Dodaj do ulubionych

The confession - coś dla fanek Wenta

25.01.07, 20:57
www.atomfilms.com/film/confession.jsp
Znacie to? Piękny krótkometrażowy film z Wentem. Piękny nie tylko ze względu
na Wenta, ale też na wspaniałą muzykę, bardzo dobrze zagrana role damską, no
i przedstawia zupełnie inne oblicze miłości.
Obserwuj wątek
    • mmamamax Re: The confession - coś dla fanek Wenta 27.01.07, 00:34
      jak to krótkometrażowy? coś więcej proszę o tym, bo świeża jestem, choć do
      14/02 obejrzałam, jutro 15 będę miała...wiem że zapóźniona jestem:)
      • krzysia2 Re: The confession - coś dla fanek Wenta 27.01.07, 19:13
        Powyżej (w mojej wczesniejszej wypowiedzi)masz linka do krótkometrażowego filmu
        (trwa ok 14 min) z Wentem.
    • luczijka Nowe zdjęcia Wencia :)))) 28.01.07, 19:33
      Zamieszczam linki do zdjęć Wenta z magazynu "L'officiel Hommes" i kampanii
      reklamowej dla Gap'a:
      www.wentworthmilleronline.com/gallery/thumbnails.php?album=517
      www.wentworthmilleronline.com/gallery/thumbnails.php?album=518
      Wencio chyba podciął trochę włosy, może nie jest to jeszcze wymarzona długość,
      ale lepsze to niż nic :))))
      • rodzynia Re: Nowe zdjęcia Wencia :)))) 28.01.07, 19:40
        Jak zwykle świetne zdjęcia ;D
        • malutka0182 Re: Nowe zdjęcia Wencia :)))) 28.01.07, 21:47
          Jak on świetnie wygląda... Marzenie moje... :))))
      • luczijka Więcej zdjęć Wencia :)))) 31.01.07, 16:45
        Więcej zdjęć z sesji dla magazynu "L'officiel Hommes". Oglądać ostrożnie, bo
        można dostać zawału z wrażenia ;DDDDD
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374929062/ Widać trochę włosów na
        klacie WOW!!!
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374929052/ Przy tym się rozpływam :))
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374929049/ Jak wyżej :)))
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374926193/ Przy tym uważać
        szczególnie!! ;))
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374926190/ Znowu ta klata :)))
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374926181/ "Jabłko Adama" mmmmmm!!
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374923332/ To też jest zabójcze!! :))
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374923329/ Boże, uwielbiam takie
        skórzane paski do spodni u facetów ;)))
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374919646/ Ach to spojrzenie!!
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374916452/ OMG!!!!!
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374916449/ Mmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374915230/ Słodkie :DDD
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374915235/ Jeszcze raz to spojrzenie!!
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374916443/ Coś dla fetyszystów pasków
        do spodni :)))
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374929059/ Dla fetyszystów stóp :)))
        www.flickr.com/photos/68837860@N00/374929057/ Na koniec coś specjalnego
        dla Malutkiej, która uwielbia dłonie Wencia :)))))))))
        • luczijka Wywiad dla "L'officiel Hommes" :)) 31.01.07, 17:02
          Happy is the person who hasn’t watched a Prison Break episode yet, because that
          TV show is frankly dangerous. When you’ve had a taste of it, it’s simple; you
          can’t live without it anymore. In fact, in France, by the end of December,
          nearly 7 million viewers were trapped in the flawless and thrilling scenarios of
          the show, boosted by outstanding and brilliant actors.
          Among them, the young and now famous Wentworth Miller, who is already a big
          thing. Charismatic and sublime, He accepted the offer to pose for L’Officiel
          Hommes and to answer a few questions between two photo shoots. If his photos are
          rare, the man is even more. Friendly, composed and deeply kind, Wentworth Miller
          is disarmingly simple and intelligent. He doesn’t run after success at any
          price, gives his best in front of the camera and becomes much more secretive at
          the sound of the ending clap, to preserve his privacy. All in sobriety,
          strength, delicacy and seduction, he is very natural and gives the impression of
          being an honestly cool guy. Cinema hasn’t had a new actor with this much
          presence on screen for a very long time. Maybe even since Steve McQueen, He is,
          for us, his worthy successor.
          Meeting & Interview Milan Vukmirovic.

The show Prison Break has enjoyed worldwide success. You are one of the stars
          and you still maintain your privacy. In a time where gossip magazines run
          stories on the private lives of celebrities, you succeed in staying out of them.
          How do you manage your success and your image, while keeping cool (staying Zen)?

Went: Between the production’s need for doing promotion for its product via the
          actors, and my personal need to preserve a part of my privacy, it is in fact
          difficult. Unfortunately, it seems that one has to give pieces of their life in
          order to increase the audience’s interest for a new show, new movie, or a new
          album. It’s a marketing strategy that I don’t approve of. It is a dangerous
          game, because I think the more the audience knows you and witnesses every move
          you make, the less credible you are to them. Furthermore, as your notoriety or
          so-called celebrity increases in the ‘people's press’, you get locked into an
          image or a role that is not yours. It’s the other side of the coin, and I try to
          protect myself from it.

You look very reserved, quiet and discreet. How do you keep it that way as the
          success grows?

Went: Being an actor is my life. I have a pact with the audience and I never
          forget to act the best I can, in order to not disappoint my fans. But beyond
          that professional duty, I don’t feel I have to reveal everything about my
          private life.

You must feel, anyway, the pressure from your fans already imagining you in
          great cinema roles. You could be the next Brad Pitt or Tom Cruise, 2 great
          actors who had to become, in a way, some kind of marketing products. Do you
          contemplate the future differently?

Went: Everybody dreams of Hollywood, but I don’t envy them the fact of
          constantly having the spotlight pointed at them. With this show, I already get
          invited, once a week, into people’s living rooms. It’s their private place, and
          thus they think I am part of it. In the street, people stop me and talk to me as
          if I was a long lost friend, when I don’t even know who they are.

Maybe you are not so different from what radiates from you on screen? Of course,
          you haven’t been to prison, but there is such similarity with you and your
          character that the audience ends up feeling close to you.

Went: I invest a lot in my character, and always try to give the best of myself.
          In addition, success has not changed my personality. Recently, I went back to my
          former acting school. While talking to the students, I realised that they only
          teach there about 5% of the acting job. You don’t have a class on diplomacy,
          politics, promotion, or a class on the way you have to be funny on talk-shows,
          which are all necessary in this job… You have to stay true to yourself, but also
          protect yourself.

How do you stay grounded?

Went: I try to be, and to control everything, but it’s not an easy task. The
          perfect example is The Human Stain: the film I played in with Nicole Kidman and
          Anthony Hopkins, 3 years ago. It was a very important role to me. I had a lot of
          hope for the continuation of my career, and, in the end, I didn’t work during
          the 2 years following the film release… That experience taught me that I
          definitely couldn’t control everything.

How did you survive during that jobless period?

Went: It was very difficult, a walk across the desert, as much financially as
          psychologically, to the point that I was waking up in the middle of the night
          and wondering what I should’ve done to make it different.

You walked away from it better?

Went: I have actually learned from it. Patience, endurance, humility and
          gratitude help me a lot today. Even more so that Prison Break is very hard to
          shoot. It’s captivating, but exhausting. The filming lasts months, five days a
          week. One episode of 45 minutes must be wrapped in 8 days, when it would be 2
          months for a feature film.

Today, do you feel the pressure of the next role?

Went: I won’t be playing drug addicts or killers just to get past Michael
          Scofield’s image. I want to stay true to what the audience comprehends of me, to
          what they would like to see from me in a movie. Besides, I do not feel the urge
          to see my name written in big letters on a billboard. I look for good scripts
          and I’m not against playing a small part with great actors, like Denzel
          Washington, that I respect. In fact, doors open more easily since I’m in Prison
          Break and I get more offers. But, to this day, I have spent 10 months of the
          year on the set, and the 2 months left were necessary for me to rest.

Actors from big successful TV shows aren’t usually expected on feature films.
          Don’t you think you need to make compromises and increase your celebrity more to
          launch your career there?

Went: There are great actors like Billy Crudup or Edward Norton, that we only
          hear about when they release a new movie. Outside of the promotion time, they
          are discreet. It’s very important to keep a part of mystery and I’m not worried
          about the media, they always find other targets.

Nevertheless, we saw you in 2 music videos of Mariah Carey… Quite a surprising
          choice?

Went: It’s true, I like her work a lot and I have huge respect for her career.
          But that was before Prison Break. I shot the videos with Bret Ratner, who also
          directed the pilot of the show. Back then, we didn’t even know if the show was
          picked up. And I couldn’t afford to turn down 2 videos of this scale, which were
          going to be broadcast all over the world. It was only 2 days of shooting, and
          they were more beneficial for my career than my former movie that took 6 months…
          It’s funny how many people have seen the videos!

In this world of cinema, glamour and glitz, are you interested in fashion?

Went: Except for the fashion photo calls that I appreciate, it’s true I’m asked
          frequently for my opinion on the subject. What type of places I go to, my
          favorite cologne… I must confess that I don’t really know how to answer because
          it’s not something I’m really interested in.

And French cinema?

Went: I like films with Isabelle Huppert and those directed by François Ozon.
          It’s important to me to stay in touch with the work of European directors.

You have multiple origins: your dad is from African and English lineage, your
          mom from Russian and French blood… Is your mixed race the root of your
          difference and your serenity?

Went: Totally, because I fight against tags pe
        • aniuta75 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 31.01.07, 17:39
          Luczijka nie rób mi tego więcej ;P. Nie będę mogła spać potem w nocy no ;P!
          Albo nie - zmieniam zdanie - WIĘCEJ WIĘCEJ WIĘCEJ :DDDDDDD.
          • luczijka Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 31.01.07, 17:50
            Dobra już nie będę ;DDDDDD Sama o mało co nie "zeszłam" jak zobaczyłam te
            zdjęcia ;))))))) Szkoda tylko, że jakość jest dosyć słaba, ale podobno niedługo
            mają się pojawić scany lepszej jakości :DDDDDD Czekamy niecierpliwie :DDD
            • malutka0182 Luczijka jesteś WSPANIAŁA!!! 31.01.07, 19:56
              Luczijka, Skarbie Ty Mój! Gdzie Ty byłaś wcześniej, zanim pojawiłaś się w moim
              życiu i na tym forum??? Dłoń cudna, ale przy spojrzeniu się rozpływam. Jaki on
              boski... A te zdjęcia + wczorajszy czat = łezka w oku.
              • cytrynowe_pole Re: Luczijka jesteś WSPANIAŁA!!! 31.01.07, 21:37
                malutka0182, dołączam do fan clubu dostających zawału na widok tych dłoni :D:D
            • luczijka Spóźniona Walentynka :))) 15.02.07, 14:35
              Te same zdjęcia co powyżej, ale lepszej jakości czyli krótko mówiąc przeżyjmy to
              jeszcze raz ;DDDDDDDDD
              farm1.static.flickr.com/183/390872460_858fcc7b1d_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/134/390872464_cec616f872_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/171/390872465_21bea14d02_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/144/390872467_d534295ad0_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/160/390872470_bbb26d2b00_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/147/390872473_485fe96486_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/166/390883742_148aecc3a6_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/185/390883744_2cf97bce17_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/126/390883747_b858acbac9_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/159/390883750_6e053bb202_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/186/390883755_7a731aeb9d_b.jpg
              farm1.static.flickr.com/186/390883763_bcbc1aac3e_b.jpg
              Oglądajcie ostrożnie ;DDDD
              A na koniec dwie fajne Walentynki z Wenciem :DDD
              i103.photobucket.com/albums/m123/phouse1964/wentbox.jpg
              fcowm.com/went_valentines.html
              • aniuta75 :DDDDD 15.02.07, 14:39

• goldioo Re: The confession - coś dla fanek Wenta 01.02.07, 10:22
      Zawsze można zostać wyznawczynią...
      www.fcowm.com/
      • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 01.02.07, 12:31
        Ja już jestem :DDDDD
        • goldioo Re: The confession - coś dla fanek Wenta 01.02.07, 13:06
          Ja też:P Ooo boski Wentworth'ie!hahahaha
    • mmorawski GAP 01.02.07, 13:52
      Wiecie, że wasz Went został modelem GAPa? :>
      Pojawił się już na ich posterach reklamowych. ;> Będziecie miały kolejne
      obiekty do wzdychania. <lol>
      • milka323 Re: GAP 01.02.07, 13:54
        eeee, szkoda ze nie ma GAPa w Polsce. wtedy bysmy sobie popatrzyly a tak to
        lipa :((
        • aniuta75 Re: GAP 01.02.07, 13:55
          Hehehe mam kilka ciuchów tej firmy :D. Zawsze jak będę je zakładała to pomyślę,
          że tą markę reklamuje nasz ukochany, przeuroczy i niezwykle pociągający Wenciu
          <lol>.
          • milka323 Re: Aniuta 01.02.07, 14:02
            no chodz na czata to pogadamy :P
      • luczijka Re: GAP 01.02.07, 14:06
        Pewnie że wiemy, już nawet parę dni temu zamieściłam linki do zdjęć z tej
        kampanii, w tym wątku :DDDD A Wencio to chyba dlatego został twarzą Gap'a, że
        bardzo często nosi ich ubrania :))) Brak gustu do ciuchów, to chyba jedyna jego
        wada ;DDDDD
        • goldioo Re: GAP 01.02.07, 14:22
          hahaha, dokladnie, GAP albo co gorsze Abercrombie, niezbyt ciekawie, ale
          ładnemu we wszystkim ładnie:)
          • mmorawski Re: GAP 01.02.07, 14:37
            A ja mam dwie pary jeansów z GAPa i to są moje ulubione dżiny. Nie wiem co
            chcecie od tej firmy. :>
            W Polsce są dwa sklepy GAPa - w Warszawie i w Gdańsku, ale ceny są takie, że
            lepiej nie wchodzić. Taniej wyjdą was zakupy w Gapie w Londynie z przelotem w
            obie strony. :DD
            • goldioo Re: GAP 01.02.07, 14:47
              Dzinsy OK, ja mam koszulke, czyli takie podstawowe ciuchy, ale ogólnie GAP
              uznawana jest za firmę dla "nerdów" (w USA);)i troszkę do WM nie pasuje (mógłby
              chodzić nago, w ramach poświęcenia dla dobra ludzkości hahahaha)
            • milka323 Re: GAP 01.02.07, 14:59
              A gdzie ten sklep jest w warszawie? Ciekawa jestem bo go nigdy na oczy nie
              widziałam :)
              • mmorawski Re: GAP 01.02.07, 15:48
                W Galerii Mokotów.. Jeśli jeszcze jest.
                • milka323 Re: GAP 01.02.07, 15:50
                  no to albo ja jakas slepa jestem albo juz nie ma ;(
                  ps.podobno taki zapracowany jestes :P
              • goldioo Re: GAP 01.02.07, 16:51
                Nie ma w PL, są sklepy które czasem mają coś z tej firmy, w W-awie bodajże w
                Basix na Chmielnej czy jakoś tak:), proponuję wycieczkę na Oxford St. w
                Londynie albo gdzieś bliżej:)wykupimy całą kolekcję Wenta;)
            • luczijka Re: GAP 01.02.07, 16:53
              To pewnie są całkiem fajne dżinsy, skoro takie masz :DDD Ja nie mam nic do
              Gap'a, tylko do stylu ubierania się Wenta :P Nie oszukujmy się, Wencio nie jest
              królem elegancji, nie zawsze wie jak zestawić kolory, ubiera strasznie znoszone
              buty, jakieś dziwne koszule i podkoszulki itd. itp. Ale paradoksalnie to się mi
              w nim bardzo podoba, bo świadczy o tym, że Went nie jest powierzchowny no i nie
              jest gejem, bo przecież oni są znani z tego, że mają fioła na punkcie ciuchów ;DDDD
              • goldioo Re: GAP 01.02.07, 16:59
                Mały niechluj z niego:)
                ale lepsze te zestawienia niż smoking:
                galeries.prison-break.fr/index.php?dir=Personnages%2FWentworth%20Miller%20-%20M.%20Scofield%2F&startpic=162

hehehe
                • luczijka Re: GAP 01.02.07, 17:07
                  To fakt, bo w tym smokingu wygląda jak pingwin hahahahahahaha.
                  • luczijka Re: GAP 01.02.07, 17:19
                    Ale pal sześć smoking, bo to co się znajduje w środku jest z pewnością godne
                    uwagi :DDDD Świetne zdjęcia :DDD
      • luczijka Poster reklamowy Gap'a :))) 04.02.07, 00:20
        Oto jak wygląda plakat reklamowy z kampanii Gap'a:
        farm1.static.flickr.com/167/378638019_584c60ec4b_o.jpg
        Dziewczyny patrzcie i umierajcie z wrażenia :))))) Ja już odleciałam :DDDD Teraz
        nie mogę odżałować, że w naszym pięknym kraju nie ma tej sieci sklepów :((((
        Dlaczego, dlaczego, dlaczego???????????!!!!
        • goldioo Re: Poster reklamowy Gap'a :))) 04.02.07, 10:09
          DŁONIE:)
          te palce mnie rozwaliły:D
          DZIĘKI:)
    • luczijka Wywiad radiowy z Wenciem 03.02.07, 16:22
      Dla wszystkich fanek głosu Wenta i nie tylko dla nich, nowy wywiad w wersji
      audio :)))) Składa się on z czterech części. Miłego słuchania :DDDDD
      www.2dayfm.com.au/shows/kyleandjackieo/guest_interviews
      • milka323 Re: Wywiad radiowy z Wenciem 03.02.07, 17:02
        posluchajcie bo naprawde jest smieszne ;]. jesli ja zrozumialam to i wy tez
        zrozumiecie :].
      • goldioo Re: Wywiad radiowy z Wenciem 04.02.07, 12:25
        Jaki słodziak:)
        "Nigdy nie byłem typem one night stand", "jestem nerdem"hahahah,"ludzie(a
        raczej kobiety potencjalne:)mogą się na mnie zawieść" i spiewal w szkole
        hahah.Aniołek po prostu:P
        Mam z WM coś wspólnego - muzyka i stare benze:D
        Dzięki za wywiad!!!!!!!!
        • krzysia2 Re: Wywiad radiowy z Wenciem 04.02.07, 13:00
          Na wszystkich zdjęciach wygląda bosko (i te dłonie!), ale to ostatnie pobiło
          wszystkie. Rewelacja!
          • luczijka Re: Wywiad radiowy z Wenciem 04.02.07, 13:28
            No zdjecie rewelacyjne :DDDDD I takie naturalne zarazem, bo nie retuszowane :))
            Można zobaczyć każdego piega i pieprzyka mmmmmmmmmmmm :DDD
    • goldioo Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 14:51
      Najpiekniejsza kobieta wg.WM:
      images.google.pl/images?q=angie+harmon&hl=pl&lr=&sa=X&oi=images&ct=titlebuuuuuuuuuuuu
      • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 15:04
        Went ma dobry gust :))) Ta babka jest bardzo fajna, ma niebanalną urodę, klasę,
        a poza tym świetnie się ubiera :))))))
        • mmorawski Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 15:16
          Eeeeeeeeee, Sarze (i jeszcze kilku innym) nie dorasta do pięt moim zdaniem. :)
          • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 15:20
            Hahaha a czego się można było spodziewać po tobie Marcin? ;)))))) Ale babka ma
            klasę i niebanalną urodę, temu się nie da zaprzeczyć :)))
            • malutka0182 Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 15:48
              BUUUUUUU!!!!!!! Ta babka naprawdę jest niezła i gdzie mnie tam do niej. Na
              pewno nie jestem w jego typie, skoro jemu się takie podobają. :(((( A post
              reklamowy jest boski. Już myślę, jak sobie takiego skołować na ściankę. :)
              • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 15:53
                Ja też chyba nie jestem w typie Wencia, bo przede wszystkim nie mam 175 cm
                wzrostu ani ciemnych włosów. Ale co tam pomarzyć zawsze można :DDDD
                • mmorawski Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 16:51
                  Trzeba przyznać, że tu:
                  imagecache2.allposters.com/images/pic/MMPH/250227~Angie-Harmon-
                  Posters.jpg wygląda bosko. :D
                  • mmorawski Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 16:51
                    imagecache2.allposters.com/images/pic/MMPH/250227~Angie-Harmon-Posters.jpg
                    • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 17:37
                      Ty Marcin nas jeszcze nie dobijaj takimi zdjęciami, bo i tak wiemy, że nie mamy
                      u Wencia żadnych szans ;)))
                      • milka323 Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 17:49
                        a co to za babka?bo ja nie w temacie jestem.
                        • mmorawski Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 18:00
                          Karolinko, tak musisz wyglądać, jeśli chcesz mieć szansę u Wenta. <lol>
                          • milka323 Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 18:12
                            hahah, a to co? jakas nowa dziewczyna? :D
                            • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 19:31
                              Nie to tylko babka, którą Wenciu podziwia :)))
                              A to jest prawdopodobna dziewczyna Wenta, bo to z nią się pokazuje od czasu do
                              czasu :))))
                              wentworthmilleronline.com/gallery/displayimage.php?album=368&pos=81
                              • milka323 Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 19:44
                                łeee, jaka brzydka.
                                • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 19:48
                                  Właśnie, że ładna :))) Taka delikatna i subtelna :)) Nie znasz się Milka :P
                                  • milka323 Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 19:52
                                    nieee, nie przekonasz mnie. sarcia lepiej do niego pasuje ;]
                                    • rodzynia Re: The confession - coś dla fanek Wenta 04.02.07, 22:09
                                      Wiadomo, że najbardziej pasuje do Wenta Sarah, ale ta jego dziewczyna nie jest
                                      brzydka, tylko na tej focie jakoś tak niekorzystnie wyszła ;>
                              • goldioo Re: The confession - coś dla fanek Wenta 05.02.07, 11:56
                                Wenciu miał "crush" w Harmon hehe, stwierdził że wygląda jak beautiful
                                baraccuda, ahhahaha,porównanie:)
                                woli brunetki, buuuuuu:(
                                • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 05.02.07, 12:01
                                  Goldioo to że woli brunetki, to akurat najmniejszy problem, od tego są przecież
                                  farby do włosów ;DDDDDDDDD
                                  • goldioo Re: The confession - coś dla fanek Wenta 05.02.07, 12:24
                                    Włosy włosami, ale jak wygladać jak barakuda hahahahah???Te poetyckie
                                    porównania:)
                                    • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 05.02.07, 12:30
                                      Z tym może być gorzej ;DDDD Może trzeba by spytać Wencia, co dokładnie miał na
                                      myśli ;DDDDD
                                      • mmorawski Re: The confession - coś dla fanek Wenta 05.02.07, 12:34
                                        www.inshore.com/graphics/bt-cuda.jpg
                                        A z zębami nie będzie problemu? <rotfl>
                                        • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 05.02.07, 12:37
                                          <Rotfl> Może być ciężko hahaha. Chociaż jak bylam mała, to miałam takie fajne
                                          wystające kły, ale niestety te dobre czasy się skończyły ;DDDDD
                                        • goldioo Re: The confession - coś dla fanek Wenta 05.02.07, 12:37
                                          LOL
                                          no nie dam rady, moje szanse zmalały do 1%
                                          :)))
                                          • milka323 Re: The confession - coś dla fanek Wenta 05.02.07, 12:42
                                            haha, teraz kazda bedzie chciala zmienic sie w barakude.
    • mmorawski Tele Tydzień 05.02.07, 12:12
      W rubryce "Na życzenie czytelników" przedstawiona jest sylwetka "WENTHWORTA"
      Millera. :] Pod spodem jest zdjęcie Mike'a z Sucrem podpisane: Miller i
      Rockmond Dunbar (Rockmond to C-Note). :]
      • aniuta75 Re: Tele Tydzień 05.02.07, 12:14
        Boshe mało, że ślepi to jesczze pisać poprawnie nie potrafią. Nie ma to jak
        fachowość polskiej prasy ehhhhh.
        • milka323 Re: Tele Tydzień 05.02.07, 12:16
          aniuta, fajna sygnaturka ;]
          • aniuta75 Re: Tele Tydzień 05.02.07, 12:21
            A dziękuję :D.
            • milka323 Re: Tele Tydzień 05.02.07, 12:25
              A prosze Ciebie bardzo, aniuta :D
              • mmorawski Re: Tele Tydzień 05.02.07, 12:33
                Ja też już ją wczoraj albo przedwczoraj zauważyłem i bardzo mi się spodobało,
                ale się nie chciałem tak ostentacyjnie podlizywać. :PP :DD
                • aniuta75 Re: Tele Tydzień 05.02.07, 12:51
                  Jej, aż się zawstydziłam :P. A sygnaturkę mam dzięki Malqoo :DDD.
                  • milka323 Re: Tele Tydzień 05.02.07, 12:52
                    hah :).
                    btw, marcin chyba nie jestes na mnie zły?? :D
                    • mmorawski Re: Tele Tydzień 05.02.07, 13:29
                      Dlaczego tak myślisz? :P
                      Nie, nie jestem. ;) Jeszcze! :P
                      • milka323 Re: Tele Tydzień 05.02.07, 13:33
                        haha, to dobrze ;]. juz myslalam ze sie kwalifikuje na dozywotniego bana :D
      • luczijka Re: Tele Tydzień 05.02.07, 12:17
        I znowu się dziennikarze popisali wiedzą hahaha. Lepiej niech nic nie piszą :)))
      • goldioo Re: Tele Tydzień 05.02.07, 17:02
        Polsat rządzi:)
        Poznań, 16.30-wchodzę do sklepu a tam rozhisteryzowane dziewczyny-
        sprzedawczynie trzymają Bravo,Tele Tydzien,Naj*(*niepotrzebne skreślic)i
        piszczą "wytnij mi gooooooooooo!!!!włożę do porfela".Zaczęło się:)
        • milka323 Re: Tele Tydzień 05.02.07, 17:11
          matko :D, az sie boje co to bedzie.
    • luczijka coś nowego :))))) 08.02.07, 13:48
      Link do nowego wywiadu z Wentem:
      a) całość
      www.myfoxdfw.com/myfox/MyFox/pages/sidebar_video.jsp?contentId=2280185&version=1&locale=EN-US
      b) wersja okrojona, ale za to z scenkami z nowych odcinków PB, jeśli się
      przyjrzycie zobaczycie CAROLINKĘ hahahaha
      www.myfoxdfw.com/myfox/pages/Entertainment/Detail?contentId=2289618&version=2&locale=EN-US&layoutCode=VSTY&pageId=7.5.1
      • mmorawski Re: coś nowego :))))) 08.02.07, 19:47
        OMG!!!!!!!!!! Sweet Caroline!!! :DDD Dzięki, dzięki, dzięki! :))
        To będzie bosssssssssssssski odcinek. :))
    • luczijka wenciowy quiz :)) 12.02.07, 13:31
      Tu możecie sprawdzić ile wiecie na temat Wenta :DDD
      www.gotoquiz.com/so_you_think_you_know_wentworth
      Mój wynik to 100 % czyli spokojnie mogę pisać jego biografię ;DDD
      • mendosita Re: wenciowy quiz :)) 12.02.07, 13:43
        Fajny quiz ;)) Wyszło mi zaledwie 96% :( Jakby tak dali qiuz o Dominiku, to z
        pewnością byłoby 100 ;)
        Podobało mi się pytanie 7 (o Stinkiego) i możliwa odpowiedź: because he smells
        bad <lol>
        • luczijka Re: wenciowy quiz :)) 12.02.07, 16:03
          Szukałam quizu o Dominiku, ale nic nie znalazłam :( Może ty Kasia zrobisz taki
          quiz, a my będziemy rozwiązywać? ;DDD
          Jak na niezbyt zagorzałą fankę Wenta, to osiągnęłaś świetny wynik :DDD Ja w
          quizie o Dominiku, nie miałabym żadnych szans na podobny :DDD
          Też mi się podobało pytanie o Stinkiego <lol>.
      • goldioo Re: wenciowy quiz :)) 12.02.07, 13:52
        Faaajne,dzięki:)
        Tylko 74% :(
        A gdzieś są prawidłowe odp?
        • luczijka Re: wenciowy quiz :)) 12.02.07, 14:03
          Niestety nie ma nigdzie prawidłowych odpowiedzi. Aby je poznać musisz poszperać
          w internecie, ale dla fanki to przecież sama przyjemność :DDD
          • goldioo Re: wenciowy quiz :)) 12.02.07, 14:16
            Najgorsze jest to,że z jego życia zawodowego jestem cienka;P
            Gratuluję wyniku - należałby się tytuł osobistego biografa Wentwortha Earla
            Millera III (co to by była za praca!!!!:)
            • luczijka Re: wenciowy quiz :)) 12.02.07, 14:52
              Taka praca to by była sama przyjemność :DDD I jeszcze może by się trafił mały
              romansik z szefem ;DDD
      • winnix Re: wenciowy quiz :)) 12.02.07, 20:52
        Hahahahaha, 99%, a większość strzelałam :)))) Idę zagrać w totka :)
      • gugi14 Re: wenciowy quiz :)) 17.02.07, 22:10
        a ja mam 82% i chcialabym zrobic test o Dominicku ale nie potrafie ułożyc takiej
        stronki bo z pytaniami byloby b łatwo :)))))))))
    • magda.evie.zoe Re: The confession - coś dla fanek Wenta 17.02.07, 13:47
      pozwoliłam sobie przetłumaczyć małą notkę, którą na temat Wenta napisał Muse
      Watson (grał Westmorelanda). Znalazłam ją na forum kościoła Wenta, ale pochodzi
      jeszcze z innego forum. Wklejam oryginał i tłumaczenie:

"A więc nastąpiła oficjalna przerwa w zdjęciach. Wszyscy będą mieli szansę na
      zasłużony odpoczynek. Wierzcie mi, że zdjęcia były wyczerpujące dla wszystkich,
      ale po prostu nie wiem, jak Wentworth dał sobie radę. O ile inni aktorzy mieli
      od czasu do czasu wolny dzień na regenerację, on musiał być na planie właściwie
      codziennie. Taki harmonogram, w połączeniu z nagłym statusem gwiazdy i symbolu
      seksu, z większości mężczyzn zrobiłaby dupków. A jednak Wentworth pozostaje tym
      samym inteligentnym, zrównoważonym i sympatycznym młodym człowiekiem, którym
      był kiedy zaangażowano go do pilota. W czasie kręcenia ostatnich scen, w
      których występuję, nie mieliśmy okazji porozmawiać, więc zostawił mi miły list,
      w którym napisał co myśli o mojej pracy w serialu i wyraził żal, ze nie
      mieliśmy okazji pożegnać się osobiście. Jeśli mój przyjaciel zostanie
      największą gwiazdą w historii, nie mogłoby to być bardziej zasłużone. Mówię wam
      … wspierajcie go, chodźcie na jego filmy, kupujcie jego podobizny na wszystkim,
      co tylko możliwe, i wiedzcie, że zachęcacie Hollywood do promowania jednego z
      najlepszych ludzi w tej branży.

Twoje zdrowie przyjacielu,
      Muse Watson "

"Well, the break in filming has officially started. Everyone will get a well
      deserved rest. Believe me, the filming has been exhausting for everyone, but I
      just don't know how Wentworth did it. When the rest of us were getting a day
      here and a day there to recoup, he had to be on set just about every day. That
      schedule, coupled with the instant stardom and overnight sex symbol status,
      would have made most men a jackass. Wentworth, on the other hand, continues to
      be the intelligent, grounded and pleasant young man he was when he got the
      pilot. He and I passed like ships in the night on my last night of shooting, so
      he left me a very dear note telling me what he thought I was doing for the show
      and expressing his disappointment that we didn't get to say Good bye in person.
      If my friend gets to be the biggest star the world has ever known, it will
      never have been more deserved. I'm telling you guys...support him, go see his
      movies, buy his likeness on anything you can, and know that you have encouraged
      Hollywood to promote one of the best men in the business.

Here's to you, my friend.

Muse Watson"
      • luczijka Re: The confession - coś dla fanek Wenta 17.02.07, 14:05
        Bardzo miłe słowa, chyba każdy by chciał usłyszeć coś takiego o sobie :D Dodam
        że nie tylko Muse Watson, wypowiada się o Wenciu w ten sposób. Podobnie mówią
        też: Sarah Wayne Callies, Robin Tunney, Brett Ratner i wielu innych :DDD
        Ja się czasem zastanawiam czy Went nie jest przypadkiem tworem naszej wyobraźni,
        bo to aż niemożliwe żeby taki człowiek istniał ;DDD
        • aniuta75 Re: The confession - coś dla fanek Wenta 17.02.07, 14:26
          Muse napisał to co my wiemy od baaaardzo dawna :DDD.
          Lu - Went nie jest tworem naszej wyobraźni :D. Jakoś go sobie wyobrażamy
          (oczywiście w samych pozytywach :P). Okazuje się, że on naprawdę jest właśnie
          taki :D. Szkoda tylko, że nie ma więcej takich facetów :|.

P.S. Ma może ktoś maszynę do klonowania Wencia ;P???
    • luczijka ET Canada - wywiad :)))) 21.02.07, 19:04
      Krótki wywiad z Wentem dla ET Canada :))) Dodatkową atrakcją tego filmiku jest
      łysa Britney Spears <lol>.
      www.youtube.com/watch?v=q-Lo942i9RU
      • luczijka ET Canada - wywiad część 2 :))) 22.02.07, 18:32
        W drugiej części pojawia się także Sarcia i mówi trochę o swojej ciąży :)))
        www.youtube.com/watch?v=-3jHJu3Xvh8
        Szkoda tylko, że te wywiady są takie krótkie :(((
        • marita19 Twist 22.02.07, 19:59
          W nowym numerze Twista jest kilka fajnych ciekawostek o naszym kochanym
          Wenciu;)) A co najlepsze jest tam również jego plakat. Naprawde polecam powiesic
          sobie nad łóżkiem<lol>;))
    • luczijka Bonusowe zdjęcia :))) 02.03.07, 16:38
      Na stronie Jareda, moża obejrzeć nie publikowane dotąd zdjęcia Wenta, ze znanej
      nam już sesji dla magazynu "D Italy Magazine" :))) Co mogę o nich powiedzieć???
      Chyba tylko jak zwykle wielkie WOW!!!! Oglądajcie ostrożnie <hihihi>.
      justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2007&mon=03&evt=wentworth_miller_d_magazine_italy_outtakes&pic=wentworth-miller-d-magazine-italy-outtakes-01.jpg
    • mmorawski Re: The confession - coś dla fanek Wenta 10.03.07, 10:35
      Aga 1972 napisała:
      > www.youtube.com/watch?v=A4KwnPeM9qU&mode=related&search=
      • aga1972 Re: The confession - coś dla fanek Wenta 10.03.07, 15:33
        dzięki za wklejenie:)
        Gapa ze mnie
        Sorki:)
    • aga1972 a tu tak się ładnie śmieje:) 10.03.07, 17:18
      www.youtube.com/watch?v=kcEgODlvhng

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka