stokrotka_00 09.02.07, 19:27 kto oglada ten fantastyczny serial popularnie zwany chirurdzy ???? ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addison Re: Grey's Anatomy 09.02.07, 19:53 Ja oglądam, a o co chodzi? W 3. sezonie jestem, na polską tv liczyć nie można Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 Re: Grey's Anatomy 09.02.07, 20:37 i ja ogladam, czy ktos zna link na strone tego serialu, kiedys mialam, teraz nie moge znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Grey's Anatomy 09.02.07, 20:40 abc.go.com/primetime/greysanatomy/index Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Grey's Anatomy 09.02.07, 21:34 Jestem fanką "ER" i niestety każdy serial medyczny będę porównywać do mojego mistrzowskiego "Ostrego Dyżuru". Mimo to "Chirurgów" oceniam na 4+ Odpowiedz Link Zgłoś
kikiet Re: Grey's Anatomy 10.02.07, 06:44 ER oglądałam, i dla mnie Grey's Anatomy ma się do ER jak 3:6. Indywidualizacja postaci i przypadków medycznych oraz realizm życia w ogóle są dla mnie o niebo większe w GA (może to też kwestia języka, ja ogladam w oryginale). ER się szybko wypalił, a 3 sezon GA jest ciągle pasjonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: Grey's Anatomy 12.02.07, 16:05 ja bardzo lubię seriale medyczne oglądałam ER i oglądam Greys Anatomy jednak ostatnio wciągnął mnie bardzo serial medyczny "House" - jest rewelacyjny!! To świetny serial medyczny, który mozna połączyć z akcją jak w kryminale. NA dodatek dobrze zarysowane postaci - i głowny antybohater - nikt go nie lubi a wszyscy kochają;) Na prawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Grey's Anatomy 16.02.07, 20:04 Tez sie przymierzam do House. A Greys niestety obniza loty, coraz mniej ciekawych przypadkow medycznych, coraz wiecej problemow typu "kto sie z kim przespal". Robi sie z tego serial typowy dla produkcji Aarona Spellinga (sw pamieci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Grey's Anatomy IP: 87.204.232.* 10.02.07, 17:53 Ja ogladam na Polsacie ,w czwartki o 20,30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merder Re: Grey's Anatomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:37 Ja też oglądam w czwartki na Polsacie, mimo że widziałam te odcinki już tyle razy... No i na bierząco sezon 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia11 Re: Grey's Anatomy 16.02.07, 16:49 taa - czwartek godzina 20:30 - to on był do tego odcinka - następny jest już we wtorek o 23:20 - w każdym razie wg programów tv:(. Ciekawe co nimi powodowało - chyba nie niska ogladalność? do końca I serii zostały 2 odcinki - ciekawe czy od razu puszczą II - czy ktoś cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Grey's Anatomy 16.02.07, 20:07 No a na jaka ogladalnosc oni liczyli, skoro to juz zdaje sie 2 powtorka 1 sezonu ? Czyli 3 emisja w Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś