Dodaj do ulubionych

'Przypadki' 25.12.2006

28.12.06, 10:41
Czy ktos moglby mi łaskawie przyblizyć co sie dzialo w tym odcinku, chyba
był?? ja z uwagi na swieta bylam odseparowana od telewizora i wlasnie w tym
momencie uzmysłowilam sobie ze tym sposobem przegapilam jedną jedyną rzecz
jaka mialam ochote obejrzec w trakcie swiąt :-(((
Obserwuj wątek
    • Gość: joasik Re: 'Przypadki' 25.12.2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:13
      A to byl ostatni odcinek drugiej serii. No przynajmniej skonczyl sie tak ze
      odnioslam takie wrazenie. No i w programie na nastepny poniedzialek go nie ma:-
      ( Ale miejmy nadzieje ze to tylko dlatego ze to 1 styczen. Na stronie BBC jest
      szcatkowy opis odcinku finalowego (Rob oczekuje dziecka z Polly!!!) ktory mial
      byc emitowany 13 grudnia. Albo ja cos przegapilam albo nie wiem o co chodzi.

A tu opis wczorajszego odcinka ze strony BBC
      Episode Ten
      Whitman takes over from Hurley as the acting Clinical Director, and has a very
      difficult first day in charge.

First there’s a distressing case to deal with (which he arrives late for), then
      he makes the mistake of taking a cup of coffee without paying for it. At the
      time it seems trivial, but he more than pays for it later.

Polly is feeling guilty that she got the Clinical Fellowship job on the back of
      her research into the FSD drug.

Rob’s had enough and tells Donna he wants to leave the hospital, until he is
      summoned to a secret meeting with Tennant and Hurley, where he is made a very
      tempting offer.
      • Gość: mikk Re: 'Przypadki' 25.12.2006 IP: *.aster.pl 28.12.06, 18:27
        opis ze strony BBC jest niekompletny i ma zachecic do ogladania...
        Whitman wprowadza nowe porzadki, chce zlikwidowac oddzial patologii ciazy, spoznia sie do pacjentki, ale dziecku udaje sie przezyc, Maya odchodzi z zespolu Hurley'a, Polly chce opisania efektow uboczych od znajomej Roba, ktora nie brala udzialu w testach, chociaz Whitman grozi odebranie jej stypendium, Hurley dziekuje Robowi za wielokrotne ratowanie pacjetek i jego skory, nastepnie skladaja mu propozycje etatu w zamian z pomoc w usunieciu Whitmana, ktory chce jego pomocy w wykonczeniu Hurley'a, walcza o jego dusze ;) w trakcie zebrania obie strony wytykaja sobie bledy i zaniedbania, chca aby Rob zajal stanowisko... Rob wstaje, karze im sie pip...c, bo ma robote do zrobienia i wychodzi z zebrania... administracja wygrywa, Whitman zostaje wyrzucony za... kradziez kawy ze stolowki, wychodzac, w eskorcie ochrony, daje Polly wyniki badan uzupelnione o efekt uboczny podpisane swoim nazwiskiem (zeby dziewczyna byla czysta)... Tony Whitman odchodzi korytarze w sina dal...
        • Gość: up Re: 'Przypadki' 25.12.2006 IP: *.aster.pl 29.12.06, 00:44
          up
    • mantha Re: 'Przypadki' 25.12.2006 28.12.06, 12:03
      Dziekuje !!!
      ale jak to ostatni????? stanowczo protestuje !! - to jedyny serial poza Prison
      Break, ktory w ogole mnie interesuje :-((((((((((((
      • Gość: joasik Re: 'Przypadki' 25.12.2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 08:08
        No niestety to byl na pewno ostatni odcinek i na razie nie planuja wyemitowac
        dodatkowego finalowego odcinka na BBC Prime, ktory byl na BBC3 w grudniu:-(

oto co mi napisali z BBC:
        We have just finished showing both series one and two and there are no current
        plans to repeat them. Sadly a third series has not been commissioned. A one-off
        finale did air on BBC3 in the UK this December but sadly there are no plans at
        present to show this on BBC Prime.
        • mantha Re: 'Przypadki' 25.12.2006 05.01.07, 11:18
          Dzieki.
          ja sie tak nie bawie :-(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka