Dodaj do ulubionych

Żaneta - mama z Na Wspolnej

10.06.06, 13:44
Wlasnie ogladam powtorke i scena z Zaneta wybierajaca sie na spacer z Marysia
mnie rozwalila: "...nie chcesz czapeczki? to nie bede cie zmuszac... a moze
kombinezon? nie chcesz kurteczki?" dziecko w tym czasie slodko spi w wozku.
Obserwuj wątek
    • bujaka_jamajka Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej 10.06.06, 14:32
      Hehe też na to zwróciłam uwage:) A może Zaneta mówiła to żeby Maryśka Senior
      się zainteresowała?
      • matthias_88 Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej 10.06.06, 14:38
        bujaka_jamajka napisała:

A może Zaneta mówiła to żeby Maryśka Senior
        > się zainteresowała?

wlasnie tak:) Zana chce wrocic do lask Ziebowej;)

ale i tak najlepsza jest matka Zanetki, Helena Kopeć:D caly czas gada cos o swiniach. w tym ostatnim odcinku, w ktorym byla powiedziala: "Z wlasnej swinki to od razu lepiej smakuje" (co do kotletow schabowych wlasnej roboty), a potem "(...) i świniaki sie ubije" (o weselu Grzesia i Zanetki)
        w jednym z wczesniejszych odcinkow z jej udzialem tez cos o ubijaniu swiniakow opowiadala:)
    • Gość: dirgone Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej IP: *.chello.pl 11.06.06, 09:11
      A ja tak przy okazji - o co się Żaneta pokłóciła z Marią? Nie oglądam, tylko
      czytam streszczenia, a tam niestety nie napisali o co dokładnie chodzi. Wiem że
      Żanety matka coś powiedziała,ale co?
      • bujaka_jamajka Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej 11.06.06, 09:27
        Chyba poszło o to że żanetka żaliła się mamusi że maria wtrąca się do tego jak
        ona się dzieckiem opiekuje i mamusia żanci to powiedziała przy maryśce senior...
        • gocha221 Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej 11.06.06, 09:57
          A tak naprawdę, to nie do końca się żaliła.
          Naopowiadała matce, jak je u Ziebow dobrze, jak ją Dykiel dobrze traktuje, ze
          jest dla niej najlepsza na świecie itp i zauwazyła ze przegieła i ze matce przykro.
          Więc szybko dodała, ze jej sie troche wtraca, uczy dziecko wychowywać itd:)
          No i sie zrobiła afera!
          • matthias_88 Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej 11.06.06, 18:21
            no wlasnie, bylo dokladnie tak, jak napisala Gosia (czy tez gocha:P)
            Zanetka tak naopowiadala Kopciowej (mojej idolce) tylko dla zrownowazenia tego, co powiedziala wczesniej o Marii, zeby Heli przykro nie bylo. a glupie babsko musialo to zlosliwie wygadac i afera sie zrobila.
            • Gość: duśka Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.06, 18:36
              A tak jeszcze a propos Żanety-mamy to w odcinku, kiedy Grzesio miał uczyć sie
              kąpać małą, Zanetka kazała podać sobie pieluszkę i on podał tetrową, a ona z
              podłażliwym uśmieszkem mówi: "Nie tą" i bierze pampersa. A potem supermama
              zakłada tego pampersa tył na przód, hihi. Dla niewtajemniczonych: te kolorowe
              obrazeczki na pasku pieluszki mają być na brzuszku, nie na plecach.
              • monika26kr Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej 11.06.06, 21:57
                I tak maja szczescie ze dzieciak taki slodki i pokorny. A ta niedawna kolka to
                pewnie po tych kotletach (z prosiaka ze wsi:), ktore karmiaca mama z takim
                smakiem wcinala.
    • iwles Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej 12.06.06, 10:54
      Ale ona faktycznie na ten spacer wyszła z domu bez czapeczki :)
      A to wczesna wiosna przecież.
      • monika26kr Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej 12.06.06, 12:41
        A zalozyla chociaz ten kombinezon albo kurteczke?
        • uunnii Re: Żaneta - mama z Na Wspolnej 13.06.06, 19:39
          Mała Mańka bez czapki a Duża Ewa w kożuchu w tym samym odcinku pomyka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka