amikeo 30.01.07, 21:24 Co oni tak straszą w tych Kulisach? Muzyka grobowa, zagadkowe wypowiedzi, nóz przy szyi, Kuba z bronią.... Jakieś streszczenia gdzieś znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozena Re: Co tak straszą....? MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:42 tez jestem ciekawa, czyzby Sławek zabił Marzenę? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Co tak straszą....? MjM 30.01.07, 22:21 Będzie morderstwo. To prawda. Chyba Sławek kogoś zabije (albo ktoś jego), ale niestety nie wiem kogo. Wydarzy się to z pewnością na początku marca bo wtedy serial zawsze ma najwięcej widzów. W zeszłym roku w tym samym czasie zmarł Krzysiek. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Co tak straszą....? MjM 31.01.07, 06:48 Sławek kogoś zabije. Czytałam gdzieś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keks Re: Co tak straszą....? MjM IP: *.eu.org 31.01.07, 10:43 Mam nadzieje, ze Marzene, ona jest tak bezbarwna, ze nikt nie zauważy jej nieobecności;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Co tak straszą....? MjM IP: 81.15.194.* 31.01.07, 12:22 Ja to miałam raczej wrażenie, że Kuba Sławka chce przyciszyć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katyy31 Re: Co tak straszą....? MjM 31.01.07, 20:14 Marzena zostanie zabita, chyba przez Sławka Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Co tak straszą....? MjM 02.02.07, 16:18 Marzena jest najladniejszą dziewczyna w serialu, ma subtelna delikatna urode i to bylaby wielka szkoda gdyby zginęla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Co tak straszą....? MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:35 to moga ja wypchac i postawic jako wystroj wnerz w domu studentow,bo jak sie ja slyszy to caly urok znika;p Odpowiedz Link Zgłoś