addison 09.02.07, 19:51 Jak oni mogą w takim momencie odcinek kończyć! Jak przetrwać te 7 dni!? Poza tym 'heal with love' - seriously?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.telpol.net.pl 09.02.07, 21:12 zgadzam sie jak mogli przerwac, niewybaczalne, ale sadze ze uratuja ja, beda ja szukac przez dlugi czas ale pzezyje Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Grey's Anatomy 3x15 09.02.07, 21:17 No napewno ją uratują ;p w końcu to Grey's Anatomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talbot Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.tls3.tor1.rogerstelecom.net 09.02.07, 21:47 To byl w ogole beznadziejny odcinek. Detalicznie i psychologicznie do niczego. Zreszta w ogole serial juz schodzi na psy od jakiegos czasu - za duzo tego babrania sie w romansach, za malo life of a resident. Szkoda, ze pewnie nawet nie usmierca Mer. Ciekawe, co by sie wtedy stalo z superowym domem jej mamy. Spisala testament? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 00:01 Seriously!?!... całe 7 dni... Muszą ją uratować, prawda? Ta mała pokaże Derekowi gdzie Meredith wpadnie. I jaki jest ten powód dla którego Shonda "wrzuciła" Meredith do tej wody? Kurcze musimy czekać cały tydzień by się dowiedzieć albo i jeszcze jeden...:-( Nie daje mi spokoju jedno - kto jest pod wodą na końcu promo do następnego odcinka. To chyba nie Mer. Tylko czemu Izzie przytula Cristinę? Pewnie bedzie tak że ją wyciągną, ale będzie z nią żle i znowu będziemy czekać tydzień żeby się dowiedzieć jak się to skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: 87.204.232.* 10.02.07, 00:21 Ludzie albo ja cos przeoczylam albo ogladalam inny odcinek,kto wpadl do wody i kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: 87.204.232.* 10.02.07, 00:21 Ludzie albo ja cos przeoczylam albo ogladalam inny odcinek,kto wpadl do wody i kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 01:23 W ostatnim odcinku, który leciał wczoraj w USA był wypadek na promie i Chief wysłał lekarzy do pomocy i kiedy Meredith jednemu facetowi on zaczął panikować i popchnął ją (niechcący) i Mer wleciała do wody (mocno zimnej wody) i jak narazie nie wypłynęła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.telpol.net.pl 10.02.07, 09:40 sadze ze ta mala odegra tytaj wazna role nie tylko wskazujac miejsce gdzie mer wpadla, moze Mer bedzie ja chcala adoptowac, albo okaze sie ona corka Izzy bo o ile sie nie myle Izzy ma corke ktora oddala. Ta mala ma wlasnie takie blad wlosy podobne od Iz. Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Grey's Anatomy 3x15 10.02.07, 12:08 Tam w wodzie podbno jest Der. JUż teraz nie pamiętam na których to sekundach trzeba było to promo zatrzymać. Spróbujcie na 5, 12, 18 i 20 któreś z tych 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.telpol.net.pl 10.02.07, 12:28 no ja tego nie dostrzegam ale moze masz racje, widac jak ta mala pokazuje Derykowi gdzie Mer wpdala do wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:33 Od razu się przyznaję, że nie ja pierwsza na to wpadłam tylko ktoś na forum abc Tam przecież były nie tylko karetki i lekarze z SGH, ale i innych szpitali i może ktoś inny uratuje Mer i zawiozą ją do innego szpitala, a Derek po tym jak jej nie znajdzie w wodzie i inni będą myśleli, że on nie żyje... Może to Mer będzie tą osobą, o której mówiły spoilery, że wszyscy myślą,że nie żyje ten ktoś wróci? I w tym czasie zanim się okaże, że jednak żyje zdadzą sobie sprawę, co tak naprawdę dla nich znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Grey's Anatomy 3x15 11.02.07, 00:46 Denny wróci:)) BTW, Shonda w swoim blogu napisała, że Mer od jakiegoś czasu tańczy ze śmiercią. I dodała, że nie wpycha ludzi do wody bez powodu. Denny'ego zabiła, Dylana wysadziła... Ale osobiście wątpię, żeby pozbyła się Meredith. pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.chello.pl 10.02.07, 20:11 Zgadzam się z osobą ktora napisała że odcinek był do niczego. Po pierwsze cała postać Meredith jest najgorszą w całym serialu, tak samo jak aktorka która ją gra. Nie rozumiem jakim cudem Pompeo wogole została nominowana do Globa w tym roku. Scena w której każe tej małej dziewczynce się odwrócić, a potem znowu odwrócić i pójść po nożyczki była żenująca! Aktorstwo Pompeo jest na poziomie polskiego Na Wspólnej. Pozatym oczywiste jest że mimo iż obecnie życie Meredith wisi na włosku, to nie ma opcji żeby ona zginęła. Jest przecież tytułową bohaterką i nie może być "Grey's Anatomy" bez Grey. Jeśli odcinek miał być emocjonujący i trzymający w napięciu przez najbliższy tydzień to do wody powinien wpaść ktoś inny. Np Callie którą mogli wysłać na miejsce tragedii. Wtedy to rozumiem, byłoby w tym coś emocjonującego. Wg mnie nie można nawet porównywać tego odcinka do tych dwóch z zeszłego sezonu z bombą w szpitalu (szczególnie do tego drugiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:46 przecież tu nie chodzi o to, CZY umrze (bo to mało prawdopodobne, że tak) ale o to jak to w jakim będzie stanie ( szukanie i czekanie też) wpłynie na wszystkich i na nią samą również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.chello.pl 10.02.07, 20:53 no właśnie. znów wszystko będzie się kręcić wokół niej. najgorsze jest to że nie ma opcji żeby się jej pozbyć w jakikolwiek sposób :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Grey's Anatomy 3x15 11.02.07, 00:41 A ja się nie zgodzę - IMHO to był bardzo dobry odcinek. Trzeba tylko spojrzeć poza postać Meredith. Izzie po raz pierwszy od śmierci Denny'ego staje twarzą w twarz z Medycyną (przez duże M). Karev - kto by pomyślał? Ta cholernie wkurzająca rozszczebiotana lekarka po raz pierwszy zapomina języka w gębie. Ja na następny odcinek będę czekać w napięciu - ale nie ze względu na Meredith, ale dlatego, że jestem ciekawa jak się skończą historie pacjentki Kareva i matki Chrisa. BTW: scena z windy - mistrzowska:)) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seriously? Re: Grey's Anatomy 3x15 IP: *.barczewo.macrosat.pl 12.02.07, 13:24 i za takie sceny ich uwielbiam :) i jeszcze rozmowa sydney (czy jak tam ją zwą) z dr bailey - ... i'm not cute... <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś