Dodaj do ulubionych

Taylooo czyta Pismo święte :))))0

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:27
Taylooo czyta Pismo święte :)))) Boszszeee ten serial jest p-o-r-y-p-a-n-y!!!!!

Normalnie mieszanka tandety, kiczu, ze wszystkiego juz chyba czerpali i nawet
Pisma Świętego nie oszczędzili.... szokus,,,
Obserwuj wątek
    • mamuszon Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 29.06.06, 17:03
      czytała już wczesniej, jak była w ciąży z Tomasem
    • mariola.plotkara dzisiejsza moda 29.06.2006 29.06.06, 18:08
      wiem że każdy odcinej jest bardzo interesujący i obowiazkowy do obejrzenia;)ale
      czy dzis cos waznego sie działo?
      • inna32 Re: dzisiejsza moda 29.06.2006 29.06.06, 18:22
        Pokazała się od dłuższego czasu nb odmieniona Loren.Pomaga Becky ogarnąć savoir-
        vivre przed następnym spotkaniem z Erykiem.
        Kimberli i Rick sami na noc w akademiku.
      • Gość: @ Re: dzisiejsza moda 29.06.2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:30
        A czy Beki od dawna jest taka odmieniona?
        • dice6 Re: dzisiejsza moda 29.06.2006 29.06.06, 18:57
          od dzisiaj...
          • Gość: anka Re: dzisiejsza moda 29.06.2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:15
            A czy oni sie przespia ze soba czy tez...beda tak lezec cala noc... usmialam sie
            dzis jak nie wiem:) ten serial zawsze mi poprawia nastroj:)
            • Gość: @ Re: dzisiejsza moda 29.06.2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:36
              niestety, będa leżeć jak kłody
    • Gość: Andy Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 IP: *.chello.pl 29.06.06, 20:56
      strasznie brzydkie dziecko ma Tejlor :/ ono jest Ridża? jak tak to nic
      dziwnego :]
      • Gość: # Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:37
        Ridża ,przecież to widać:)
        • lalalab Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 03.07.06, 13:31
          a co powiecie na super sexy, dziewczęcą bieliznę Kimberly? Pantalony i wielki
          gorset pod zwiewną letnią sukienką?
    • Gość: Inna Taylor Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 IP: *.aster.pl 03.07.06, 16:27
      Czy Taylor umrze?
      • Gość: deil Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 IP: *.icpnet.pl 03.07.06, 19:10
        Z gruzlicy ja wylecza.

Za jakies 700 odcinkow umrze postrzelona przez Sheile.

Po kolejnych 500 okaze sie, ze jednak nie umarla i do dzis dnia zyje. :P
        • Gość: Basia1981 Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:14
          Od niedawna oglądam i nie wiem gdzie jest siostra Riska, Bridget? Może mi ktoś
          podpowiedzieć?
          • raszefka Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 14.07.06, 09:08

Siedzi w kącie i uwielbia puszczalską matkę (jak zrozumiałam z tego, co Macy
            wykrzyczała Brooke w twarz, znalazłszy ją pod łóżkiem swojego narzeczonego).
            Kiedy ją pokażą?
    • raszefka Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 14.07.06, 09:12
      Robi różne rzeczy, niekiedy heroiczne. Uśmiałam się wczoraj, kiedy u leżącej od
      kilku miesięcy? tygodni? ledwie dychającej, a własciwie umierającej nawet,
      zaczęto wywoływać poród naturalny w ciąży bliźniaczej.
    • Gość: Aga Re: Taylooo czyta Pismo święte :))))0 IP: 194.146.128.* 14.07.06, 16:54
      Kocham ten serial. Każą kobicie na progu śmierci rodzić siłami natury,
      noworodki-wcześniaki nie trafiają do inkubatorów, super po prostu. Realizm
      powala.
      • alexanderson Taylor jako duch 15.07.06, 12:14
        Najlepsze będzie dzisiaj - duch Taylor wyjdzie z ciała, będzie się unosić nad
        salą operacyjną i pogada sobie z duchem George'a.
        • Gość: Andy Re: Taylor jako duch IP: *.chello.pl 15.07.06, 12:22
          buehehe... szkoda że wtedy będę w drodze na działkę :/
        • Gość: Aga Re: Taylor jako duch IP: 194.146.128.* 15.07.06, 14:30
          Kto to George? Bo widziałam to dziś rano, acz nieuważnie i myslałam, że gada ze
          świętym Piotrem czy coś ( w końcu w tym serialu wszystko jest możliwe).
          • landrynka165 Re: Taylor jako duch 15.07.06, 20:02
            Własnie tez nie wiem kto to jest George . Podobno jakis koleś któremu ona
            pomogła pod jakims mostem :I ? Włączyłam dzisiaj TV i zupełnie przypadkowo
            trafilam na Mode na sukces . Myslalam , ze umre ze śmiechu ! Zwalila mnie z nóg
            scena kiedy Taylor była tym duchem a Ridż sie modlił .Reanimacja trwa caly
            odcinek ,laska nie zyje juz od kilku minut i nagle ożywa ! cud hahaha ... ten
            serial to kompletna żenada ...
            • alexanderson Re: Taylor jako duch 16.07.06, 09:45
              George to chory na gruźlicę bezdomny, który nocował pod tarasem domu Taylor i
              któremu ona pomogła - nakarmiła biedaka i wezwała ludzi ze specjalnego ośrodka,
              gdzie ów George zszedł, zdążywszy wcześniej zarazić Taylor w mało subtelny
              sposób, co zostało zresztą pokazane: kaszląc opluł ją. W niebie musi być dobry
              klimat, bo nieborak wygląda "o niebo" (he, he) lepiej niż za życia.
              • Gość: deil Re: Taylor jako duch IP: *.icpnet.pl 16.07.06, 11:19
                Buehehehehe, mocna była ta scena - duch Taylor unoszący się pod sufitem to
                kolejna z "kultowych" scen Mody. :)) A faktu ze ozyla po paru minutach nie
                skomentuje nawet. :)) Dodam tylko ze za pare lat czeka nas jeszcze jedno
                jej "ozycie". Ale bedzie bardziej hardcorowo - wydarzy sie ono na rok po...
                pogrzebie. :D
                Mozna obejrzeć zapowiedź:
                youtube.com/watch?v=LMQA-9SRf2k&search=taylor%20forrester
                • raszefka Re: Taylor jako duch 17.07.06, 08:29
                  Buuuu, przespałam ten odcinek :( Nawet nie wiedziałam, że Moda jest w soboty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka