Gość: pablito IP: *.pl 10.02.07, 22:29 To się porobiło, z tasiemców to chyba będzie "najlepiej" obładowany aktorsko serial. ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dona Re: Peter Lucas w Samym życiu !?! IP: *.aster.pl 11.02.07, 11:46 mężczyzna miły dla oka, ale tego serialu nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdziula Re: Peter Lucas w Samym życiu !?! IP: *.pl 11.02.07, 16:44 Ja i tak najbardziej lubię Piota Polka i Jeżewską (mam nadzieje,że już nie wróci do M jak Miłość ;/) samoz życie rulezzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Peter Lucas w Samym życiu !?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:40 Oj,tak! Polk i Jeżewska są tam najlepsi. Taki nietuzinkowy ten wątek... Przyjemnie się ich ogląda. :)) Cała reszta tego serialu im do pięt nie dorasta. :p A Lucas będzie tylko tego potwierdzeniem. ;p Gość portalu: magdziula napisał(a): > mam nadzieje,że już nie wróci do M jak Miłość ;/ Dlaczego? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdziula Re: Peter Lucas w Samym życiu !?! IP: *.pl 15.02.07, 18:22 Bo by jej było jeszcze mniej w "Samym życiu:, a i tak jest mallutko. Licze, że się to zmieni. A w MjM grała super siostrę Jacka, jej postacie są takie prawdziwe, szkoda, że zawsze są nieszczęśliwie zakochane;( A może wróci do MJM bo teraz tam wszystkie wątki zrobily się nudne jak flaki z olejem, i nie ma prawdziwych aktorów -> tylko same Mroczki Cichopki i Cyprianskie, ZERO TALENTU Iii CZEGOKOLWIEK. pozdrawiam fanow Samego Zycia !!! Odpowiedz Link Zgłoś