riella 30.09.06, 22:47 Hello, za pomoca jakiego programu sciagacie seriale z sieci? Ja sciagalam z eDonkey, ale szlak go trafil :((( Prosze o podpowiedz, czym go zastapic. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gerwazy Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:14 Polecam Emule Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: ściąganie seriali z sieci 30.09.06, 23:29 BitComet - wszystkie inne wyrzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.trzebinia.msk.pl 01.10.06, 01:09 Bitcomet - czyli ściagamy torrenty. Do tego strona z torrentami gdzie jest dużo seriali czyli torrentspy.com oraz mininova.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc_kairu Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 12:24 również Odpowiedz Link Zgłoś
maczek100 Re: ściąganie seriali z sieci 01.10.06, 19:05 a ja całe 4400 z Oslokopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygnaś Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 08:56 www.utorrent.com/download.php bezpłatny program do zainstalowania, ściąga torrenty pobrane z różnych stron, jeśli chce się oglądać seriale to dzięki torrentom; szybciej się ściąga niż z eMule'a albo edonkey... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyt Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.bsk.vectranet.pl 02.10.06, 14:06 A czy jest jakiś dobry program, ale żeby nie trzeba udostępniać własnych zbiorów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghost Re: ściąganie seriali z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:28 Mogę się wypowiadać tylko na temat E-mule. Otóż jest w nim możliwość, taka, że nie udostępnisz własnych zbiorów (chyba w każdym programie P2P tak się da). Ale to napewno wpływa na prędkość z jaką ty będziesz pobierał (konkretnie-na jej obniżenie)Więc nie wiem, czy gra warta świeczki. Ja udostępniam, tylko rzeczy z folderu Incoming. Co do przewagi Torrentów nad Emule, to faktycznie z torrentów szybciej można coś ściągnąć (stwierdzone osobiście), ale na Ośle można więcej znależć. Odpowiedz Link Zgłoś