Dodaj do ulubionych

Piotr Korzecki - czy on......?

10.10.06, 22:30
czyżby zszedł? nie to nie może być prawda. Scenarzyści, miejcie litość.
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Piotr Korzecki - czy on......? 10.10.06, 22:31
      ja jestem zmrożona tym odcinkiem,po co ja to ogladam???
    • grazkax Re: Piotr Korzecki - czy on......? 10.10.06, 22:31
      mam to samo wrazenie ze juz go nie ma . tylko kiedy magda sie o tym dowie.
    • Gość: m. Re: Piotr Korzecki - czy on......? IP: *.autocom.pl 10.10.06, 22:36
      odcinek 39, 31.10.2006r.

Magda oznajmia przyjaciołom, że wreszcie przejrzała na oczy i zmienia zdanie co
      do Piotra. Julka oswaja ze sobą dzieci Waligórów. Konrad stawia się Agacie w
      banku. Wojtek pociesza Mariolę, zmartwioną milczeniem Piotra. Dochodzi między
      nimi do pocałunku. Z Australii przylatuje Filip, studencka miłość Magdy.
      Spotkanie przywołuje wspomnienia. Z Fundacją Femina współpracę zaczyna nowy
      terapeuta, Andrzej. Mężczyzna sugeruje Karolinie, że przesadnie poświęca się
      dla rodziny. Piotr wreszcie odzywa się do Marioli. Filip zaprasza Magdę nad
      Zalew Zegrzyński. Piotr telefonuje do Doroty. Waligórowie dowiadują się, jakim
      sposobem Julka zrobiła z ich dzieci anioły. Mariola przychodzi do Magdy z
      płytą, którą nagrał dla niej Piotr.
      • Gość: Ania17 Re: Piotr Korzecki - czy on......? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:37
        Nie !!!!!Czytać się nauczcie w końcu streszczenia.
        • grazkax Re: Piotr Korzecki - czy on......? 10.10.06, 22:40
          chwila czytac umiemy, ale tez co poniektorzy znają sygnaly aparatury szpitalnej.
          a wszystko wskazuje na ten fakt
          • Gość: mnietka_kokietkajr Re: Piotr Korzecki - czy on......? IP: *.icpnet.pl 10.10.06, 22:58
            ['']
            • mnietka.kokietka wara od mojego nicka! klonie jeden! 11.10.06, 00:42

• aga.p.p Re: Piotr Korzecki - czy on......? 10.10.06, 23:11
            Któryś sezon Kryminalnych też się tak kończył - i co? I Zawada dalej w soboty bandytów łapie;)

pzdr,
            Aga
    • lilith76 Re: Piotr Korzecki - czy on......? 11.10.06, 09:31
      Niektórzy ciągle nie łapią się w zasadach pisania scenariuszy takich seriali...
      Gdyby scenarzyści chcieli pociągnąć zawieszenie, to powinni jeszcze przez następny odcinek nie pokazywać żadnych znaków życia od Piotra.
      Panienki by szalały, łamały tipsy i ściągały odcinki z Orange ;)
      • Gość: Bleee Re: Piotr Korzecki - czy on......? IP: *.spray.net.pl 11.10.06, 09:52
        Ja akurat nie emocjonuję się Małaszyńskim więc jest mi obojętne z kim będzie
        Magda ale w ostatnim Tele Tygodniu jest wyraźnie napisane, że wszystko będzie
        dobrze i Magda i Piotr po wielu perturbacjach będą razem! Nie drzyjcie więc
        szat oszalałe wielbicielki Młaszyńskiego - on po prostu gra w dwóch innych
        serialach i scenarzyści "poszli mu na rękę" wymyślając taką opcję scenariusza!
        A jak mam być szczera to gdyby mnie adorował taki przystojny facet jak Jacek
        Poniedziałek to bym się nawet minuty nie zastanawiała! W Teatrze Rozmaitości
        siadam zawsze w I rzędzie i wgapiam się w Niego i naprawdę jest na co
        popatrzeć! Zapewniam!
        • lilith76 Re: Piotr Korzecki - czy on......? 11.10.06, 10:15
          Poniedziałek ok, tylko ta mamusia...
          • Gość: asa Re: Piotr Korzecki - czy on......? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:36
            al;e on jest gejem :) więc co ci to da, że sobie na niego patrzysz ? wyobraź
            sobvie go potem w domu ze swoim ukochanym - fee
            • lilith76 Re: Piotr Korzecki - czy on......? 11.10.06, 12:54
              Ona pisze o postaci serialowej, nie o aktorze, choć jego uroda ma tu wiele do rzeczy ;)
          • Gość: sandra Re: Piotr Korzecki - czy on......? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:02
            no własnie ta mamusia. nie rozumiem dlaczego TVN ciągle lansuje tą pudernicę
            Tyszkiewicz. już mam jej dość w Tzg, a teraz Magda M. Na emeryturę ją!
            • Gość: aga Re: Piotr Korzecki - czy on......? IP: *.4web.pl 11.10.06, 11:11
              co ty gadasz, ona jest świetna
          • intelligo Re: Poniedziałek? 16.10.06, 04:36
            Szanowne forumowiczki... Poniedziałek jest gejem. Zdeklarowanym i ujawnionym. O
            ile można wierzyć jakimkolwiek mediom...
        • nnike Re: Piotr Korzecki - czy on......? 11.10.06, 17:42
          Gość portalu: Bleee napisał(a):

> W Teatrze Rozmaitości
          > siadam zawsze w I rzędzie i wgapiam się w Niego i naprawdę jest na co
          > popatrzeć! Zapewniam!

Na "CO"? Gdzie Ty się wgapiasz? :D:D
    • gixera Re: Piotr Korzecki - czy on......? 11.10.06, 12:00
      Nie zartuj, o NIE!!! TYLKO NIE TO!!!!:-PPP
      • Gość: Bleee Re: Piotr Korzecki - czy on......? IP: *.spray.net.pl 11.10.06, 18:57
        Jak pisałam o Jacku Poniedziałku to miałam tylko i wyłącznie na myśli Jego jako
        AKTORA! A jeśli chodzi o to wgapianie to odpowiem na jeden złośliwy post: W
        sztuce "Oczyszczeni" można się wgapiać w różne rzeczy - nawet w "TE" /jeśli
        autor postu zrozumie o czym mówię/! A pani Tyszkiewicz jest świetna, właśnie ma
        grać taką toksyczną mamusię! Idźcie na sztukę "Krum" z Jackiem Poniedziałkiem w
        roli głównej i zobaczcie genialną Stanisławę Celińską jaką toksyczną i zaborczą
        mamuśkę! To jest kreacja!
    • dagle Re: Piotr Korzecki - czy on......? 11.10.06, 15:03
      a ja się wcziraj na koniec poryczałam jak bóbr:(((

taka piekna była ich miłosć, jak on ją zdobywał, ach.......
      tak, jak mój mąż mnie kiedyś:)))

jednak to prawda, że miłość jest najważniejsza, że bez niej nie ma nic
      • uunnii Re: Piotr Korzecki - czy on......? 12.10.06, 02:28
        Ło matko, zaraz ja sie porycze...
    • kara_b Re: Piotr Korzecki - czy on......? 16.10.06, 14:11
      a maszynę wytłumaczą że się popsuła? ehhh, jak nie ma umierać to niepotrzebnie
      robią zamieszanie.
      ja to bym chciała żeby ta ciepła klucha madzia dowiedziała ,że mariola wszystko
      wiedziała od poczatku o chorobie i miała z nim kontakt i żeby madzia wreszcie
      była wściekła i waleczna a nie taka płaczliwa
      • lilith76 Re: Piotr Korzecki - czy on......? 16.10.06, 14:29
        Bo to było piiiiiipipiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z aparatury sąsiada z pokoju ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka