Dodaj do ulubionych

Grey's Anatomy 3x15

09.02.07, 19:51
Jak oni mogą w takim momencie odcinek kończyć! Jak przetrwać te 7 dni!? Poza
tym 'heal with love' - seriously?!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.telpol.net.pl 09.02.07, 21:12
      zgadzam sie jak mogli przerwac, niewybaczalne, ale sadze ze uratuja ja, beda ja
      szukac przez dlugi czas ale pzezyje
      • addison Re: Grey's Anatomy 3x15 09.02.07, 21:17
        No napewno ją uratują ;p w końcu to Grey's Anatomy
        • Gość: talbot Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.tls3.tor1.rogerstelecom.net 09.02.07, 21:47
          To byl w ogole beznadziejny odcinek. Detalicznie i psychologicznie do niczego.
          Zreszta w ogole serial juz schodzi na psy od jakiegos czasu - za duzo tego
          babrania sie w romansach, za malo life of a resident. Szkoda, ze pewnie nawet
          nie usmierca Mer. Ciekawe, co by sie wtedy stalo z superowym domem jej mamy.
          Spisala testament?
          • Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 00:01
            Seriously!?!... całe 7 dni...
            Muszą ją uratować, prawda? Ta mała pokaże Derekowi gdzie Meredith wpadnie.
            I jaki jest ten powód dla którego Shonda "wrzuciła" Meredith do tej wody?
            Kurcze musimy czekać cały tydzień by się dowiedzieć albo i jeszcze jeden...:-(
            Nie daje mi spokoju jedno - kto jest pod wodą na końcu promo do następnego
            odcinka. To chyba nie Mer.
            Tylko czemu Izzie przytula Cristinę?
            Pewnie bedzie tak że ją wyciągną, ale będzie z nią żle i znowu będziemy czekać
            tydzień żeby się dowiedzieć jak się to skończy...
            • Gość: kaska Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: 87.204.232.* 10.02.07, 00:21
              Ludzie albo ja cos przeoczylam albo ogladalam inny odcinek,kto wpadl do wody i
              kiedy ?
            • Gość: kaska Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: 87.204.232.* 10.02.07, 00:21
              Ludzie albo ja cos przeoczylam albo ogladalam inny odcinek,kto wpadl do wody i
              kiedy ?
              • Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 01:23
                W ostatnim odcinku, który leciał wczoraj w USA był wypadek na promie i Chief
                wysłał lekarzy do pomocy i kiedy Meredith jednemu facetowi on zaczął panikować
                i popchnął ją (niechcący) i Mer wleciała do wody (mocno zimnej wody) i jak
                narazie nie wypłynęła...
            • Gość: kasia Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.telpol.net.pl 10.02.07, 09:40
              sadze ze ta mala odegra tytaj wazna role nie tylko wskazujac miejsce gdzie mer
              wpadla, moze Mer bedzie ja chcala adoptowac, albo okaze sie ona corka Izzy bo o
              ile sie nie myle Izzy ma corke ktora oddala. Ta mala ma wlasnie takie blad
              wlosy podobne od Iz.
              • addison Re: Grey's Anatomy 3x15 10.02.07, 12:08
                Tam w wodzie podbno jest Der. JUż teraz nie pamiętam na których to sekundach
                trzeba było to promo zatrzymać. Spróbujcie na 5, 12, 18 i 20 któreś z tych 4.
                • Gość: kasia Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.telpol.net.pl 10.02.07, 12:28
                  no ja tego nie dostrzegam ale moze masz racje, widac jak ta mala pokazuje
                  Derykowi gdzie Mer wpdala do wody
                  • Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:33
                    Od razu się przyznaję, że nie ja pierwsza na to wpadłam tylko ktoś na forum abc
                    Tam przecież były nie tylko karetki i lekarze z SGH, ale i innych szpitali i
                    może ktoś inny uratuje Mer i zawiozą ją do innego szpitala, a Derek po tym jak
                    jej nie znajdzie w wodzie i inni będą myśleli, że on nie żyje...

Może to Mer będzie tą osobą, o której mówiły spoilery, że wszyscy myślą,że nie
                    żyje ten ktoś wróci?
                    I w tym czasie zanim się okaże, że jednak żyje zdadzą sobie sprawę, co tak
                    naprawdę dla nich znaczy...
                    • aga.p.p Re: Grey's Anatomy 3x15 11.02.07, 00:46
                      Denny wróci:))
                      BTW, Shonda w swoim blogu napisała, że Mer od jakiegoś czasu tańczy ze śmiercią. I dodała, że nie wpycha ludzi do wody bez powodu. Denny'ego zabiła, Dylana wysadziła...
                      Ale osobiście wątpię, żeby pozbyła się Meredith.

pzdr,
                      Aga
    • Gość: Andy Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.chello.pl 10.02.07, 20:11
      Zgadzam się z osobą ktora napisała że odcinek był do niczego. Po pierwsze cała
      postać Meredith jest najgorszą w całym serialu, tak samo jak aktorka która ją
      gra. Nie rozumiem jakim cudem Pompeo wogole została nominowana do Globa w tym
      roku. Scena w której każe tej małej dziewczynce się odwrócić, a potem znowu
      odwrócić i pójść po nożyczki była żenująca! Aktorstwo Pompeo jest na poziomie
      polskiego Na Wspólnej. Pozatym oczywiste jest że mimo iż obecnie życie Meredith
      wisi na włosku, to nie ma opcji żeby ona zginęła. Jest przecież tytułową
      bohaterką i nie może być "Grey's Anatomy" bez Grey. Jeśli odcinek miał być
      emocjonujący i trzymający w napięciu przez najbliższy tydzień to do wody
      powinien wpaść ktoś inny. Np Callie którą mogli wysłać na miejsce tragedii.
      Wtedy to rozumiem, byłoby w tym coś emocjonującego.

Wg mnie nie można nawet porównywać tego odcinka do tych dwóch z zeszłego sezonu
      z bombą w szpitalu (szczególnie do tego drugiego).
      • Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:46
        przecież tu nie chodzi o to, CZY umrze (bo to mało prawdopodobne, że tak) ale o
        to jak to w jakim będzie stanie ( szukanie i czekanie też) wpłynie na
        wszystkich i na nią samą również
        • Gość: Andy Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.chello.pl 10.02.07, 20:53
          no właśnie. znów wszystko będzie się kręcić wokół niej. najgorsze jest to że
          nie ma opcji żeby się jej pozbyć w jakikolwiek sposób :/
      • aga.p.p Re: Grey's Anatomy 3x15 11.02.07, 00:41
        A ja się nie zgodzę - IMHO to był bardzo dobry odcinek. Trzeba tylko spojrzeć poza postać Meredith. Izzie po raz pierwszy od śmierci Denny'ego staje twarzą w twarz z Medycyną (przez duże M). Karev - kto by pomyślał? Ta cholernie wkurzająca rozszczebiotana lekarka po raz pierwszy zapomina języka w gębie.
        Ja na następny odcinek będę czekać w napięciu - ale nie ze względu na Meredith, ale dlatego, że jestem ciekawa jak się skończą historie pacjentki Kareva i matki Chrisa.
        BTW: scena z windy - mistrzowska:))

pzdr,
        Aga
        • Gość: seriously? Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.barczewo.macrosat.pl 12.02.07, 13:24
          i za takie sceny ich uwielbiam :) i jeszcze rozmowa sydney (czy jak tam ją zwą)
          z dr bailey - ... i'm not cute... <rotfl>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka