Dodaj do ulubionych

3x06 Sneak Peeks

04.11.06, 10:42
Jack/Ben/Juliet: www.youtube.com/watch?v=QMPCPtp3_sU
Jack/Kate: www.youtube.com/watch?v=qVoHd6KUsH4
Obserwuj wątek
    • mmorawski Re: 3x06 Sneak Peeks 04.11.06, 10:50
      "Well Ben, at least you won't have to be disappointed for very long!!"
      ROTFL!!!! Najlepszy cytat w historii LOSTa. :)) Szkoda, że nie pokazali miny
      Bena. :PP
    • ika.k1 Re: 3x06 Sneak Peeks 04.11.06, 13:49
      Oba zwiastuny są świetne!
      Jack nie chce się zgodzić operować Bena bo im nie ufa i nie wierzy, że go
      wypuszczą. Kate prosi Jacka, żeby operował Bena bo jak tego nie zrobi to zabiją
      Sawyera. Trochę to pokręcone, bo gdyby powiedzieli, że zabiją Kate to doktorek
      nie wahałby się ani minuty.
      • mmorawski Re: 3x06 Sneak Peeks 04.11.06, 15:00
        Ta scena Jacka i Kate jest moim zdaniem jedną z najlepiej napisanych i
        zagranych scen od początku Losta. :)) I nie mówię tak tylko dlatego, że jestem
        Jaterem. ;) Emocje wylewają się z ekranu. Na początku oboje są niesamowicie
        szczęśliwi, że wreszcie się widzą (cholerna szyba!! :>), a później gdy Kate
        zaczyna namawiać Jacka na operację (pewnie nawet nie wie kogo miałby operować)
        Jack się strasznie wkurza. Pewnie wiele osób to błędnie zrozumie i będzie
        marudzić, że Jack jest dla niej chamski, a tymczasem jego gniew wynika z tego,
        że Othersi wykorzystują Kate do swoich celów, więdząc, że ona jest jego słabym
        punktem. :] Oczywiście Kate zrozumie to opatrznie, pomyśli, że Jack się nie
        zgodzi na operację, poleci do Sawyera i będzie sex z litości (ten ostatni raz,
        zanim go zabiją niech chłop ma coś z życia). :] Ale oczywiście Jack się złamie
        i wykona operację. Emocjonalna masakra.
        • olusimama Re: 3x06 Sneak Peeks 04.11.06, 19:44
          a gdzie tam, on się wścieka, bo zajarzył, że ona go prosi, żeby Sawyera ratować
          = czuje coś do naszego słodkiego oszusta. I po prostu jest zazdrosny, he he he
          • olusimama Re: 3x06 Sneak Peeks 04.11.06, 19:45
            i mam głęboką nadziejeę, że tak właśnie jest, co czyni mnie.. kim, Katyerem? ;-)
            • romcia.p Re: 3x06 Sneak Peeks 04.11.06, 21:21
              Skatem :)

obejrzałam kilka razy scenę z Jackiem i Kate i widzę to tak - uczucie widac ze strony Jacka,Kate jest chłodna dopóki nie zaczyna błagac Jacka by sprzeniewierzył sie sobie i zrobił co każą Othersi,wtedy płacze jak zdesperowana kobieta,która zrobi wiele by uratowac faceta,na którym jej zależy
              • mmorawski Re: 3x06 Sneak Peeks 04.11.06, 23:24
                To, że chce go uratować nie znaczy, że go kocha. ;) Każdy na jej miejscu
                zrobiłby to samo. Nawet ja, mimo, iż Sawyera nie trawię. :P
                • siuil_a_run Re: 3x06 Sneak Peeks 05.11.06, 09:05
                  smiem twierdzic, ze Sawyer by tego samego nie zrobil :DDD

a scena z Jackiem i Kate sprawila, ze wreszcie przekonalam sie do Jacka. do tej
                  pory wydawal mi sie czyms z pogranicza humanoida, ale ewidentnie emocjonalna
                  reakcja na widok Kate podbila moje serce :)

choc ja w tym trojkacie jestem za Sawyerem :P
                  • ika.k1 Re: 3x06 Sneak Peeks 05.11.06, 17:21
                    A może Kate kocha i Sawyera i Jacka ? Do obu czuje to samo, dlatego tak się miota.
                    • siuil_a_run Re: 3x06 Sneak Peeks 05.11.06, 19:40
                      w ktoryms momencie bedzie musiala wybrac. no, chyba ze wybiora za nia, czyli
                      jeden z nich zginie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka