s.dominika 06.01.07, 14:00 Ile jest sezonów tego serialu? Wczorajszy odcinek 1- 2 sezonu trochę mnie rozczarował. Poziom absurdu podniesiono już chyba zbyt wysoko. Potem to wróci do normy, czy będzie coraz bardziej niespójnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deana Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 06.01.07, 15:01 Sezonów jest pięć.Jeśli pierwszy odcinek drugiej serii ci się nie podobał(a to jeden z lepszych!),to na twoim miejscu chyba bym przestała oglądać:)Bo będzie coraz bardziej niewiarygodnie,a piąty sezon to już w ogóle jazda.Ale może warto dać jeszcze szansę,drugi sezon jest naprawdę świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andy Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. IP: *.chello.pl 06.01.07, 16:24 ja obejrzałem sezon 1 i chyba z 3 odcinki sezonu drugiego i dałem sobie spokój. jakoś przestał mnie interesować ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmm Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:32 jeśli masz na myśli wczorajszy odcinek o 20.00 na AXN to był to 1 odcinek 3 serii. pierwszy sezon mi się podobał, drugi był bardzo dobry, chętnie sobie pooglądam trzeci. chociaż chyba niestety idzie w stronę udziwniania i niepotrzebnego filozofowania :( Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 06.01.07, 18:19 Oczywiście chodziło o 3 sezon - 1 odcinek Odpowiedz Link Zgłoś