franaga 02.06.06, 20:19 Na jaki serial teraz się przerzucacie? Ja wciagnęłam się w Prison Break. Ale napięcie i akcja...!!! Inny styl, ale pod względem dramatyzacji spoko Czekam na inspiracje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukas4 Ja już się przeniosłem :) 03.06.06, 10:55 Teraz oglądam "Smallville", wiem że to kompletnie inny serial ale go lubie. Pozatym na długo wystarczy bo mam do obejżenia 2 sezony po 22 odcinki :) Właśnie słyszałem coś o tym serialu "Prison break" że podobno dobry. Nie wiem o co w nim chodzi, będe go oglądał po Smallville i jakoś te 4 miechy wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
z_innej_bajki Re: Ja już się przeniosłem :) 03.06.06, 11:49 "Prison break" najlepszy serial... można powiedziec ze lepszy od "Lost" , jeszcze "Gotowe na wszystko" Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 03.06.06, 12:56 Polecam "24" i "Prison Break". :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Link do preason break 03.06.06, 19:44 ...ja nie wiem jak wytrzymać bez Lost...:( Dawał naprawdę rewelacyjny odpoczynek od pracy i "szarego dnia". Podobno PB jest tych samych scenarzystów? (Ktoś żartował tu kiedyś, że przez chwilę akcje obu seriali się zejdą...). Dacie namiery może na jakiś pierwszy odcinek tego serialu? (mają jakieś forum - nic nie mogłam znaleźć ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
franaga Re: Link do preason break 03.06.06, 20:13 Tu jest fajna seria, dobrej jakości Xvid asd - szybciutko sie ściąga, od razu z napisami polskimi. www.mininova.org/search/?search=prison+break Miłego ogladanka, a Wentworth Miller - główny bohater jest boski -nawet mó mąż jest pod wrażeniem (-; Odpowiedz Link Zgłoś
tomek121 Re: Link do forum prison break 03.06.06, 21:54 www.foxriver.vfb.pl/forum/portal.php Bardzo fajne forum;];D Ha! i jestem w czołówce w ilości postów;];D Forum przede wszystkim o PB, ale teraz jak się sezon zakończył to jest o wszystkim...;];D Odpowiedz Link Zgłoś
tomek121 Re: Link do prison break 03.06.06, 21:57 Tak jest wercja (XviD asd) EnglishV+NapisyPL jest najlepsza bo odcinki mają po 120 mega...;];D i się ciągnie w niecałą godzine;];D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 04.06.06, 10:43 mam pare zaleglych rzeczy na plytkach Rzym, Oz, Veronica Mars no i Will & Grace. mam zamiar w wakacje przejsc przez wszystkie sezony :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo pe.es 04.06.06, 10:44 od wtorku na HBO "Trawka" serdecznie polecam - znakomity serial nie moge sie doczekac lipca, bo wtedy zaczyna sie druga seria :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Rzym oczywiście :) rewelacja 04.06.06, 12:54 no i zawsze można Detektywa Monka poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
oneofthem Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 04.06.06, 22:45 "Lost" to trzeci serial, który naprawdę mnie oczarował (po "Twin Peaks" i "X-files"). Wcześniej była jeszcze "Strefa mroku", ale mało ją pamiętam, bo byłem szczeniakiem... Teraz oglądam telewizję sporadycznie, więc jeżeli jest jakiś serial, który atmosferą nawiązuje do wymienionych, to proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Dajcie link na Twin Peaks 06.06.06, 19:53 jestem za :o) Dajcie namiary na filmy też dla kobiet! sf i psychologiczne a nie kilerkę Odpowiedz Link Zgłoś
tomek121 Re: Dajcie link na Twin Peaks 07.06.06, 00:24 Twin Peaks jest do zciągnięcia z tego forum które wyżej podałem;];D Jakis Megauploads czy cos takiego!;];D Odpowiedz Link Zgłoś
noc_kairu Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 14.06.06, 15:00 Na forum seriale jest napisane ,że wraca Twin Peaks i przy tym serialu póki co przeczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwka Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 15.06.06, 19:24 Polecam "House, MD" - ostra jazda bez trzymanki, żadne tam "na dobre i na złe". LOL Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 wczoraj skończyłam Prison Break :) 16.06.06, 12:21 i wiecie co? nie rozstrzelajcie, ale chyba fajniejsze niż Lost. w każdym odcinku akcja, wszystko się trzyma przysłowiowej kupy, bardzo dobrzy aktorzy (niestety główni są najgorsi z tego wszystkiego, ale taki na przykład Peter Stormare jak zawsze wymiata!). Od odcinka z buntem po prostu miodzio! Zakończenie jak to zakończenie, przerwali w połowie akcji, no ale tak się kończą wszystkie sezony każdego serialu ;) Jednym słowem - polecam! P.S. dla tych, co widzieli myślę, że na tym lotnisku uratuje ich ojciec Linca i Michaela. a teraz będe ściągać Battlestar Galactica! Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwka Re: wczoraj skończyłam Prison Break :) 16.06.06, 21:01 Battlestar też polecam, aż obgryzam paznokcie, bo III sezon dopiero w październiku! :( Odpowiedz Link Zgłoś
lukas4 Re: wczoraj skończyłam Prison Break :) 17.06.06, 00:46 Sporo osób ogląda Prison Break, ja dopiero zacząłem. Mam pytanie, czy ktoś wie kto wykonuje ten utwór z odcinka drugiego w 6:40 min, w czasie jak wychodzi na spacerniak. Jest niezły i chciałbym go mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas4 Dziś skończyłem Prison Break :) 21.06.06, 13:39 Kurcze, serial bardzo fajny, ale zawiodłem się na zakończeniu :( Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 Battlestar 03.07.06, 08:02 no, wczoraj zaczęłam... jak dla mnie nie umywa się do Lost i PB :( z tych 3 seriali niestety najmarniejsze aktorstwo, a to mi zawsze okropnie przeszkadza. Pomysł świetny, ale wykonanie takie sobie. Na razie obejrzałam pilota (2 cześci), zobaczymy jak się rozkręci. Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 no niestety 03.07.06, 21:27 przetrawiłam tylko 3 odcinki. nuda okrutna... Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 a jednak 12.07.06, 12:17 "z braku laku" zabrałam sie za dalsze odcinki i muszę przyznac, że im dalej tym lepiej :) rozkręca sie pod koniec 1 serii natomiast nieustająco wkurza mnie poziom aktorstwa, toż to normalnie jakby polski serial! tragedia! a najgorszy ten tam doktor Gaius JakMuTam. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: a jednak 15.07.06, 23:01 Ja chyba z nudów załapie się na to. Teraz chcę ściągnać Felicity Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 skończyłam BG 17.07.06, 07:54 2 sezon zdecydowanie lepszy! a teraz zaczęłam Rzym. całkiem całkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 i skończyłam Rzym :) 21.07.06, 08:17 super! polecam wszystkim trochę jak dla mnie mało przekonywująca przemiana Brutusa, ale i tak serial jest naprawdę porządny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 I sezon trochę nudy 27.07.06, 09:16 ale wyjasnili w ostatnim odcinku o co chodzi, więc z ciekawości obejrze dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 wczoraj zaszalałam 09.08.06, 07:55 i ściągnęłam: - pilota Travelera - zapowiada się świetnie! W pierwszej scenie wielkie BUM i tak jest do końca. Przypomina trochę PB, wszystko dzieje się szybko i sprawnie, żadnych dłużyzn i rozmów o uczuciach ;) szkoda tylko, że zaczyna się dopiero w styczniu 07. - Eureka - na razie 3 odcinki, wczoraj był czwarty. Jak to ktoś na hataku określił "przystanek Alaska w wersji sci-fi". Bardzo sympatyczny film z poczuciem humoru, jaki lubię. I dobrze zagrany. Ciekawe postaci. Taki serial dla odpręzenia, ale zdecydowanie warto - Numb3rs - na razie jestem po 1 odcinku. Wrażenia średnie, ileż to już było seriali o policjantach... co do tytułowych liczb, to moja wiedza matematyczna zatrzymała się w zamierzchłych czasach na etapie liceum, ale nawet ja wiem, że te wszystkie wykresy i wzory to pic na wodę :) zobaczymy jak się rozwinie, na razie nie widzę nic nowatorskiego i oryginalnego. miło się ogląda roba morrowa z Przystanku Alaska, jak to się ludzie jednak szybko zmieniają... No i ściągam Invasion :) Odpowiedz Link Zgłoś
one-man-army Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 24.06.06, 03:15 Ja właśnie sciagam 21Gb pack South Parku, planuję jeszcze raz przerobić "My name is Earl" (swoja drogą kto nie widział niech sprawdzi. No i Prison Break Odpowiedz Link Zgłoś
dascha.semcov Prison Break 25.06.06, 22:26 ja połknęłam Prison w cztery noce, i to na dodatek podczas sesji egzaminacyjnej, taka zdolna jestem, nie chwaląc się :) nie ma sensu porównywać go z Lost, bo te seriale są zupełnie inne. Oba znakomite, chociaż ja bardziej do serca przytuliłam bohaterów Losta. Tak a propos, czy naprawdę nie ma jeszcze drugiej serii Prison Break?! Mam takie mgliste wrażenie, jakbym na MTV Base widziała reklamę I i II, ale może się pomyliłam? Wie ktoś coś nt.? Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: Prison Break 27.06.06, 13:01 ja też wciągnęłam Prison Break w dwa dni. świetna akcja, ale w ostatnich odcinkach, to przesadzili z napięciem, miałam tyle adrenaliny co po 5 kawach. 21 sierpnia zaczyna sie drugi sezon. Jak dla mnie akcja w PB jest bardziej wartka niż w Lost no i nie ma nudnych flashbacków. Wentworth jest śliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Prison Break 03.07.06, 13:31 > (...) no i nie ma nudnych flashbacków. Cały 16 odcinek to w połowie nudne flashbacki. A w drugim sezonie pójdą bardziej w ślady LOST i flashbacki będą przeplatały się z bieżącą akcją. Odpowiedz Link Zgłoś
franaga Wentworth sliczny 28.06.06, 20:52 No pewnie że jest sliczny i te powalajace oczy....A mój mąż twierdzi, że jest do niego podobny (-; Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: Wentworth sliczny 28.06.06, 21:39 niee... to MÓJ mąż jest do niego podobny... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dekadentka Re: Wentworth sliczny 26.09.06, 21:12 A ja nie mam męża! No ale Wentworth jest prześliczny, nie wygląda na tyle lat ile ma (tzn. 34). Odpowiedz Link Zgłoś
aiszka4 Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 07.07.06, 23:42 4400, Taken, Supernatural Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 31.07.06, 09:22 Widzę, że kilka osób stąd ogląda Prison Break. :) Zapraszam na oddzielne forum poświęcone temu serialowi. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41684 Odpowiedz Link Zgłoś