Dodaj do ulubionych

Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!!

01.03.07, 18:57
a nie myśleć o Pb i Michałku:(((

Obserwuj wątek
    • monica233 Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 01.03.07, 21:04
      to pisz prace nikt cie niezmusza zebys ogladala PB.
      • mmorawski Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 01.03.07, 21:24
        Łączę się w bólu! :]
      • aleska Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 01.03.07, 22:07
        monica233 napisała:

> to pisz prace nikt cie niezmusza zebys ogladala PB.

Najgorsze jest to, że do magisterki też mnie nikt nie zmusza. Na PB mam ochotę,
        a na ślęczeni nad źródłami niespecjanie. Tak, tak, wykształcenie kosztuje.

P.S. Dobrze że mnie Boss chociaż rozumie:D
        • julnick Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 01.03.07, 22:46
          Właśnie przez pisanie magisterki wyparowałam z tego forum na dłuższą chwilę.
          Teraz praca już złożona i czekam na termin obrony, ale rozumiem Twój ból. Przy
          okazji chciałabym spytać Ojca Założyciela, czy córa marnotrawna może powrócić na
          łono foruma?
          • aniuta75 Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 02.03.07, 12:21
            Nawet jak OZ się nie zgodzi to my go większością przeglosujemy :DDD. Witam Cię
            więc naszym staropolskim powitaniem - ŁELKOM BAK :DDD.
            • kris.m Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 02.03.07, 23:44
              Jak ja broniłem pracę mgr w 2000 roku to w tv był tylko Klan i Złotopolscy, o divixach z sieci się jeszcze za bardzo nie słyszało, a internet był głównie przez modem:)
              A teraz..może być cięzko, nawet nie oglądając zwykłych filmów, tylko seriale (tak jak ja ostatnio):
              Prison Break, Heroes, Jericho, Veronica Mars, Ugly Betty, How I Met Your Mother, Bones, 24H, Battlestar Galactica, Dreseden Files, Lost.......i to jeszcze nie wszystko:)
        • luczijka Marcin :) 01.03.07, 23:34
          aleska napisała:

> P.S. Dobrze że mnie Boss chociaż rozumie:D

Widzisz Marcin ty też dorobiłeś się nowej ksywki - Boss <hihihihi>. Coraz
          bardziej upodabniasz się do Brada Bellicka :D Oby tylko nie z wyglądu ;DDD
          • amania Re: Marcin :) 02.03.07, 10:27
            ojej, współczuję tego pisania
            jednak dobrze być czasem starą babą, kilka lat po magisterce
            mnie grozi najwyżej pizza na telefon, zamiast obiadu dla rodziny ;-)
    • magda.evie.zoe Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 02.03.07, 12:11
      czyli są jednak jakieś zalety podeszłego wieku :-)))
    • aliana Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 07.03.07, 14:01
      jak ją napiszesz,to polecam wyttułowanie jej sobie ciele, jak znalazł na
      egzamin magisterski :)
      • julnick Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 08.03.07, 20:49
        No muszę się pochwalić, właśnie dziś obroniłam pracę. Kosztowało mnie to dwa
        odcinki PB do tyłu. Jutro dopiero nadrobię, dziś baluję:))
        • mendosita Re: Ludzie, ja muszę pisać pracę magisterską!!!! 08.03.07, 21:10
          Brawo, gratulacje dla świeżo upieczonego mgr!

Ja dopiero w czerwcu, więc wszystko jeszcze przede mną ;)

-
          Nowe forum Men in Trees- zapraszam!
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46407

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka