Dodaj do ulubionych

Grey's Anatomy

09.02.07, 19:27
kto oglada ten fantastyczny serial popularnie zwany chirurdzy ???? ;D
Obserwuj wątek
    • addison Re: Grey's Anatomy 09.02.07, 19:53
      Ja oglądam, a o co chodzi? W 3. sezonie jestem, na polską tv liczyć nie można
      • efka42 Re: Grey's Anatomy 09.02.07, 20:37
        i ja ogladam, czy ktos zna link na strone tego serialu, kiedys mialam, teraz nie
        moge znalezc.
        • addison Re: Grey's Anatomy 09.02.07, 20:40
          abc.go.com/primetime/greysanatomy/index
      • feminasapiens Re: Grey's Anatomy 09.02.07, 21:34
        Jestem fanką "ER" i niestety każdy serial medyczny będę porównywać do mojego
        mistrzowskiego "Ostrego Dyżuru".

Mimo to "Chirurgów" oceniam na 4+
        • kikiet Re: Grey's Anatomy 10.02.07, 06:44
          ER oglądałam, i dla mnie Grey's Anatomy ma się do ER jak 3:6. Indywidualizacja
          postaci i przypadków medycznych oraz realizm życia w ogóle są dla mnie o niebo
          większe w GA (może to też kwestia języka, ja ogladam w oryginale). ER się szybko
          wypalił, a 3 sezon GA jest ciągle pasjonujący.
          • kobajano Re: Grey's Anatomy 12.02.07, 16:05
            ja bardzo lubię seriale medyczne oglądałam ER i oglądam Greys Anatomy jednak
            ostatnio wciągnął mnie bardzo serial medyczny "House" - jest rewelacyjny!!
            To świetny serial medyczny, który mozna połączyć z akcją jak w kryminale. NA
            dodatek dobrze zarysowane postaci - i głowny antybohater - nikt go nie lubi a
            wszyscy kochają;)
            Na prawdę polecam
            • galaxian1 Re: Grey's Anatomy 16.02.07, 20:04
              Tez sie przymierzam do House.
              A Greys niestety obniza loty, coraz mniej ciekawych przypadkow medycznych, coraz
              wiecej problemow typu "kto sie z kim przespal". Robi sie z tego serial typowy
              dla produkcji Aarona Spellinga (sw pamieci).
    • Gość: kaska Re: Grey's Anatomy IP: 87.204.232.* 10.02.07, 17:53
      Ja ogladam na Polsacie ,w czwartki o 20,30
      • Gość: merder Re: Grey's Anatomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:37
        Ja też oglądam w czwartki na Polsacie, mimo że widziałam te odcinki już tyle
        razy...
        No i na bierząco sezon 3
        • ewcia11 Re: Grey's Anatomy 16.02.07, 16:49
          taa - czwartek godzina 20:30 - to on był do tego odcinka - następny jest już we
          wtorek o 23:20 - w każdym razie wg programów tv:(. Ciekawe co nimi powodowało -
          chyba nie niska ogladalność?
          do końca I serii zostały 2 odcinki - ciekawe czy od razu puszczą II - czy ktoś
          cos wie?
          • galaxian1 Re: Grey's Anatomy 16.02.07, 20:07
            No a na jaka ogladalnosc oni liczyli, skoro to juz zdaje sie 2 powtorka 1 sezonu ?
            Czyli 3 emisja w Polsacie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka