Dodaj do ulubionych

Grey's Anatomy 3x19

23.03.07, 11:02
Hihihi ten odcinek wymiata, nawet Georgie mi się w nim podobał :D:D:D:D
A już najbardziej mi ię podobał jak Mark wszystkich wyruchał z tym
planem<hahahahahahahah> Nowe pseudo Addison - Red Head :D Rozmowa Izzie z
Addison i bezcenne stwierdzenie: God got a pregnant virgin by magic, God is
not playing by the rules. :D Addison nie ma słabych stron, Mark BYŁ męską
dziwką :D To tylko krótko opisane moje ulubione akcje :D Piszcie co,
sądzicie :D
Obserwuj wątek
    • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 80.50.181.* 23.03.07, 11:12
      Już się nie mogłam doczekać twojego postu. Ale mam pytanie. Ogladałam fragment
      rozmowy Christiny z profesorem (przy windzie) i nie do końca zrozumiałam. O
      czym on mówił? Pytał się coć Christiny o ślub, ale o co dokładnie.
      Serdecznie pozdrawiam.
      Na ciebie zawsze można liczyć
      • addison Re: Grey's Anatomy 3x19 23.03.07, 11:28
        To jest ciężka sprawa co on tam mówi, trzea na napisy poczekać, przynajmniej
        angielskie.
        A tu masz dokładniejszy opis:
        - Mark wybrłam Mer do asysty przy rekonstrukcji twarzy nn, Derek jej mówił, że
        Mark to specjalnie zrobił, żeby szef mógł, zobaczyć, że on też potrafi uczyć,
        na to Mer, kazała mu zamknąć drzwi jak już będzie wychodził ale potem się
        pogodzili i looz

- Izzie zwiała z łóżka, Georgie nic nie pamiętał, do czasu... spotkania z ojcem
        Callie, który coś tam pieprzył, że Callie bogata jest i inne brednie, wtedy
        Georgie sobie przypomniał i wydarł się, że nie chce pieniędzy i jeszcze czegoś,
        poza tym dogadali się z Izzie, że to będzie ich tajemnica(i chciałam dodać, ze
        w tym odcinku, Izzie pracowałą z państwem O'Malley ) George 2 razy prysznic
        brał, ale nadal śmierdział wódą

- Kochanek Cristiny ma 10-letni plan rozwoju szpitala, szef powiedział o tym
        Addison, Derek'owi i Burke'owi, potem Addison powiedziała Markowi, no i że to
        niby tak standard jest jeśli chce się walczyć o posadę szefa. Mark oczywiście
        nie miał pojęcia jakie zmiany mogłyby zajść w szpitalu przez najbliższe 10 lat.
        Zagadał więc Bailey, to go zjechała z góry na dół, że ona czasu nie ma!! i że
        nie ma planu na przyszłóść!! że ma plan na TERAZ i musi go wykonać i Mark ma
        jej zejść z drogi!!! No więc Mark planu nie zrobił i wyruchał równo wszystkich,
        bo szef skwitował to zdaniem, że Mark jako jedyny nie poddał się tej modzie na
        10-letni plan No ale Mark szefem jeszcze nie jest, przynajmniej nie słyszałam
        takiego czegoś

- Mark wszedł do pokoju jak Addison sobie ćwiczyła przemówienie, stwierdził, że
        lepiej bez okularów wygląda. I że musi znaleźć swoje mocne i słabe strony. na
        to Addison, że ona słabych stron nie ma i że jakie on ma?? sama sobie
        odpowiedziała, że ona oczywiście ma słabości, jest męską dziwką Na to Mark:
        poprawka, byłem męską dziwką

- Derek powiedział Markowi, że jak ta operacja rekonstrukcji nie powiedzie się
        dobrze dla Meredith, to już on sie z nim policzy!!

- Izzie gadała z Addison, że uprawiała seks z nie tym facetem co powinna, no i
        co ma zrobić!!?? Aha i dodała jeszcze, że nie czuje sie z tego powodu źle! Coś
        tam o Bogu było, że chce, żeby Izzie zdrajcą była Na to Izzie, że God got a
        pregnant virgin by magic, God is not playing by the rules

- Alex cały czas się nn zajmował, Addison stwierdziła, że jest dumna z niego,
        że cały dzień nie narzekał. NN chciała z Alex'em pogadać o nim i Red Head(ha
        Addison nowy przydomek dostała!!) Na to Alex, że Red Head to jego szefowa
        więc... nn: więc... (więc nic nie wiadomo )

- Cristina chce cichego ślubu!!
        • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 80.50.181.* 23.03.07, 11:40
          Dziękuję Ci bardzo. Miło jest że nie tylko ja z wytęsknieniem czekam na nowy
          odcinek. Ciekawa jestem czy dojdzie do ślubu Christiny? Bo mam wrażenie że nie
          jest do końca pewna uczuć do Burka. A jej kochanek chyba do końca jeszcze z
          niej nie zrezygnował.
        • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 80.50.181.* 23.03.07, 11:43
          Zapomniałam dodać: ciekawe kto zostanie szefem????Chyba nie Mark?
          • addison Re: Grey's Anatomy 3x19 23.03.07, 11:48
            Nie no Mark to pewnie nie :D Chyba by go zlinczowali :D:D:D:D No ten prefesorek
            bezczelny mam nadzieję zniknie, jest mi taki jakiś obojętny. Ze ślubem nie mam
            pojęcia ;p A na następny odcinek musimy czekać aż do 12 kwietnia, chyba, żę
            znowu się zdarzy jakaś surprise i będzie wcześniej.
            • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 80.50.181.* 23.03.07, 11:58
              Czyli całe dwa tygodnie bez GA?? Jak ja to wytrzymam?
              A ja lubię Profesora.
              • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 80.50.181.* 23.03.07, 12:01
                Zapomniałam jeszcze się zapytać skąd wiesz o tym że nowy odcinek będzie
                12.04.2007? Jakbyś podała adres strony będę wdzięczna.
                • addison Re: Grey's Anatomy 3x19 23.03.07, 12:07
                  Może być np tutaj: www.spoilerfix.com/grey.php Są tu również spoilery.
                  Poza tym: tvguide.com, tv.com, abc.go.com/primetime/greysanatomy/index
                  i oczywiście a może przede wszystkim na forum które jest w moim podpisie :D
                  Na spoilerfix'ie w tej chwili jest napisane, ze 12 kwietnia odcinek specjalny
                  jest, a dopiero 26 zwykly odcinek, ale jak jest naprawde to narazie nie wiem.
                  Na innych stronach bylo ze 12 kwietnia.
                  • addison Re: Grey's Anatomy 3x19 23.03.07, 12:12
                    Jednak wszystko wskazuje na to, ze następny odcinek 26 kwietnia. No to znowu
                    miesiąc czekania ;/
                    • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 80.50.181.* 23.03.07, 12:16
                      Dzięki.
                      • Gość: Megan Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 195.117.255.* 23.03.07, 12:33
                        Kurcze czegoś nie rozumiem na stronie www.pogdesign.co.uk/cat/#March2007
                        jest podane że 3x18 (scars and souvernirs) był 15 marca, a 3x19 (my favorite
                        mistake) będzie 29 marca. Prosze napiszcie o którym wy odcinku opowiadacie, ja
                        skończyła na odcinku, który zakończył się ja Izzie wyszła z łożka w którym
                        spała z Georgem. Plis dajcie znać skąd wzieliście ten o którym piszecie?????
                        Dzięki
                        • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 80.50.181.* 23.03.07, 12:40
                          My mówimy o odcinku "My favorite mistake" czyli 19 odcinku sezonu 3. A jeśli
                          chcesz mieć najświeższe informacje wchodź na te strony co podała Addison w
                          poprzednich wypowiedziach. A to był na pewno 19 odcinek. I nie przejmuj się
                          czasem mam wrażenie że jest straszny bałagan.
                        • addison Re: Grey's Anatomy 3x19 23.03.07, 12:41
                          Mówimy o odcinku 19 'My favorite mistake' Ktory byl wczoraj, ale to byla zmiana
                          bo mial byc dopiero 29.
                        • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 80.50.181.* 23.03.07, 12:41
                          A zapomniałam dodać że pierwotnie ten odcinek co był wczoraj miał być
                          29.03.2007. Stąd zamieszanie.
                          • Gość: Megan Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 195.117.255.* 23.03.07, 12:43
                            no i wszystko jasne dzięki
                            • Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:14
                              Wracając do Profesora i Cristiny po pierwsze jej powiedział, że przyjechał do
                              SGH żeby się z nią zobaczyć a ona się ukrywa. Ona na to, że przyjechał żeby
                              dostać pracę. On - ok, z powodu jednego i drugiego. Cristina - to popełniłeś
                              błąd. Profesor spytał się, czy go zaprosi na ślub. Ona - przestań gadać o
                              ślubie. On - przecież wszystkie przyszłe panny młode uwielbiają gadać o
                              weselach, co z tobą? Panikujesz przed podjęciem takiej decyzji? (You're getting
                              cold feet?)Cristina - zostaw mnie! On - jeżeli on cię ponagla powinnaś mu
                              powiedzieć, że weźmiesz ślub kiedy będziesz gotowa, powinien to zrozumieć...

A co do następnego odcinka, widziałam też wersję, że ma być 19 kwietnia...
                              • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: 80.50.181.* 23.03.07, 15:30
                                Wielkie dzięki za przetłumaczenie. Jestem bardzo ciekawa czy Christina w końcu
                                wyjdie za Burka. Dzięki.
                              • monia515 Re: Grey's Anatomy 3x19 23.03.07, 15:46
                                przepraszam, że sie wpisuję w wątek o 3 serii, ale mam pytanko. Jestem na
                                etapie 2 serii- gdzie mogę znaleźć opisy odcinków? Byłam na forum Chirurgów,
                                ale nie mogę znaleźć wszystkich odcinków- jest tylko osiem czy dziewięć.
                                Byłabym wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam,
                                m
                                • Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:57
                                  Po angielsku - na abc.go.com/primetime/greysanatomy/index.html (sorry
                                  nie umiem robić linków...)

Ciekawa jestem co Bailey zrobi z Markiem za wykorzystanie jej pomysłów...
                                  • addison Re: Grey's Anatomy 3x19 23.03.07, 17:53
                                    Monia 515 to chyba na złe forum trafiłaś :D Forum Tutaj masz wszystko ;p
                                    • Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:43
                                      O! to jednak link mi wyszedł

Zastanawiam się czemu nie było tego co w trailerach - jak Mark chwalił się
                                      Addi, że już 8 (!) dni z nikim nie spał i jak skakał na skakance
                                      i jak Mer mówiła coś jak "That's my theory"

Na abc.com i w podcastie jest na pewno, że następny odcinek jest 19 kwietnia i
                                      się nazywa "Time After Time"
                                    • monia515 Re: Grey's Anatomy 3x19 26.03.07, 09:49
                                      addison napisała:

> Monia 515 to chyba na złe forum trafiłaś :D Forum Tutaj masz wszystko ;p

dziękuję bardzo:)
    • toska211 Re: Grey's Anatomy 3x19 24.03.07, 14:29
      ma ktos napisy do tego odcinka?
      • addison Re: Grey's Anatomy 3x19 24.03.07, 17:22
        napisy.org/Napisy/Id090783/ --> english only. A polskie aktualnie xionc
        wytwarza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka