Dodaj do ulubionych

Co było dziś w Modzie na sukces???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:30
bo nie ogladałam a podejrzewam że sie dzis duzo działo!!prosze niech mi ktos
opowie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.chello.pl 15.09.06, 18:04
      jakto co! Amper powiedziała CAŁĄ prawdę Rikowi! ale się działo! emocje jak
      podczas finałowych odcinków LOST :D
      • Gość: deil Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.icpnet.pl 15.09.06, 18:22
        Jak można było to przegapić. :o
        Lepiej obejrzyj powtórkę (TVP1, poniedziałek 5:00 rano), bo tak ciekawe odcinki
        jak te dzisiejsze zdarzają się raz na 300 (odcinków). :D
        • Gość: bleble Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:39
          o tak!ale się działo:))morze łez i festiwal min. dobrze że nie doszło do
          rękoczynów.i jak zawsze boki zrywać.musisz się zerwć o 5 ;)
    • Gość: pati Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:49
      jak tylko nie moge ogladac to akurat w tym dniu zostają wyjasnione sprawy które
      ciagna sie od pół roku:)jasne że obejrze,juz sobie zapisałam zaprogramowanie
      nagrywania:)dzieki!
      • Gość: Pani modna Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:48
        Czy tylko jak mialalm takie wrażenie, że ten koleś Rick to tępy jest na potęge.
        Te jego ciągle glupie pytania i "niedomyślanie" się o co chodzi podczas mega
        dlugiego monologu Amber

Rozwalilo mnie też puszczenie śpiewającej Kimberley w
        tak "dramatycznym"odcinku:) Niech żyją zapychacze dziur.
        • Gość: bleble Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:59
          w pewnym momencie Rik zapytał-Więc co to za dziecko w łóżeczku? jest tak tępy,
          ze Amber mogła powiedzieć-Wiesz Rik to tylko laleczka, na baterie, made in China!
          zresztą ten dzieciak chyba na serio sztuczny bo zawsze awanturują się przy nim a
          on nigdy się nie obudził!
          • Gość: Andy Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.chello.pl 15.09.06, 21:32
            on zdaje się budzić jedynie jak Rik zaczyna baraszkować z Amperową w pościeli...
            • Gość: bleble Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:17
              Gość portalu: Andy napisał(a):

> on zdaje się budzić jedynie jak Rik zaczyna baraszkować z Amperową w pościeli...>
              o nie, Rik jest dżentelmenem i nie baraszkuje, poza tym często boli go głowa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka