Dodaj do ulubionych

Będzie 3ci sezon (?)

04.11.06, 19:00
www.prison-break.cz/novinky.php
Nie znam za bardzo czeskiego ale wydaje mi się, że jest napisane, że Paul
Scheuring planuje trzeci sezon :DDD. Proszę o potwierdzenie ;P. Może na
innych stronach też są jakieś wzmianki :).
Obserwuj wątek
    • rodzynia Re: Będzie 3ci sezon (?) 04.11.06, 20:43
      Tutaj:
      www.prisonbreak.int.pl/modules/news/article.php?storyid=102
      też pisze, że planują, więc pewnie będzie ;) Tylko niepokojące jest to, że mogą
      uśmiercić paru bohaterów :/
      • mmorawski Re: Będzie 3ci sezon (?) 04.11.06, 22:55
        Czytałem gdzieś, że Scheuring już pisze 3 sezon. :) Niestety nie potrafię w tej
        chwili przytoczyć źródła. Była tam jego wypowiedź, w której powiedział, że z
        obecnej obsady pozostaną 2, może 3 osoby. :o Jakoś sobie tego nie wyobrażam. :/
        • rodzynia Re: Będzie 3ci sezon (?) 04.11.06, 23:14
          Zostaną 2,3 osoby z obecnej obsady? :/ To już nie będzie ten sam serial...
    • quentiin Re: Będzie 3ci sezon (?) 05.11.06, 01:32
      Týden zpátky jsme vás informovali o tom, že druhá sezóna může být pro režiséra
      Puala Scheuringa konečná, ale jak se zdá, asi nebude! Informátor ze štábu Prison
      break potvrdil: Paul už definitivně píše třetí sezónu, ale ne všechny postavu
      budou mít ve třetí sezóně zastoupení. Zdá se, že nás do konce druhé sezóny čeká
      ještě mnoho překvapení a bohužel i ztrát oblíbených postav.

W zeszłym tygodniu informowaliśmy was o tym, że według reżysera Paula
      Scheuringa, drugi sezon może być sezonem ostatnim. Wygląda jednak na to że tak
      nie będzie! Według informacji udzielonej przez członka ekipy PB, Paul już zaczął
      pisać scenariusz trzeciego sezonu, ale nie wszystkie postaci dane nam będzie
      zobaczyć w tym sezonie. Wygląda na to, że do końca drugiego sezonu czeka nas
      jeszcze wiele niespodzianek i nie daj Boże śmierci ulubionych bohaterów.

;)
      • aniuta75 Re: Będzie 3ci sezon (?) 05.11.06, 08:37
        Ciekawe na kogo trafi? Kogo uśmierci Scheuring? Oczywiście damska część widowni
        będzie zrozpaczona śmiercią Michała (zresztą chyba bez sensu by to było, bo
        geniusz jest gwoździem całego programu ;P) a mężczyźni będą mieć żałobę po
        Sarze (mało, że piękna to w końcu po tylu wpadkach życiowych znalazła
        odpowiedniego faceta). Do tego dodajmy też LJ, no bo jak go zabić, jak on taki
        młody i życie przed nim? I w trójkę będą z ukrycia w Panamie przywracać dobre
        imię Linca ;PPP.
        • quentiin Re: Będzie 3ci sezon (?) 05.11.06, 10:33
          Niekoniecznie brak jakiejś postaci w trzeciej serii musi się wiązać ze śmiercią
          bohaterów. Może się tak ukryją, że ich nawet ekipa filmowa nie znajdzie :)
          Michael/Linc/LJ upozorują tym razem bez żadnych wątpliwości swoją śmierć i nikt
          ich nie będzie szukał i będą sobie mieszkać w Panamie z przyczepionymi wąsami i
          mieć święty spokój. Sara będzie chciała jechać z nimi, ale uzna, że za wszystko
          co złe popełniła w swoim życiu musi odpokutować i zapisze się do zakonu w środku
          lasu w Pensylwanii. T-Bag opłaci scenarzystę z kasy Westmorelanda, żeby nie
          uwzględniał go w trzeciej serii. Haywire odpłynie do Holandii tam spotka
          jakiegoś bogatego dziadka, który w zamian za uśmiercenie go przepisze na
          Haywire'a tropikalną wyspę, gdzie ten się ukryje i wróci dopiero w "Prison Break
          4: Lost". C-Note z rodziną osiedli się w małym miasteczku Jericho... :) Itd.
          Możliwości jest multum.

A trzecia seria będzie o Bellicku i Gearym. Założą się kto w końcu pierwszy
          straci dziewictwo :)
          • mmorawski Re: Będzie 3ci sezon (?) 05.11.06, 10:35
            Hahahahahah!! :))
    • dusiaa141 Re: Będzie 3ci sezon (?) 05.11.06, 11:54
      ale bezsens ;/ ja bym jush wolala by sie teraz sonczylo jak beda ciagnac to na
      chama dalej to zostanie dupne wspomnienie ze jush takie naciagane jakby teraz po
      2 serii zakonczyli jakos cikawie to wszyscy beda milo wspominac ze dobry serial
      byl a tak to co wrzuca nowych aktorow i od nowa akcja w wiezieniu ? nie nie
      widzi mi sie to a gdyby mial byc 3 sezon wciaz o uciekaniu to tesh bez sensu jak
      dla mnie teraz powinien byc KONIEC
      • kocura78 Re: Będzie 3ci sezon (?) 06.11.06, 14:15
        Dobry! Ja tu pierwyj raz.
        Mam wielką nadzieję, że na 2 sezonie skończą i nie zrobią marnych popłuczyn w
        stylu Losta, od którego robi mi się już niedobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka