Dodaj do ulubionych

Tańce w Modzie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:44
Widzieliście dzisiejszą imprezę? Jak wrażenia z grzecznej Kimberly na
parkiecie :D ????
Obserwuj wątek
    • alex_koz Re: Tańce w Modzie... 12.05.06, 17:48
      ja widzialam! jak z lat 80tych. niezle sie usmialam;)
    • Gość: mamuśka Re: Tańce w Modzie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 18:12
      Sidzej fajnie tańczył, całkiem sympatyczna z nich para - Kimberli mogłaby dać
      sobie wreszcie spokój z nudziarzem Rickiem
      • ewengarda Re: Tańce w Modzie... 12.05.06, 20:47
        Zgadzam sie z mamuska, ze Kimberli moglaby wreszcie skonczyc temat dupowatego
        Roka - ale w swietle dzisiejszych wydarzen miedzy nim a Amber, wszystko
        wskazuje, ze Sidzej, mimo ze tanczy jak Travolta, nie przymierzajac, nie ma
        szaqns, biedaczek.
        Taniec mnie rozwialil - a dodatkowo stroj Sidzeja.
        • frrancuzeczka Re: Tańce w Modzie... 12.05.06, 22:52
          A co się dzieje między nim a Amber??:) Mam w domu malowanie i nie ma dostępu do
          Mody.
    • Gość: mjr_nemo Re: Tańce w Modzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:54
      "i will survive" to chyba przebój w innych klubach :)))
    • balwan74 Re: Tańce w Modzie... 13.05.06, 15:47
      ta dziewczyna szaleje...
    • Gość: jjj Re: Tańce w Modzie... IP: *.icpnet.pl 13.05.06, 23:12
      <lol>
    • Gość: kasia Re: Tańce w Modzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 15:15
      To był przykład zasady panującej w filmach amerykańskich: "jeśli zaczniesz
      tańczyc na ulicy okazuje sie ze wszyscy znaja krok" :D
    • Gość: aga Re: Tańce w Modzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:44
      Dzisiaj znowu były- super węzyk na przykład... a potem specjalny występ szalonej
      Kimberly i Sidźej-Travolty :DDDD
      • titu_titu Re: Tańce w Modzie... 16.05.06, 07:50
        Kimberli jest śliczna, ale tańczy jak kij od szczotki.
        A w ogóle może ktoś mi zrelacjonuje, jak doszło do zdemaskowania Amber? Chodzi
        mi o fakt ukrywania wątpliwego ojcostwa Ricka. Jak rzuciłam okiem na ekran, to
        wszyscy Foresterowie już o tym wiedzieli i wieszali psy na Amber a ona tonęła
        we łzach. Jak się upewnili, że Bruk miała rację i uwierzyli jej?
        • Gość: deil Re: Tańce w Modzie... IP: *.icpnet.pl 16.05.06, 08:32
          Brooke poszla do hotelu rozmowic sie z raymondem. Oczywiscie nic jej nie
          powiedzial i uciekl bo sie spieszyl na samolot. Ale Brooke wychodzac spotkala
          pokojowke, ktora podkochiwala sie w raymondzie i pamietala ze w dniu jej
          urodzin raymond sie zabawial tu cala noc z jedna blondynka. Brooke zaswiecila
          zdjeciem i kobita potwierdzila ze to Amber.

Pozniej Brooke skonfrontowala Amber i mala pekla - wyznala swoj niecny postepek
          wobec zszokowanego Ricka i swiecie oburzonej krolowej Stephanie. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka