mendosita 18.02.07, 21:37 Podaję linka do najnowszych zdjęć Sarci. Trzeba przyznać, że stan błogosławiony jej służy, wygląda cudnie. www.justjared.com/2007/02/18/sarah-wayne-callies-pregnant/#comments Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 18.02.07, 21:48 No nieźle wygląda :DDD Marcin chyba się całkiem załamie jak to zobaczy ;DDD Ps. Kasia wpadnij na czata :D Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 18.02.07, 22:00 Lucy nie mogę na czata- laba się skończyła i jutro wstaję bladym świtem (a właściwie w środku nocy:/), idę zaraz spać. Dobranoc! Wentowych snów życzę wszystkim czatującym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sza Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 13:10 a czy ktoś wie kiedy to rozwiązanie ma nastąpić Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 13:27 Rozwiązanie ma nastąpić późnym latem, więc pewnie na koniec sierpnia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
fansary Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 13:16 Wyglada na szczesliwa =] Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 13:38 Ciąża zdecydowanie dodała jej jeszcze więcej sex-appealu. :DD Cudne fotki, thx. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 13:55 a ja mówie że urodzi synka :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 14:07 gugi14 napisała: > a ja mówie że urodzi synka :DDDDDDDDDDDDD Tak i nazwie go Marcin, po tatusiu ;DDD Tfu tzn. Wencio ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 14:58 luczijka napisała: > gugi14 napisała: > > > a ja mówie że urodzi synka :DDDDDDDDDDDDD > > Tak i nazwie go Marcin, po tatusiu ;DDD Tfu tzn. Wencio ;DDD hahhahahahaha, i to podobno ja mam dowcipy opowiadac?? lol Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 15:13 Będzie Wentworth IV Marcin Callies. :PP Bo chyba nie da mu nazwiska męża, co byłoby potwarzą i dla mnie i dla Wenta III. :) :> Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 15:45 mmorawski napisał: > Będzie Wentworth IV Marcin Callies. :PP Bo chyba nie da mu nazwiska męża, co > byłoby potwarzą i dla mnie i dla Wenta III. :) :> Boże współczuję temu dziecku, bo z takim imieniem to będzie miało przerypane w przedszkolu ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 15:55 Wentwortha IV już nie będzie:) Wentworth III powiedział, że da tak na drugie imię, a pierwsze da "zwykłe". Trzymam go za słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 16:41 Aha no to Marcin Wentworth IV. Looooooz. :DD Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 16:46 To już brzmi o wiele lepiej ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 20:21 Lepiej Marcin Wentworth IV Wayne niż np. Marcin Wentworth IV Pietruszka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 19.02.07, 20:24 winnix napisała: > Lepiej Marcin Wentworth IV Wayne niż np. Marcin Wentworth IV Pietruszka :)))) > ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 13.03.07, 22:35 no i miałam racje z tym synkiem :DDDDDDDDDDDDDDDDD jestem genialna ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 14.03.07, 10:48 Dla mnie Sara jest już w piątym miesiącu, pierwsza ciąża widoczna jest późno.Urodzi w lipcu, tak myślę.Czy w wywiadzie z marca tego roku mówiła coś bliżej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 20.02.07, 13:56 jeśli ma rodzić późnym latem, to teraz musialaby byc w 13-14 tygodniu (a zdjęcia byly i tak robione wczesniej). W 13 tyg. brzucha się NIE ma żadnego. Szczególnie w pierwszej ciąży - powiedziala specjalistka, czyli JA:) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 23.02.07, 18:17 o, dobrego ma fryzjera! wygląda super :) mam takie same włosy :P tylko inny kolor. ładniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anja32 Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 23.03.07, 19:21 ale byłoby super, gdyby się okazało, że ojcem jest Went i że się kochają i że będa razem i... tralalala Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 27.04.07, 16:15 Najnowsze zdjęcie www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=316&pos=0 Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 27.04.07, 17:01 Ślicznie wygląda :). Odpowiedz Link Zgłoś
moonflower2 Re: Brzuszek Sary W. Callies- fotki 27.04.07, 17:49 Mój Boże ale ona wypiękniała... Ten uroczy "baby bump" wspaniale eksponuje jej szczupłą sylwetką. Piersi stały się jakby pełniejsze-co dyskretnie podkreśla świetnie dobrana kreacja. Twarz SWC stała się pełniejsza a kości policzkowe mniej wyeksponowane-po prostu przyciąga jak magnes.. I te wpaniałe iskierki w jej oczach(estrogen???)... No można się w niej zatopić... Odpowiedz Link Zgłoś