hela_w_opalach 11.09.06, 21:09 Ja oszalałam, Hela jest super, najepsza! Nie mogę się doczekać następnych odcinków!!! Wielbiciele Heli łączcie się!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naise Re: Hela w opałach THE BEST!! 11.09.06, 22:59 a kiedy i gdzie można to zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
e2006 Re: Hela w opałach THE BEST!! 12.09.06, 00:11 Czy to jest polska wersja "Grace w opałach"? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles tak. 12.09.06, 00:22 Oryginał nie za bardzo lubiłam, to i teraz polskią wersję też nie bardzo mogę strawić. Zresztą ... widzę tu sporo niedociągnięć, zwłaszcza w grze p. Guzik. Gubiła się w tekście, no i niebardzo wychodzi jej rola mamy. Tak jakoś to mało naturalnie wygląda w jej wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa79 eeeeeee 12.09.06, 11:00 e kicha, mnie w ogóle nie śmieszyło tylko ten mały (Kacper??) co gra tez w reklamie z Dinozaurem na smyczy jest słodki a poza tym źle przenieisony serial na grunt polski, samotna matka wychowująca trójkę dzieci, pracuje w jakiejś fabryce a ma dom na jaki stać moze 10% naszego społeczeństwa i to na kredyt.... Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: eeeeeee 12.09.06, 11:25 taa to mnie szczególnie ubawiło.. u nas taka samotna to pod mostem ino..no chyba że z domu bogata.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: eeeeeee 13.09.06, 17:06 jakby była bogata z domu, to nie szła by do pracy fizycznej :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Hela w opałach THE BEST!! 12.09.06, 11:02 Podobała mi się gra Ani Guzik, jest idealna do tej roli. Serial? Niestety, oglądałam pierwowzór i polska wersja jest na razie dokładną chyba kalką amerykańskiej (nawet pewnie dialogi). Realia starali się dopasować do Polski, ale wychodzi im to średnio. Ta weranda przed domem i pokój dziecięcy - kropka w kropkę jak z seriali amerykańskich, jakoś w Polsce taki nie widziałam. Będzie jak z "Nianią", na początku ciągle będzie się przypominał oryginał, ale potem widz jakoś wejdzie w nowe buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamma Re: Hela w opałach THE BEST!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 07:58 I tak cud, że nie nazwali Heli Gracją:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hela w opałach THE BEST!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 18:03 Czy twoje wypowiedzi na każdy temat muszą być żałosne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_jaaa Re: Hela w opałach THE BEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:40 czyżby sfrustrowany kolega od Mojej dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
hela_w_opalach Re: Hela w opałach THE BEST!! 13.09.06, 21:39 Jak dla mnie bomba, obejrzałam też powtórkę, znowu ubawiłam się setnie. Bardzo lubię Anie Guzik, więc będę ją oglądać! Hela górą :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isley Re: Hela w opałach THE BEST!! IP: *.core.lanet.net.pl 15.09.06, 20:47 Chyba pierwszy raz w Polsce widzę tak realizowany format - dokładna kopia. Wszystko, ale to wszystko wyglada tak samo - dialogi to kalka, nawet ujęcia kamery są dokładnie takie same, ustawienia aktorów, sposób gry, w ogóle ich dobór (podobieństwo fizyczne). Oczywiscie nie sprzyja to realizmowi, ale w sumie jest to ciekawe dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś