Dodaj do ulubionych

a wiecie, że żona kom. Zawady zginie?

IP: *.lodz.mm.pl 29.11.06, 20:32
zaraz po ślubie?
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 20:35
      w końcu jakiś zwrot akcji! a już robiło się tak mdło... nie wiedziałem, czy
      kryminalni to, czy raczej 'Adam Z.' na wzór 'Magdy M.'
    • Gość: k@ Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:37
      a skąd wiesz???????????
      • Gość: sss Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? IP: *.lodz.mm.pl 29.11.06, 21:40
        a gdzieś wyczytałam - zostanie zastrzelona wychodząc z kościoła, przez brata Pawełka
        • Gość: aaaa Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.11.06, 23:10
          Idiota....
          Wali mnie ten serial totalnie ale nie cierpie spolierowców... Czemu imbecylu psujesz innym zabawę ?
          • Gość: sss Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? IP: *.lodz.mm.pl 29.11.06, 23:44
            to jest informacja ogólnodostępna, a nie wykradziona z pilnie strzeżonych
            TVN-owskich akt, więc nic nie popsułam i co się tak wściekasz? to tylko serial
        • Gość: Monia Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? IP: *.chello.pl 29.11.06, 23:12
          nieprawda, to Waligóra ją zastrzeli z zazdrości.
          • Gość: aaaaa Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.11.06, 01:30
            Bo nie lubie psucia zabawy innym ... Dlaczego zaspoilerowałeś już w tytule posta ?

Wiem ze to tylko serial w dodatku go nie ogladam, denerwuje mnie tylko to że ktoś robi coś takiego...

NIe ważne czy to jest ogólnie dostępne ... nie każdy wchodzi na strony tvn...
    • lilith76 Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? 30.11.06, 10:04
      Podejrzewałam to.
      Przesłodzony ten wątek był, a wiadomo że jak cukrzą, to zaraz kogoś uśmiercą. Przewidywalne.
    • kosheen4 szlag! 01.12.06, 22:30
      ja pierniczę, komu przeszkadzał ten słodki wątek :( dlaczego od razu ginie, nie
      mogłaby poleżeć w śpiączce, zostać kaleką, cokolwiek... ale umrzeć?
      eee
      • annie_laurie_starr Re: szlag! 06.12.06, 21:25
        Ok, zanim zginie to niech mi ktos wytlumaczy jak to sie stalo, ze jest z Zawada?
        Przeciez on byl w zwiazku z jakas dziennikarka grana przez Liszowska.
        Przyzneje, ze kilka odcinkow sobie odpuscilam i bylam przyjemnie zaskoczona
        zmiana narzeczonej.
        • Gość: sss Re: szlag! IP: *.lodz.mm.pl 07.12.06, 10:06
          była jakaś sprawa, którą on prowadził, a która dla Izy była znakomitym
          materiałem dziennikarskim, najpierw się o to pokłócili, a później doszli do
          wniosku, że ich dalszy związek nie ma sensu, bo każde z nich ma w życiu inne
          priorytety

ale skąd nagle wziął się związek z Martą to nie mam pojęcia, bo widocznie też
          nie oglądałam
          • lilith76 Re: szlag! 07.12.06, 10:55
            W jednym z odcinków jej syn był świadkiem egzekucji. Mordercy go ścigali, on uciekał z matką, ona zadzwoniła po pomoc do Zawady i się zbliżyli się do siebie.
            • mzrr21 Re: szlag! 07.12.06, 10:56
              lilith76 napisała:

> W jednym z odcinków jej syn był świadkiem egzekucji. Mordercy go ścigali, on
              uc
              > iekał z matką, ona zadzwoniła po pomoc do Zawady i się zbliżyli się do siebie.
              >
              Ale znali sie wcześnie też przez syna. Ale nie wiem skąd
              • stara_dominikowa Re: szlag! 07.12.06, 12:09
                z takiego odcinka co to dwóch japiszonów zatłukli w knajpie w pcimiu gdzie
                przyszła Zawadowa pracowała jako barmanka. zeznawała, była zastraszana, dziecku
                głowę rozbili, Zawada czuł się odpowiedzialny bo obiecał że nic jej się nie
                stanie bla bla bla. potem Herman chyba w madzi m grała to i jej nie było długo.
                • babcia_wierzba Re: szlag! 09.12.06, 00:34
                  Ha!Wiedziałam że coś jest na rzeczy.Te długie ujecia kamery,Zawada w siódmym
                  niebie,piękna,wielka miłość...To musiało sie tak skończyć!
                  Tylko szkoda troche naszego dzielnego komisarza,o ile pamiętam poprzednia
                  filmowa żona też nie za ciekawie skończyła.
                  Chłop sie już nigdy nie pozbędzie traumy.
                  • annie_laurie_starr Re: szlag! 09.12.06, 16:45
                    A czemu on wtedy od razu do niej nie startwoal w tym watku z yapiszonami. Chyba
                    byl zly, ze mu wszytskiego od razu nie powiedziala, tak? Czy dobrze
                    zrozumialam, bo ja tylko jednym okiem ogladam.
                    • lilith76 Re: szlag! 11.12.06, 14:05
                      Startował, ale ona była niczym MagdaM, skomplikowana, to się wycofał.
                • Gość: asik Re: szlag! IP: 83.238.11.* 13.12.06, 14:58
                  o przepraszam, wcale nie w "pcimiu" ;)
                  tylko w Czerwińsku nad Wisłą :)

uwielbiam to miasteczko

Asia
    • ewengarda Wlasnie zginela 09.12.06, 21:40
      Swoja droga, Herman pieknie wygladala.
      Kotka Basi tez mi szkoda, nie dziwie sie jej, ze strzelala do jego zabojcy.
      • gweeny Re: Wlasnie zginela 09.12.06, 21:46
        Bo Pani Kasia Herman to piękna kobieta...

Wiem że to tylko serial ale szkoda ze się tak skończyło, a mogło być tak
        sielankowo..
        • Gość: Pati Re: Wlasnie zginela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:54
          eh...z tego co wiem to byl ostatni odcinek ;-/

wiecie moze czy bedzie kolejna seria czy to juz definitywny koniec?
          • Gość: kasia Re: Wlasnie zginela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:08
            a może przeżyła jednak?
          • Gość: sss Re: Wlasnie zginela IP: *.lodz.mm.pl 09.12.06, 22:17
            nowa seria od marca w tvn
            • Gość: Pati Re: Wlasnie zginela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:22
              naprawde??? kurcze,to dobrze bo strasznie przyzwyczailam sie i przywiazalam do
              tego serialu ;)

nawiasem mowiac to troche bez sensu jesli ją usmiercili...2 razy ta sama
              historia? moze faktycznie przezyje ale cudem...? jak obstawiacie?
              • Gość: :) Re: Wlasnie zginela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:04
                W Leśnej Górze Zosia i Jakub Stankiewiczowie ją uratują:DDDDDD
    • paulinaa Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? 10.12.06, 12:15
      nie jestem pewna czy zginęła, nie zdziwiłabym sie gdyby w następnym odcinku (to
      chyba dopiero wiosną) okazało sie, ze jednak zyje
      • kosheen4 Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? 10.12.06, 12:43
        paulinaa napisała:

> nie jestem pewna czy zginęła, nie zdziwiłabym sie gdyby w następnym odcinku
        (to
        >
        > chyba dopiero wiosną) okazało sie, ze jednak zyje

to rze to ostatni odcinek w serii rzuca nowe światło na sprawę :)
        pani zawadowa dostała w plecy - może będzie sparaliżowana?
        jeśli ktoś się dowie, to czekam na spoiler ;-) tym razem może jednak z
        oznaczeniem że to spoiler :>
        • kosheen4 Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? 10.12.06, 12:44
          kosheen4 napisała:

> to rze

zastanawia mnie mechanizm popełniania tego typu błędów - zdaje się że wynika to
          z używania klawiatury. pisząc ręcznie nie walnęłabym takiegoż :)
          • Gość: sss Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? IP: *.lodz.mm.pl 10.12.06, 23:05
            ufff, bo już się przeraziłam, że ten błąd to na poważnie
            • kropisia Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? 12.12.06, 16:01
              Wiesz z tym, rze to jest tak, ze niektorzy maja zagraniczne komputery i dopiero
              po napisaniu calego tekstu robia korekte na polskie literki. Jak na piszesz ze
              to Word nie wylapie, a jak napiszesz rze to wylapie.

Wrcajac jednak do Herman - mam nadzieje, ze przezyje, bo strasznie ja lubie i
              to taki fajny zwiazek byl.
              • kosheen4 Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? 13.12.06, 10:57
                kropisia napisała:

> Wrcajac jednak do Herman - mam nadzieje, ze przezyje, bo strasznie ja lubie i
                > to taki fajny zwiazek byl.

petycja już jest ;-)
                niegolonelydki.blox.pl/2006/12/Zycie-dla-Marty.html
                a co do błędów - nie wiem czemu ale pisząc na klawiaturze od czasu do czasu
                wychodzą mi takie kwiatki, najczęściej właśnie z "rz"
                godna polecenia jest najnowsza wersja firefoksa z korektą błędów -_-'
                • Gość: sss Re: a wiecie, że żona kom. Zawady zginie? IP: *.lodz.mm.pl 23.12.06, 10:43
                  no to już wszystko jasne:
                  film.onet.pl/seriale/0,1455070,wiadomosc.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka