Gość: klanowiec IP: *.icpnet.pl 01.05.06, 18:16 Tym razem Agnieszka Lubicz. Ale co się dziwić, dawała na lewo i prawo już od wielu lat............... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasica Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.crowley.pl 01.05.06, 18:50 No i chyba trafiła w najgorszy zcas i najgorszego dawcę spermy - alfons, pffff. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Następny dzidziuś w Klanie. 01.05.06, 19:33 Gość portalu: Kasica napisał(a): > No i chyba trafiła w najgorszy zcas i najgorszego dawcę spermy - alfons, pffff. > Pewnnie sie porzyga, jak odkryja prawde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 23:07 Będą wspólnie z mamą wychowywać swoje maluchy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inna32 Re: Następny dzidziuś w Klanie. 04.05.06, 19:29 A mnie się rzygać chce jak to czytam !P.S. nie jestem w ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek79 Re: Następny dzidziuś w Klanie. 02.05.06, 10:04 Normalnie przez te ciążę Agnieszka zapomniała, że powinna opłakiwać swojego narzeczonego, bo chyba 1 maja była jego rocznica śmierci (czy coś mi się pomyliło?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.crowley.pl 02.05.06, 10:52 na dodatek chyba nikt ze scenarzystów nie był w ciąży/nie miał kontaktu z ciężarną, bo przecież nudności nie ma się nonstop! nie mówiąc już o tym, że wiele kobiet nie ma ich wcale. a aga wciąz zgięta w pół i rzygajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.tvtom.pl 05.05.06, 08:37 no jaaasne, że są kobiety żygające non-stop w ciąży. wiem z doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 11:41 W klanie zawsze idą na całość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunday Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 12:21 oj niektóre kobiety maja uciążliwe dolegliwości ciążowe przez cały dzień , czasem nawet nocą, zatem tu scenarzysci nie pomylili sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo --------- to dzidzius z kalendarzyka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:53 ale nie wiem czy zauwazyliscie ale Agnieszka wpadła na.... kalendarzyku ;)) zatem nie jest to skuteczna metoda antykoncepcji jak widac. dziewczyny, łapcie za pigułki!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Szkoda mi Agi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:33 Szkoda mi się dzisiaj zrobiło tej biednej Agnieszki... Zresztą Krystyny i Pawła też! :) Jak nie Olka, to Aga coś wymyśli. Paweł już osiwiał, Krystynie też niewiele brakuje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Szkoda mi Agi... IP: *.crowley.pl 03.05.06, 12:41 ja tam nie znam kobiety, która by rzygała nonstop caly dzień, a sama w ogóle nie mialam nudności, bogu dzięki. aga w takiej sytuacji pewnie by się zorientwoała, że jest w ciąży, jakby zaczęła rodzić. a w ogóle jak córki lekarza mogą być tak ciemne w sprawie antykoncepcji. olka przecież też kiedyś panikowała, że zaszła. a aga mając tyle wątpliwości co do mirona i nie planując dziecka, stosowałą kalendarzyk (czyli de facto NIC)???? zgroza i średniowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Szkoda mi Agi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:11 Córki córkami... Ale jakieś 3 lata temu wpadła żona lekarza, bo odstawiła tabletki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Szkoda mi Agi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:25 Gość portalu: kasica napisał(a): > ja tam nie znam kobiety, która by rzygała nonstop caly dzień, a sama w ogóle ni > e > mialam nudności, bogu dzięki. aga w takiej sytuacji pewnie by się zorientwoała, > że jest w ciąży, jakby zaczęła rodzić. a w ogóle jak córki lekarza mogą być tak > ciemne w sprawie antykoncepcji. olka przecież też kiedyś panikowała, że zaszła. > a aga mając tyle wątpliwości co do mirona i nie planując dziecka, stosowałą > kalendarzyk (czyli de facto NIC)???? zgroza i średniowiecze. Dziecko drogie, mam 43 lata, troje PLANOWANYCH dzieci i całe życie stosowałam tylko kalendarzyk. Można, można...Problemów z płodnością nie mam zadnych, zawsze zachodziłam w ciąże od razu, wtedy kiedy tego chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.p. Re: Szkoda mi Agi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:52 Ja mam podobnie, tylko dzieci i lat na razie :) mniej, a kalendarzyk wspomagam metodą termiczno-objawową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: --------- to dzidzius z kalendarzyka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:05 Powinna pożyczyć sobie plasterek antykoncepcyjny od swojej siostry, która swego czasu go reklamowała (jako Kaja oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Do Barbary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:11 Droga Starsza Koleżanko, gratuluję zdrowia i wzorowych cykli miesięcznych. Zapewniam Cię jednak, że są na świecie babeczki, które cykle mają baaaardzo nieregularne i tabletki hormonalne stosują również w celach leczniczych (na niedoczynność przysadki chociażby). A kalendarzyk w takiej sytuacji... Hmhm. No comments. P.S. Mam dwóch chcianych synów - jednego planowanego, drugiego - "niespodziankę" (w efekcie chwilowego odstawienia tabletek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:52 To miała Pani niespodziankę jak Krysia Lubicz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:14 Fakt, chociaż Krysia była dojrzałą mamusią, a ja wówczas jeszcze fiu-bździu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.magma-net.pl 05.05.06, 13:50 jak ktoś nie moze to innym zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.icpnet.pl 05.05.06, 15:16 no to będzie ciekawie choć szczerze mówiąc dawno tego nie oglądałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Następny dzidziuś w Klanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:23 Ciekawe, czy doczekamy się porodu Agi, czy też Klan zostanie już zakończony przed wakacjami... Odpowiedz Link Zgłoś