawie antykoncepcji. olka przecież też kiedyś panikowała, że zaszła.
          a aga mając tyle wątpliwości co do mirona i nie planując dziecka, stosowałą
          kalendarzyk (czyli de facto NIC)???? zgroza i średniowiecze.
          • Gość: M. Re: Szkoda mi Agi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:11
            Córki córkami... Ale jakieś 3 lata temu wpadła żona lekarza, bo odstawiła
            tabletki... :)
          • Gość: Barbara Re: Szkoda mi Agi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:25
            Gość portalu: kasica napisał(a):

> ja tam nie znam kobiety, która by rzygała nonstop caly dzień, a sama w ogóle ni
            > e
            > mialam nudności, bogu dzięki. aga w takiej sytuacji pewnie by się zorientwoała,
            > że jest w ciąży, jakby zaczęła rodzić. a w ogóle jak córki lekarza mogą być tak
            > ciemne w sprawie antykoncepcji. olka przecież też kiedyś panikowała, że zaszła.
            > a aga mając tyle wątpliwości co do mirona i nie planując dziecka, stosowałą
            > kalendarzyk (czyli de facto NIC)???? zgroza i średniowiecze.

Dziecko drogie, mam 43 lata, troje PLANOWANYCH dzieci i całe życie stosowałam tylko kalendarzyk. Można, można...Problemów z płodnością nie mam zadnych, zawsze zachodziłam w ciąże od razu, wtedy kiedy tego chciałam.
            • Gość: b.p. Re: Szkoda mi Agi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:52
              Ja mam podobnie, tylko dzieci i lat na razie :) mniej, a kalendarzyk wspomagam
              metodą termiczno-objawową.
      • Gość: sandra Re: --------- to dzidzius z kalendarzyka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:05
        Powinna pożyczyć sobie plasterek antykoncepcyjny od swojej siostry, która swego
        czasu go reklamowała (jako Kaja oczywiście)
        • Gość: baba Do Barbary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:11
          Droga Starsza Koleżanko,
          gratuluję zdrowia i wzorowych cykli miesięcznych. Zapewniam Cię jednak, że są
          na świecie babeczki, które cykle mają baaaardzo nieregularne i tabletki
          hormonalne stosują również w celach leczniczych (na niedoczynność przysadki
          chociażby). A kalendarzyk w takiej sytuacji... Hmhm. No comments.

P.S. Mam dwóch chcianych synów - jednego planowanego, drugiego -
          "niespodziankę" (w efekcie chwilowego odstawienia tabletek).
          • Gość: M Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:52
            To miała Pani niespodziankę jak Krysia Lubicz :)
            • Gość: baba Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:14
              Fakt, chociaż Krysia była dojrzałą mamusią, a ja wówczas jeszcze fiu-bździu ;)
    • Gość: .... Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.magma-net.pl 05.05.06, 13:50
      jak ktoś nie moze to innym zazdrości
    • Gość: ja Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.icpnet.pl 05.05.06, 15:16
      no to będzie ciekawie choć szczerze mówiąc dawno tego nie oglądałam;)
      • Gość: Majka Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:23
        Ciekawe, czy doczekamy się porodu Agi, czy też Klan zostanie już zakończony
        przed wakacjami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka