19.06.06, 22:54
Czy beda krecic kolejne odcinki?Ciekawe jak sie rozwinie romans Sebastiana-
kiedy Giertych w natarciu?Czy nie jest to troche komiczne ze oni wszyscy
mieszkaja w apartamentach jak z gazet o modnych wnetrzach, niezaleznie
sekretarka, poczatkujacy prawnik etc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Domini Re: Magda M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:03
      jak dla mnie w kolejnej serii(jesli będzie?) mogłoby nie być tzw.głównego wątku
      czyli samej Magdy M.i jej przygód,bo mnie denerwuje zachowuje się jak mało która
      tak nierozgarnięta babka w jej życiu co powoduje ze ten serial jest tak mało
      zyciowy.Mam nadzieję że jak będzie to skupia się na wątku np.sekretarki i
      Tygryska i wprowadza nowe.
      • Gość: karina Re: Magda M IP: *.gl.digi.pl 20.06.06, 11:00
        oj, takich "nierozgarniętych", w sferze uczuciowej, 30 letnich babek jest
        mnóstwo, oczywiście nie są to te które siedza w pubach i łapią okazję, ale te
        które postawiły na karierę i w pewnym momencie życia zorientowały sie, że cos
        umknęło
    • eulalija Re: Magda M 20.06.06, 10:17
      Gdzieś mi w oko albo ucho wpadło, że scenariusz na kilka nowych odcinków jest
      już gotowy a kręcić mają zacząć w połowie lipca bo czekają na powrót
      Małaszyńskiego z planu "Twierdzy szyfrów" serialu kręconego na podstawie
      Wołoszańskiego.
      • Gość: Paweł Re: Magda M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:09
        Ech, ludzie nie rozumiecie, ze seriale typu Magda M to dodatki do reklam.
        • Gość: Ala Re: Magda M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:37
          A czy ktoś każe Ci je oglądać?
          • Gość: alexissss Re: Magda M IP: *.promax.media.pl 20.06.06, 21:48
            Sens w tym ,że serial to bajka i takie zalozenie mieli tworcy. Nie chciali
            tworzyć "MjM" gdzie starsza pani piecze ciasto a pan opsząta kurki tylko to
            miała być taka bajka o miłości... Zupełnbie oderwana od rzeczywistości
            historia, i to jest piękne w Magdzie M. ,że dzięki niej moge oderwać się od
            codziennych problemów...
            • Gość: ;p Re: Magda M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:05
              napiszcie coś jeszcze może wkońcu się wzruszę;p
              • Gość: Jagna Re: Magda M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:59
                Wszystko zniosę w tym serialu - tylko nie Brodzik. Skoro jeszcze nie zaczeli
                kręcić trzeciej serii, trzeba słać monity, żeby ją usunąć z obsady. A jeżeli
                się nie da, to choć zepchnąć trochę w cień i na pierwszy plan wyciągnąć
                bardziej interesujących bohaterów. A jeżeli i to niemożliwe, niech jej chociaż,
                na litość boską, zmienią fryzurę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka