Dodaj do ulubionych

Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA !

IP: *.aster.pl 20.09.06, 20:56
Jakie nowe seriale rodem z USA ogladacie ?

Ja musze stwierdzic, ze wiele fajnych seriali umarlo, a te co sie pojawily w
zamian, jakos mnie nie kreca. Nie ma juz Invasion, Surface, skonczyl sie 3
sezon 4400.

Obecnie na bierzaco ogladam tylko Prison Break.
Czekam na LOST, Desperate H., Greys Anatomy.

A Wy co ogladacie, co polecacie i na co czekacie ? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kitak Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! IP: *.spray.net.pl 20.09.06, 21:06
      klan
    • Gość: @ Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:16
      Też czekam na Lost, a teraz fascynuję się 24- 2 sezon. Chociaż polsat wciąż
      wystawia fanów tego serialu na cięzkie próby, mam nadzieje dotrwać do końca.
      • lena81 Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! 21.09.06, 11:11
        Polecam "studio 60 on the sunset strip".Wlasnie jestem po 1 odcinku i musze
        owiedziec ze zapowiada sie niezle.Mam tylko nadzieje ze nie skasuja serii w
        polowie jak to mialo miejsce w przypadku Kitchen Confidential:)
    • kubissimo Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! 21.09.06, 12:01
      startuje jakis nowy serial Jericho
      chetne dam mu szanse :)
      • rozmowy_kontrolowane Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! 22.09.06, 11:49
        BieŻąco*

Prison Break oglądamy.
    • addison Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! 24.09.06, 18:03
      Grey's Anatomy
      • liptonania Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! 24.09.06, 21:29
        DH i greys anatomy, oprocz tego big love i prison break
    • Gość: axen Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! IP: *.aster.pl 24.09.06, 21:37
      Prison Break, Weeds
      czekam na Lost, DH i GA
      • Gość: kris Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! IP: *.trzebinia.msk.pl 24.09.06, 21:47
        Ja oglądam Prison Break - naprawdę ciężko o serial trzymający lepiej w napięciu, poza tym Vanished - również rewelacja.
        Ze starszych oglądam 24 H.
        Poza tym Stargate SG-1 i Stargate Atlantis - no ale cóż, Stargate dobre lata ma już za sobą.
        Niezła jest też Eureka.
        No i czekam na Losta, Battlestar Galactice i oczywiście Veronicę Mars :)
        Całkiem dobrze zapowiada się Jericho.
        No i właśnie zaczął się drugi sezon rewelacyjnego komediowego serialu How I Met Your Mother !!!
    • amused.to.death Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! 24.09.06, 22:07
      z niecierpliwością czekam na jakieś dalsze sezony 24, DH (to już:), Lost, the 4400

a w międzyczasie, po wielu próbach w końcu oglądam:
      Numb3rs (i powoli się wciągam)
      CSI New York
      Law & Order SVU
      • jersey.girl Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! 25.09.06, 07:32
        Ja czekam glownie na Gilmore Girls (juz 7. sezon, czyli nie nowy serial) i LOST.
        Obejrze zapewne tez The O.C. od czasu do czasu. Na wiecej niestety nie ma czasu,
        i wole sie nie uzalezniac (dlatego odpuscilam sobie Grey's Anatomy, House,
        Prison Break etc. - nie widzialam zadnego odcinka).
    • klg777 Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! 25.09.06, 08:55
      Hehe, podejrzewam, że kto tylko ma dostęp do netu i wie co to Torrent to ogląda
      Prison Break. Ja wcale nie jestem wyjątkiem. Do tego uwielbiam Eurekę, My name
      is Earl (właśnie się zaczeła druga seria), Lost (trzecia seria już od 4
      października :D).
      Z nowych premier bardzo spodobał mi się taki prawniczy serial Justice.
      Natomiast w tym nowym serialu Chandlera - Studio 60 on Sunset Street nie jestem
      w stanie zrozumieć sporej części dialogów bez polskich napisów :( Przebrnęłam
      tylko 30%.. ale i tak zapowiada się dość ciekawie.
      Fajny jest też Deadwood, Rome (czekam na 2 serię). Od czasu do czasu zerkam na
      Supernatural. No i jak mam więcej czasu to robię sobie maraton 24 ;-)

• amused.to.death ja nie.... 25.09.06, 14:23
        ja nie oglądam Prison Break - zatrzymałam się na piątym odcinku chyba - skoro się nie wciągnęłam to już się chyba nie wciągnę...
        jakoś filmy o więzieniach chyba nie są dla mnie...
        • Gość: kris Re: ja nie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:33
          Oglądaj dalej Prison Break!! Też jak byłem przy 5 odcinku wydawał mi się jeszcze "taki sobie" - potem już coraz ostrzejsza jazda, nie tylko więzienie ale globalny spisek:)
          • Gość: Zuza Głównie na AXN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:11
            A tam jest tego dużo:
            1. CSI New York
            2. CSI Las Vegas
            3. CSI Miami
            4. Bez pardonu
            5. ALIAS (Agentka o stu twarzach)-leci 2 seria, a podobno ma też być 3.
            6. Tajne Akcje CIA (skończyła się 2 seria - nie wiem czy będzie 3 - ale czekam)
            7. Obrońca (The Guardian)

I już nie ma AXN, ale nie wiem gdzie - był w TVN, ale zastąpił go Kuba Wojewodzki :(

8. DETEKTYW MONK
            • bux Re: Głównie na AXN 25.09.06, 19:32
              tajen akcje CIA zakonczyly sie po 2. sezonie , a Surface po 1.
              Faktycznie dosc interesujacy jest vanished, bo 2. seria Prison Break, stracila
              juz , akcja sie jakos nie klei, a i scenarzysci zapomnieli o kilku bohaterach,
              np. o psycholu co na rowerku uciekal, i o tym tajnym spisku z udzialem pani
              prezydent.
              No i czekamy na kolejna serie Desperate i CSI 7. sezon.
              pzdr
              • Gość: kris Re: Głównie na AXN IP: *.trzebinia.msk.pl 25.09.06, 21:53
                Ktoś wspomniał o serialu ALIAS - jak dla mnie mistrzostwo świata, żałuję że 5 seria była ostatnią... Mam nadzieję, że pojawi się film kinowy albo spin-off o przygodach Sloane'a i Peyton :)
    • Gość: wacek Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! IP: 217.17.38.* 26.09.06, 12:22
      MY NAME IS EARL - cos cudownego
      AMERICAN DAD - powala, tarzam sie ze smiechu
    • Gość: agg Re: Co oglądacie ? Tylko nowe seriale USA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:44
      the oc - z niecierpliwoscia czekam na 4 serie. a tvn kit w oko, ze po wakacjach zakonczyl nadawanie.

desperate housewives - wciaga.

numb3rs - choc czasami mam wrazenie, ze jestem za glupia na ten serial :P

two and a half men - do smiechu

without a trace - produkcja bruckheimer,a to mowi samo za siebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka