Dodaj do ulubionych

po co TYLE tatuaży

07.03.07, 11:10
przecież chyba pamiętałby np. że ma zrobić ,,cell test",albo po co nazwa śruby
(zapomniałby że ma ją wykręcić?)równie dobrze powinien wytatuować sobie
napis ,,jestem tu żeby uwolnić brata" na wypadek gdyby zapomniał
Obserwuj wątek
    • kinekkinek Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 11:35
      Plany obfiuja w wiele szczegółów, o które nie miałby kogo zapytać. Aż TYLE? Nóg
      i głowy nie wytatuował. A plan to nie bagatelka.
      • aliana Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 11:56
        tyle że mogł przewidzieć że po ucieczce obejrzą sobie jego,,malunki" i mogą mu
        nabruździć wiec powinien wytatuować absolutne minimum, przecież wpadł bo
        wytatuował sobie CAŁE nazwy ulic
        • bonnie75 Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 12:38
          Nie przewidzialas jednego - on ma na ciele prawdziwy gaszcz po to, zeby nikt
          "normalny" nie dostrzegl istotnych rzeczy (tylko inteligentny wariat Patoshik i
          pnadprzeciatnie inteligentny Majkel widza w nim to, co chca zobaczyc).
          Oczywiscie mogl sobie wytatuowac napis "wykrec srobke z lawki na spacerniaku" -
          ale to przeciez byloby zbyt latwe, a tak bystrzacha Belik zanalazl w notatniku
          nazwe i g..... mu to dalo! :-)
          • aliana Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 12:45
            tylko dlaczego, ukrył nazwę chemikaliów do wypalenia rury(sweet poison), ukrył
            nazwę śruby, a te nieszczęsne ulice napisał wprost, bez żadnego szyfru,
            przecież nazwę ulicy osoba postrona może łatwiej skojarzyć niz np. wzór
            chemiczny:-)

• bonnie75 Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 13:11
              A o to juz trzeba samego Majkela zapytac :-)
              • aliana Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 13:19
                osobiście? z przyjemnością:-)))
              • anula52 Re: do bonnie75 07.03.07, 17:44
                i jego psychiatrę u którego się leczył ;)
            • shamsa Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 15:37
              zeby mahone nie musial sie wysilac, bo i tak ma chłopina duzo problemow na glowie
              • mendosita Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 17:47
                Haha, muszę przyznać, że tez mnie momentami nachodziło to pytanie :D Ale
                postanowiłam nie zwracać uwagi w myśl zasady:P "Nie kłócić się z
                telewizorem" :D:D:D:D
                • bonnie75 Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 19:24
                  A ja tam wierze, ze WSZYSTKO mialo jakis tam cel :-)
    • dzida001 Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 20:27
      a mnie zastanawia cos innego... skad Mahone miał zdjecia z jego tatuażami? czy
      faktycznie fotografują każdego więźnia tak szczegółowo i wogóle czy to robią,
      bo niby w jakim celu? rozumiem że sa to pewne nazwijmy to "znaki szczególne"
      ale mimo wszystko jest dla mnie bardzo naciągane..:)
      • magda.evie.zoe Re: po co TYLE tatuaży 07.03.07, 20:35
        Mahone miał zdjęcia od dziewczyny, która te tatuaże wykonała. Oraz szkice
        odzyskane z twardego dysku Michaela.
        • aliana Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 07:19
          M.S. dał siesfotografowaćdziewczynie? To byląby z jego strony głupota, ale moze
          rzeczywiście tak dokładnie fotografuje się wieźniów
          • shamsa Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 09:35
            nie. ona dala mahonowi szkice, o ile pamietam
            • bonnie75 Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 09:53
              No wlasnie, przeciez Mahone nie byl w posiadaniu zdjec cialka Majkela, tylko
              mial iles tam kartek ze szkicami tatuazy!
              Chyba kazdy tatuazysta (tak sie mowi?) zanim naniesie rysunek na cialo, musi
              miec wzor na papierze! I wlasnie te papiery Alex dostal od tatuazystki Majkela.
              Po kiego grzyba mieliby robic zdjecia wszystkich tatuazy wiezniow?
              • aliana Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 10:02
                nie no, zdjecia też miał, te nieszczęsne ulice, które zdradziły plan M.S. byly
                na 100% na zdjęciu, a zdjecia robi się chyba po żeby łatwiej było zlapać
                delikwenta (podaje się takie dane w liście gończym), tylko nie wiem czy
                rzeczywiscie kazdy milimetr tatuaży się fotografuje
                a tak w ogóle to M.S. ma przechlapane nie dość że jest wytatułowany to jeszcze
                brak mu palców- na każdej plaży wpadnie po 5 minutach:)
              • winnix Re: po co TYLE tatuaży 09.03.07, 12:21
                > Chyba kazdy tatuazysta (tak sie mowi?) zanim naniesie rysunek na cialo, musi
                > miec wzor na papierze!

Nie musi. Ale w tym przypadku na pewno szkice były, bo sama tautatorka mówiła,
                że Mike się upierał, że ma być wszystko co do milimetra tak, jak sobie wymyślił.
    • magda.evie.zoe Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 11:35
      kochane, tatuaży jest tyle, żeby ukryć brak umięśnienia WM :-))) On sam
      wspomniał, ze dzięki tatuażom ma kontury, których w rzeczywistości nie ma (już
      nie pamiętam dokładnego cytatu :-( )
    • luczijka Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 13:16
      Myślę, że za bardzo wczuwacie się w sprawę tatuaży ;DDD One są dla WIDZÓW, a nie
      dla Michaela bo:
      -jest to świetny efekt wizualny (sam Went mówił, że warto pocierpieć 5 godzin,
      żeby go uzyskać :D),
      -jest to dobra okazja, żeby pokazać tors Wencia (a wiadomo, że w dzisiejszych
      czasach najlepiej sprzedaje się golizna i dzięki temu oglądalność PB, skacze w
      górę, szczególnie wsród napalonych kobiet ;D),
      -i najważniejsze: to, że Michael wie co znaczą poszczególne nazwy na tatuażu,
      nie zmienia faktu, że my tego nie wiemy i dzięki temu oglądanie jest dla nas
      ciekawsze, bo się zastanawiamy np. co do cholery oznacza "english fitz or
      percy"???? itp.; jednym słowem tatuaże pomagają tworzyć atmosferę tajemniczości
      w PB i to jest ich główne zadanie :DDD
      • aliana Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 14:22
        masz zapewne racje, bo czymże byłaby chociażby czołówka serialu bez pleców
        M.S. :)
        • luczijka Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 14:29
          Właśnie, w tym cały urok PB :DDD
      • magda.evie.zoe Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 14:39
        dzięki luczijka, teraz już rozumiem dlaczego tak nie podoba mi się drugi sezon:
        ZDECYDOWANIE ZA MAŁO TATUAŻY!!!
        • luczijka Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 14:56
          A nie podoba Ci się drugi sezon??? :OOO
          • magda.evie.zoe Re: po co TYLE tatuaży 08.03.07, 15:36
            w porównaniu z pierwszym, nie.
            • aliana Re: po co TYLE tatuaży 09.03.07, 09:32
              Postulat do scenarzyty: wiecej tatuazy! rozebrać M.S. do pasa, albo niech
              chociaż rozepnie koszulęjak Lincoln! ;)))
              • aleska Re: po co TYLE tatuaży 09.03.07, 16:55
                I postuluję jeszcze, żeby pokazywali więcej dłoni Majkela:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka