Dodaj do ulubionych

ściąganie seriali z sieci

30.09.06, 22:47
Hello, za pomoca jakiego programu sciagacie seriale z sieci? Ja sciagalam z
eDonkey, ale szlak go trafil :(((
Prosze o podpowiedz, czym go zastapic.
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: Gerwazy Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:14
      Polecam Emule
    • amused.to.death Re: ściąganie seriali z sieci 30.09.06, 23:29
      BitComet - wszystkie inne wyrzuciłam.
      • Gość: kris Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.trzebinia.msk.pl 01.10.06, 01:09
        Bitcomet - czyli ściagamy torrenty. Do tego strona z torrentami gdzie jest dużo seriali czyli torrentspy.com oraz mininova.org
        • zuzia_i_werka Re: ściąganie seriali z sieci 01.10.06, 11:51
          Dokładnie;-)
          • Gość: noc_kairu Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 12:24
            również
            • maczek100 Re: ściąganie seriali z sieci 01.10.06, 19:05
              a ja całe 4400 z Oslokopu
    • Gość: ygnaś Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 08:56
      www.utorrent.com/download.php
      bezpłatny program do zainstalowania, ściąga torrenty pobrane z różnych stron,
      jeśli chce się oglądać seriale to dzięki torrentom; szybciej się ściąga niż z
      eMule'a albo edonkey...
      • Gość: voyt Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.bsk.vectranet.pl 02.10.06, 14:06
        A czy jest jakiś dobry program, ale żeby nie trzeba udostępniać własnych
        zbiorów ?
        • Gość: Ghost Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:28
          Mogę się wypowiadać tylko na temat E-mule. Otóż jest w nim możliwość, taka, że
          nie udostępnisz własnych zbiorów (chyba w każdym programie P2P tak się da). Ale
          to napewno wpływa na prędkość z jaką ty będziesz pobierał (konkretnie-na jej
          obniżenie)Więc nie wiem, czy gra warta świeczki. Ja udostępniam, tylko rzeczy z
          folderu Incoming.
          Co do przewagi Torrentów nad Emule, to faktycznie z torrentów szybciej można
          coś ściągnąć (stwierdzone osobiście), ale na Ośle można więcej znależć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka