Gość: pati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:30 bo nie ogladałam a podejrzewam że sie dzis duzo działo!!prosze niech mi ktos opowie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.chello.pl 15.09.06, 18:04 jakto co! Amper powiedziała CAŁĄ prawdę Rikowi! ale się działo! emocje jak podczas finałowych odcinków LOST :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.icpnet.pl 15.09.06, 18:22 Jak można było to przegapić. :o Lepiej obejrzyj powtórkę (TVP1, poniedziałek 5:00 rano), bo tak ciekawe odcinki jak te dzisiejsze zdarzają się raz na 300 (odcinków). :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:39 o tak!ale się działo:))morze łez i festiwal min. dobrze że nie doszło do rękoczynów.i jak zawsze boki zrywać.musisz się zerwć o 5 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:49 jak tylko nie moge ogladac to akurat w tym dniu zostają wyjasnione sprawy które ciagna sie od pół roku:)jasne że obejrze,juz sobie zapisałam zaprogramowanie nagrywania:)dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani modna Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:48 Czy tylko jak mialalm takie wrażenie, że ten koleś Rick to tępy jest na potęge. Te jego ciągle glupie pytania i "niedomyślanie" się o co chodzi podczas mega dlugiego monologu Amber Rozwalilo mnie też puszczenie śpiewającej Kimberley w tak "dramatycznym"odcinku:) Niech żyją zapychacze dziur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:59 w pewnym momencie Rik zapytał-Więc co to za dziecko w łóżeczku? jest tak tępy, ze Amber mogła powiedzieć-Wiesz Rik to tylko laleczka, na baterie, made in China! zresztą ten dzieciak chyba na serio sztuczny bo zawsze awanturują się przy nim a on nigdy się nie obudził! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.chello.pl 15.09.06, 21:32 on zdaje się budzić jedynie jak Rik zaczyna baraszkować z Amperową w pościeli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Co było dziś w Modzie na sukces??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:17 Gość portalu: Andy napisał(a): > on zdaje się budzić jedynie jak Rik zaczyna baraszkować z Amperową w pościeli...> o nie, Rik jest dżentelmenem i nie baraszkuje, poza tym często boli go głowa... Odpowiedz Link Zgłoś