aleska 01.03.07, 18:57 a nie myśleć o Pb i Michałku:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monica233 Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 01.03.07, 21:04 to pisz prace nikt cie niezmusza zebys ogladala PB. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 01.03.07, 21:24 Łączę się w bólu! :] Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 01.03.07, 22:07 monica233 napisała: > to pisz prace nikt cie niezmusza zebys ogladala PB. Najgorsze jest to, że do magisterki też mnie nikt nie zmusza. Na PB mam ochotę, a na ślęczeni nad źródłami niespecjanie. Tak, tak, wykształcenie kosztuje. P.S. Dobrze że mnie Boss chociaż rozumie:D Odpowiedz Link Zgłoś
julnick Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 01.03.07, 22:46 Właśnie przez pisanie magisterki wyparowałam z tego forum na dłuższą chwilę. Teraz praca już złożona i czekam na termin obrony, ale rozumiem Twój ból. Przy okazji chciałabym spytać Ojca Założyciela, czy córa marnotrawna może powrócić na łono foruma? Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 02.03.07, 12:21 Nawet jak OZ się nie zgodzi to my go większością przeglosujemy :DDD. Witam Cię więc naszym staropolskim powitaniem - ŁELKOM BAK :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 02.03.07, 23:44 Jak ja broniłem pracę mgr w 2000 roku to w tv był tylko Klan i Złotopolscy, o divixach z sieci się jeszcze za bardzo nie słyszało, a internet był głównie przez modem:) A teraz..może być cięzko, nawet nie oglądając zwykłych filmów, tylko seriale (tak jak ja ostatnio): Prison Break, Heroes, Jericho, Veronica Mars, Ugly Betty, How I Met Your Mother, Bones, 24H, Battlestar Galactica, Dreseden Files, Lost.......i to jeszcze nie wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Marcin :) 01.03.07, 23:34 aleska napisała: > P.S. Dobrze że mnie Boss chociaż rozumie:D Widzisz Marcin ty też dorobiłeś się nowej ksywki - Boss <hihihihi>. Coraz bardziej upodabniasz się do Brada Bellicka :D Oby tylko nie z wyglądu ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Marcin :) 02.03.07, 10:27 ojej, współczuję tego pisania jednak dobrze być czasem starą babą, kilka lat po magisterce mnie grozi najwyżej pizza na telefon, zamiast obiadu dla rodziny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 02.03.07, 12:11 czyli są jednak jakieś zalety podeszłego wieku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aliana Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 07.03.07, 14:01 jak ją napiszesz,to polecam wyttułowanie jej sobie ciele, jak znalazł na egzamin magisterski :) Odpowiedz Link Zgłoś
julnick Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 08.03.07, 20:49 No muszę się pochwalić, właśnie dziś obroniłam pracę. Kosztowało mnie to dwa odcinki PB do tyłu. Jutro dopiero nadrobię, dziś baluję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 08.03.07, 21:10 Brawo, gratulacje dla świeżo upieczonego mgr! Ja dopiero w czerwcu, więc wszystko jeszcze przede mną ;) - Nowe forum Men in Trees- zapraszam! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46407 Odpowiedz Link Zgłoś